امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
یوتاب جان و ندا آن بایت نظراتتون درباره حساسیت ممنونم
نونا جان نرسیدم همه رو بخونم اما طفلی دخترت چقدر اذیت شده عزیزم! ان شاءالله حالش خوبه بشه

ترجل جان یه پیج هست بادکنک آماده اسمشه ازین دکوراش بادکنکی درست می‌کنه با پیک می‌فرسته قیمتاش خیلی خوبه برای کیک هم دوتا ازین کوچولو یه نفره ها بکیر دونه ای ۵۰ تومن با ۶۰ تومنه خداییش خوشگل هم هستن اکثر قنادیا دارن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Targol، youtab
پاسخ
ممنون لیلی جانم.
اره نسیمه کیک خونگی بسته به کیفیت از ۲۰۰ شروع میشه من به کسی سفارش دادم که کار ژورنالی میکنه یعنی عکس کیکش تو ژورنالای خارجی چاپ میشه و مدرس گویا معروفیه ( بعد سفارش متوجه شدم ) برای همین یکم کیکاش گرونتره البته گفتم پر گردو باشه
اینارم گفتم نه اینکه بگم چه جایی سفارش دادم Smile منظورم اینه برو قشنگ دوره ببین کار تمیز باشه خیلی جاها میتونی مهاجرت کنی و کیکاتم رو دیت میبرن
  • lili_61
پاسخ
کیک قبل عید ۳۰۰ بودا دیگه همه چیش گرون شده واقعا دور از انتظار نیست ۵۰۰ تومن..بچه ها استند میخواین بگیرین منظورتون چه مدلیه؟من تم فروش و بادکنک فروش قیمت مناسب تو بازار سراغ دارم پیجشونو میگیرم تا اخر هفته بهتون میگم ما خودمون عمده فروشیم و شریکیم با یکی وگرنه باز میکردم بهتون میدادم.

پسر من ۳۰۰ گرم برگشت وزنش روزی ۷ وعده بهش دسر و غذا میدم.خسته کنندست همش دنبالشیم با قاشق.
  • lili_61، nona، Targol، youtab
پاسخ
منم کیک بلدم خودم درست کنم نه حرفه ای فقط رفع کنید اما با بچه مگه میشه!!!!!؟؟؟؟
واسه خودمون غذا به زور درست میکنم
یه ک*ت*ل*ت می‌خوام درست کنم پدرمو درمیاره فقط باید یه غذایی باشه همه رو بریزم توش درستو ببندم که بپزه
  • nona، Targol، youtab
پاسخ
نسیمه کیک عروسی من رو مادرشوهرم درست کرد اصلا رویایی بود البته دوره هاشو جوون بود خارج ایران دیده جاهای معروف چند سال هم شیرینی فروشی داشت که از همه حای استان بهش سفارش میدادن اما طفلی مریض شد و تعطیلش کرد وگرنه کار این خانومه که سفارش دادم واقعا شاید ۵۰ درصد هنر مادرشوهرم باشه
  • lili_61، Targol، youtab
پاسخ
بچه ها الان از نیشکر شعبه جنت ابادش سوال کردم عکس کیک فرستادم گفت 2.5 کیلو با عکس روش و اینا میشه 500
کیلویی 180 تومن 50 هم هزینه عکسشه
اصلاح میکنم تم تولدیه میشه 700 تومن
من احتمالا همینکارو کنم
بعد کیک خور نیست اخه هیشکی الکیه برای ما فقط جنبه قشنگی داره تو عکس
شاید کیک سفید ساده بگیرم با وزن کمتر بعد عکس تمشو بدم چاپ کنن روش نمیدونم والا دیگه
... 
نونا جونم من بودم میگفتم درست کنن، یه کیکه دیگه بعدم کیک تولد نوه فرق داره خخخخخ
... 
قربونت لیلی جونم 
حال کوچولوت چطوره
  • lili_61، nona
پاسخ
نونا کاش می‌دادی خودش درست کنه واسه نوه بلاخره انرژیشو داره
  • nona، Rose، youtab
پاسخ
شمیم جون من که امسال تهران نمیگیرم ولی چه عالی بذار اگه خودتون تو این کارید که عالیه کار همرو راه میندازی
خدارو شمر پسرت برگشته به اوج
  • lili_61، Sh96.shamim، youtab
پاسخ
نونا حلالت نمی کنم بری سفارش بدی بیرون که معلوم نیست چی بزنن یا نزنن...
به خدا موهبتیه یه آدم هنرمند دلسوز دور و برت باشه و با جون و دل بهترین کار و کیفیت رو بهت تحویل بده...
ببین دخترت از اون مسافرت چجور مریض شد... حداقل م.ش شما خودش وارده...
بعدم اینقدر ذوق می کنن و دوست دارن کمک کنن بذار یه گوشه ی کا رو بگیرن عزیزم
بعدا شما براشون جبران کن، اگر اهلش نیستن و ناراحت میشن، یه تیکه طلا برای دخترت بخر... حیفه واقعا
بازم تاکید می کنم از ما نیستی و حلالت نمی کنم اگه بری ۱.۵ پول کیک بیرون بدی وقتی همچین مامان همسری داری...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Almam، lili_61، nona
پاسخ
مرسی یوتاب جان خوبه چقدر زود یکسال گذشتا!!!!
یوتاب منم واسه حساسیتش تخت نظر دکتر زندیه بردمش چند روز پیش بردم گفت دوماه وزن نگرفته غذاشو شروع کن فعلا فرنی با آب بعد دوهفته سوپ
بچه ها من از رو تجربه میگم همیشه آدم دوست داره اولین تولد بترکونه سنگ تموم بزاره اما واقعا بچه سال اول متوجه نیست سال اول رو ساده بگیرید سالهای بعد که قشنگ می‌فهمه براش سنگ تموم بزارید که خودشم لذت ببره
  • nona، Rose
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان