سلام بچه ها
ا یوتاب هنوز نرسیدم پستارو بخونم فقط پست اخرتو دیدم طفلی پسر تو هم اسهاله ؟ دختر من که روز ۲۵ ام اسهالشه
دیگه کلا بردم پی دکتر ایمان زاده همون موقع (روز هفدهم اسهال) گفت ول من خوب کیشه فقط زینک و کیدی لاکت داد گفت شیر خشک سویا بده جای شیر خودت ( گفت شیرت چون لاکتوز داره باید مثلا فقط دوبار بدی) بجاش اینو بخوره خوب بشه متاسفانه دخترم هرکاری کردم نخورد برای همین دفعات کم شد اما هنوز اسهاله
ایدی جون همون شربت الومینیوم باید رو پنبه بمالید بعد هربار شستن بمالید روش کرم بزنید عالیه اگر نبود دختر کن داغون شده بود با ۲۵ روز اسهال ببخشید دیر دیدم
بچه ها تند تند خوندمتون
وای سلین جون رز جون و یوتاب جون چقدر ناراحت شدم ایشالا رز جون الان پسرت خوب باشه سلین جون ایشالا اسهال رفع شد؟
یوتاب جون پسرت چطوره طفلی استفراغ اگه داره احتمالا از همین روتاویروساست زود رفع میشه ابشالا قشنگم
فقط اب زیاد بده
تنها سانس من این بود دخترم با لیوان قشنگ اب میخورد و ا ار اس
هرچند دیگه از هفته قبل دکتر ایمان زاده ا ارایم قطع کرد گفت ابو بده همون دیگه ا ار اس طولانی مدت نمیشه گویا
غذا که من دست و پنجه نرم میکنم هنوز ولی خوبیش تنها اینه که دخترم خودش همون چند تا لقمه رو میخوره هر جام نخواد بخوره میزشو هل میده جلو منم رفتم تا فاز احترام به خواست بچه چه میدونم
یه مدت نشد بیام از اخر ماه باید برگردم سرکار
مشغول دوربین بودیم ( ترگل خیلی گرون شد نسبت به شما سه تا دوربین با دی وی ار ۸ کاناله و میکروفن ۱۴ میلیون!!!!! البته هموز منتظرم سه تا تستعلام بگیرم بعد بگم نصب کنه)
یعالم کارای شرکتم مونده بود شیا تا صبح مشغول اونام صبح هم که مشغول اسهال دخترم و اینکه اب بخوره یه چند لقمه غذا بخوره) خلاصه نگم براتون
اها این وسط بلاخره شاخ غول رو شکستم لیزرم رفتم اونم کجاااااااا اون سر شهر
امروزم مهمون دارم
دخترای مهربون از همتون ممنونم که به یاد من و دخترم بودید
دعا کنید این اسهال لعنتی بند بیاد ارزو دارم دخترم یبس بشه یه مدت