امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
واااای ببین کی اومده
سلام به روی ماهت روناک جونم
چطوری؟
گل پسرت چطوره؟
نه عزیزم من یه بار این سوالو پرسیدم از دکترش گفت هر چی دیرتر در بیاد بهتره و اینکه تا 1سالو فکر کنم 3 یا 2 ناه گفت طبیعیه
... 
مرسی لیانه جون اره به قول شما احتمالل
راست میگی عزیزم
پاسخ
یوتاب جان برای بچه بی مشکل مولتی ویتامین و مکمل ضررش بیشتره بچه ای که دکترش تشخیص میده باید مصرف کنه حتما حتما باید مصرف کنه اینطوری که استفاده نکنه کمبود میاره من منظورم سرخود و صرفا جهت افزایش وزن دلبخواه مادر بود

رز جون نمیدونم راستش فقط رنگش تیره شده و یکم قوام دار شده اما امروز متاسفانه یه رگه کوچولو خون دیدم دیگه بعد ۲۶ روز بچه داغون شد روده هاش
برای امروز میبرمش یه دکتر متخصص که تعریفشو شنیدم چون خزانه برام دوره خیلی
فردا هم از مطب تجربش دکتر ایمان زاده وقت گرفتم امید نهاییم فقط اونه یعنی هرچی اون بگه هست واقعا ببینم دقیقا چه غلطی بکنم باید Sad

با شیر سویا اول اخر ارتباط نگرفت اصلا متنفره از هر نوع شیری حز شیر مادر
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
نونا جان پسر من هم شیر مادر میخوره و هم شیر خشک. به خاطر یبوستش دکترش شیر خشکش عوض کرد و خیلی بدمزه بود نمی‌خورد اوایل همش گریه میکرد یا سعی می‌کرد بیشتر شیر مادر بخوره. به دکترش گفتم، گفت بچه ها عادت میکنن تنها راهش ممارست. و واقعا همین شد من دو هفته هر روز چند باز شیر خشک درست میکردم میدادم اوایل همش تف میکرد بعد کم کم عادت گرد حتی چند بار با قطره چکون به زور بهش ی کم دادم تا طعمش براش آشنا بشه. الان همون شیر بدمزه رو میخوره، درسته مثل شیر خشک اولیه اش با اشتها نمیخوره و با زور گرسنگی میخوره اما باز بهتر از روز اول قبول کرده. میدونم ماشالله خودت اطلاعات پزشکی ات عالیه ولی گفتم بهت راه کار دکتر پسرم بگم شاید گل دخترت قبول کنه و شیر سویا رو ایشالله بخوره
  • nona، youtab
پاسخ
فدای تو شیطون خانم لطف کردی نه عزیزم باور کن کار من از ممارست گذشته از ۲ تا ۴ ملهگی دو ماه تمام بچه ها یادشونه تلاش مردم با شیر خشکای خوشمزه ( اون موقع دخترم اع*تص*اب شیر کرده بود شیر منو کم میخورد گفتم حداقل مثل بچه های اینجا تو خواب شیر بخوره روش های مختلفم قطره چکون کاپ شیشه شیر پستونک تو شیر لیوان، آبمیوه خوری
شیر تقویتی اینفرتنی هم که اصلا افتضاح بدش اومد این شیر سویا هم حدود دو هفتست داریم تاش میکنیم فقط یبار با قاشق سه قاشق خورد دیگه نخورد
اصلا هیچ میونه ای با شیری جز مادر نداره حالا این سویا بی مزه هست اما شیرای خوشمزه هم امتحان کردم
  • youtab
پاسخ
مرسی که گفتی بهم نونا جونم خیالم راحت کردی... 
وای الهی بگردم براش اخه مگه بچه انقدر چقدر توان داره، پسر من خداروشکر بعد از 9 روز یکم بهتر شده مدفوعش اما بازم نه کامل
امیدوارم شروع خوب شدن باشه
دارو که دیگه نمیدم همون بستمش به کته ماست و سیب زمینی و پوره هویجی که گفتی نونا جون
به زور میخوره اما باز بهتر از دارو داره جواب میده

بچه ها یه جیزی لطفا اگر میدونین حتما بهم جواب بدین نگرانم
پسرم هیچوقت تا حالا اینجوری نبوده
اما حدود 10 روزیه بادگلوش بوداشت، بوی بد
بعد الان 3،4 روزه نفه شبا همیشه و توی روز گاهی کلا دهنش بوی بد میده
یعنی نفسش بو میده
چرا شما چیزی میدونین؟
راستش گفتم دکتر دیگه ای باز نبرم صبر کنم دوهفته دیگه باید برای واکسن بریم پیش ممیشی بگم اما اگر مهمه ببرمش
  • nona
پاسخ
وای نونا جون الهی بمیرم بچه چقدر داره اذیت میشه Sad
یوتاب جون خداروشکر. ایشالله داره خوب میشه.
من بچه‌ها رو به خاطر سرماخوردگی بردم دکتر. دختر کوچیکم نه که خیلی درشت بود ۳۰۰ تا کم کردSad گفتم شیر دوست نداره متنفره. گفت نده. ماست و‌ دوغ و بستنی و فرنی بده. انگار سبک شدم. بعد ۱۰ ماه مصیبت بار از رو دوشم برداشته شد.

راستی هزینه‌های تولد واقعا بالاست. دکور زیر ۱۴۰۰ پیدا نکردم. یه لباس رفتم براشون بخرم اونی که خوشم اومد ۱۲۰۰. اونی که ارزونتر بودو برداشتم دونه‌ای ۸۰۰. کیک مینی با قطر ۱۰-۱۲ سانت ۶۰۰ به بالا. میخواستم اول دو تا کیک بخرم به توصیه روانشناسها، خدایی دلم نیومد. فوت هم که بلد نیستن بکنن انشالله از سال بعد دو تا جدا میخرم. یعنی یه عکس تولد با گوشی زاقارت خودمون داره ۳/۵ آب میخوره!
و برای بار هزارم لعنت به این مملکت.
  • lili_61، nona، Rose، Sufii، youtab
پاسخ
نونا جون الهی
چی میکشه گل دخترت واقعا نمیدونم چی بگم
همیشه دوس داشتم یبار جوابی داشته باشم برات ی راهنمایی بکنم اما همیشه از همتون اطلاعاتم پایینتر بوده واقعا شرمندم
یوتاب جونم واقعا منم نمیدونم چی بگم انشالله ک چیز خاصی نیس ولی تو گهواره هم اگه برنامشو داری بپرس
تعداد مامانای اونجا بیشتره شاید تجربه داشته باشن

ترگل جون واقعا تف به این مملکت
هیچی ارزون نیس واقعا داریم ب کجا میریم
کیک مینی ۶۰۰؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودمون باید دیگه خیاطی و پخت کیک رو یاد بگیریم کلی جلو میفتیما
  • nona، Targol
پاسخ
قربونت ترگلی مرسی
... 
وای اره خیلی گرونه
یه پیج تازه ارزون پیدا کردم گفت همه چی توی پکیج استند و بادکنک و کیک و ریسه و....... 2تومن
حالا یه تم تولدی توی جنت اباد هست خ ش کوچیکه سرراهش رفته تم تولدیا پرسیده همه اونا با 1تومن جمع میشه با ظروف پذیرایی و بادکنک و اینا
  • nona، Targol
پاسخ
مرسی ترگل جون و عاطفه جون
به خدا سرویس شد بچه طفلی
اووووف ترگل چه زیاد چه خبره تم اینهمه!!!! من امروز مادرشوهرم تماس گرفت کفت مهمونی گرفتم Sad من راستش میخواستم پنج شش نفره برگزار کنم دل و دماغ با این وضع دخترم ندارم
ولی دیدم ذوق داره نزنم تو ذوقش
کیک یک و نیم کیلوییم شده بود ۵۰۰ حدودا الان دو برایرش باید بکنم!!!! خاک و تف و همه چی به شرف نداشتشون واقعا

هرچند مادرشوهرم کیک پز حرفه ای که چه عرض کنم فوق خرفه ایه ولی چون مریض احواله کفتم سفارش دادم شما زحمت نکشید ناراحتم شد گفت شب میخواستم برم وسایلشو بخرم
شیطونه میگه بگم درست کن Smile
  • lili_61، Rose، Targol، youtab
پاسخ
وای بچه ها واقعا کیک ۱ ونیم کیلویی میشه ۵۰۰؟؟
من کیک ۱ و نیمی خودم درست کنم ۱۰۰ تومن پام در میاد
واجب شد حتما کلاس برم کارم تمیز بشه،سفارش بگیرم ازتون خخخخ
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • nona، Rose، Targol، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان