امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
آره بابا بچه ها داغون شدیم از گرونی...
از یک زخم خورده میگم، هزینه های دندون هم به شدت بالاست...
سعی کنید برنامه ی منظم برای چکاپ و ترمیم بذارید که دندونتون از دست نره...
چکاپ های زنانه رو هم پشت گوش نندازید...
می دونم که وقت ندارید... ولی یه برنامه ریزی کنید مثلا یه ماه آینده رو برید این کارا رو انجام بدید (مثل اون چالش خرید طلا، به نظر میاد هزینه های بهداشت و درمان هم به زودی میره بالا، بهتره قبل از گرونی حتما یه کاپ بکنیم...)... من که درگیرم ولی گفتم بگم، اگر این مدت حواستون به خودتون نبوده، حتما یه نگاهی هم به خودتون و سلامتیتون بندازید که بچه هاتون مامان های قوی و سالم میخوان Smile

یه سری هزینه ها رو بدون بیمه میذارم، اگر خواستید توی خرجاتون حساب کنید لحاظ کنید، بعیده که از این گرونتر جایی پیدا بشه، اگه بیمه داشته باشیدم که خیلی بهتر میفته براتون
دندونپزشکی عکس OPG می خواد، 166 تومن بدون بیمه ویزیت رایگان، پر کردن دندون 800 به بالا، روکش 3.5 به بالا (تا 5 تومن)، ایمپلنت 10 به بالا...
زنان پاپ اسمیر، فکر کنم 300-350 بدون بیمه (این رو اگه بعد زایمان نرفتید حتما برید)
زنان احتمالا دو تا ویزیت، 250 بدون بیمه
یه سری آز هم هست بهتره انجام بشه بخصوص اگر نامنظم هستید... هزینه متغیره مال من فکر کنم 800 شد، دقیق یادم نیست... آز کامل خون هم دی داده بودم، 1500 بود... این ناقصیای اون آزمایش میشد فکر کنم...
سونوی سینه و رحم و تخمدان (واژینال) 500 بدون بیمه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، youtab
پاسخ
رز جون بااین چیزایی ک گفتی من قطعا تموم حرکاتم اشتباهه
من تا صبح حداقل بچه ۳ بار بیدار میشه ۴ زانو میشینم بلندش میکنم شیر میدم باز میزارم سرجاش
کمر ک نگم همش بغلمه جوری بغل میکنم ک خودش راحت باشه یا رو شونه یا ی دستم زیر باسنش و ی دستم دور کمرش ک رو به جلو رو ببینه
ابدا هم رو زمین دراز کش نمیمونه ینی بیدار میشه باید بغل کنم یا بزارم تو کالسکه
آغوشی حتما میگیرم حس میکردم بیشتر ب کمر فشار میاد

فردا متخصص نوبت میگیرم توان بخشی ک گفتی همون فیزیوتراپیه؟
یوتاب جون من فقط خرج ناهار نمیدم بقیه هزینه ها با خودمه بعلاوه اینکه خب تو شهرستان درامد کمتر از تهرانه دیگه
ما هم اجاره خونه نداریم اما هم خرجای خونمون هست هم اجاره مغازه میدیم ک موعدش ۲ ماه دیگه تمومه ک صاحب ملکمون ۴ برابر کرده قیمت رو
  • Rose، youtab
پاسخ
مرسی رزی جون که نوشتی برامون
من یه کاری که کردم و راضیم اینه که دیماه پارسال بیمه تکمیلی اس او اس کردم خودمو چون همسر و پسرم وقتی من از شرکت تکمیلی بودم خودشونو تکمیلی کردن بعد من اومدم بیرون خودم تمی قرارداد بستم
بعد بالاترینشو انتخاب کردم با دندونپزشکی طلاییش
اما استفاده نکردم
قصدم اینه از تیر خورد خورد برم دنبال چکاپام و حتما دندونپزشکی
نرسی که گفتی نیرم دنبالش
از بعد از زایمانم اصلا زنان نرسیدم برم متاسفانه میرم میرم
پاسخ
(۱۴۰۱/۳/۲۷، ۱۰:۳۳ صبح)Rose نوشته است: لیانه جان این گرونی کی شروع میشه؟
من فردا باید پسرمو ببرم دکتر، میخوام بگم آهن و مولتی برای تقویتش بنویسه که مریض نشه
به نظرت تا فردا گرون میشه؟

عزيزم بخشنامه ش اومده
همه ي شركتا اعلام كردن كه پروسه افزايش قيمت شروع شده
به زودي فاكتوراي جديد ميرسن
ولي نه تا فردا
چون مجوزهاي گرون كردنش رو گرفتن و تا زماني كه كل داروها گرون بشه يه مقدار زمان ميبره
هرچند كه خيلي از داروها توي اين چند روز اخير هم فاكتوراش اومده
شما انشالله فردا خريدتون رو انجام بديد
پاسخ
من اصلا آشنایی با بیمه ها ندارم...
و به شدت هم همه ی مسائل درمانی گرونه...
یه بیمه هستیم مال پدر همسر که فرهنگی بوده... نمی دونم چی میشه دقیقا... تکمیلی هم دارن که نمی دونم چطور باید استفاده کرد و اصلا استفاده میشه یا نه (توی 10 سالی که ما یانه بیمه هستیم، فقط همین بستری پسرم بود که ازش تونستیم استفاده کنیم)... بخوص این دندون الان 9 تومن هزینه ش میشه... اگه بشه حتی درصد کمی هم کم بشه خیلی خوبه... چون باز 4 تا دندونم هم انگار درجات مختلف پوسیدگی داشتن متاسفانه... اصلا موندم چطور اینقدر سریع اینهمه دندونم مشکل دار شدن... آخرین بار 99 رفته بودم، فکر کنم یکی از دلایلش بارداری و شیردهی و در کنارش تغذیه ی نامناسب و استفاده نکردن از مکمل ها بوده... حیف واقعا...
کاش یکی بود زودتر بهم می گفت...
  • 2015
پاسخ
(۱۴۰۱/۳/۲۷، ۰۱:۱۶ عصر)youtab نوشته است: لیانه عزیز و مهربون و دلسوز ممنونم ازت یه دنیا
حتما
فقط من فردا تا 4شنبه احتمالا میرم سفر میشه لطفا بگی از کی اینجوری میشه انروز بگیرم یا میتونم برم و برگردم؟

ببين تاريخ كه نميگن
ممكنه مثلا دو روز ديگه فاكتوراي جديد بياد ممكنه دو هفته ديگه
ولي من جات بودم داروهاي مصرفي رو ميگرفتم 
مثلا ديشب ١٠ تا قطره فليپ خريدم
  • 2015، Rose، youtab
پاسخ
اره راست میگی
مرسی
به نظرت از مثبت سبز سفارش بدم بیارن خونه م ش بگیره؟ 
ترگل میگفت قیمتاش خوبه
تا حالا سفارش ندادم بهش

الان دیدم سیدرال رو گذاشته 89 تومن
ماتیلدا هم تخفیف داشت زیر 300 بود
نوشته تاریخ هم بالای یکسال دارن
بچه ها خوبه مثبت سبز؟
  • liyane
پاسخ
با قیمتایی که رز جان گفتی فکر کنم یه حقوق کامل باید برای کارای درمانی بذاریم کنار
یک ماه دکتر برام آزمایش کامل و سونو شکمی و کبد و صفرا نوشته همش امروز و فردا میکنم
فردا تنبلی نکنم آزمایش رو انجام بدم خیلی بی حالم نگرانم کم خونی داشته باشم
دکتر زنان و پاپ اسمیر هم ۳ ماه بعد زایمان رفتم
اما معاینه و سونو سینه اصلا نرفتم
دندانپزشکی هم ۳ ساله نرفتم
بعضی وقتا میگم به بهونه بچه کلا همه چیز رو بی خیال شدم
محال بود سالی یه بار آزمایش و دندانپزشکی نرم

برای بالای دو سال مکمل روتینی هست؟
  • Rose
پاسخ
لیانه جون ممنون گفتی. منم الان ۲۰ تا سیدرال سفارش دادم.
یوتاب جون من از مثبت سبز میخرم همیشه. انقضاش مشکلی نداشته. سطح آهن بچه‌ها هم نشون میده اوکیه. داروخونه است دیگه، فروشگاه که نیست بخوای نگران باشی. ولی هر جور خودت صلاح میدونی.
  • liyane، youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۳/۲۷، ۰۲:۵۱ عصر)Celin نوشته است: با قیمتایی که رز جان گفتی فکر کنم یه حقوق کامل باید برای کارای درمانی بذاریم کنار
یک ماه دکتر برام آزمایش کامل و سونو شکمی و کبد و صفرا نوشته همش امروز و فردا میکنم
فردا تنبلی نکنم آزمایش رو انجام بدم خیلی بی حالم نگرانم کم خونی داشته باشم
دکتر زنان و پاپ اسمیر هم ۳ ماه بعد زایمان رفتم
اما معاینه و سونو سینه اصلا نرفتم
دندانپزشکی هم ۳ ساله نرفتم
بعضی وقتا میگم به بهونه بچه کلا همه چیز رو بی خیال شدم
محال بود سالی یه بار آزمایش و دندانپزشکی نرم

برای بالای دو سال مکمل روتینی هست؟

آفرین حتما برو پیگیری کن
هزینه ش از درمان همین موارد خیلی کمتر خواهد بود... من صفرام 20 میلیون دقیقا تموم شد... گذشته از اینکه سلامتیم از دست رفت.. اون موقع روزانه خدمات 100 تومن بود، من حتی همون 100 تومنم میدادم یکی بیاد فقط برام غذا درست کنه، تا 6 ماهگی که سرپا شم، میشد 18 میلیون... فکر همین خیلی اذیتم می کنه.. که میشد اما حواسم نبوده و آگاهی الان رو نداشتم...

برای بچه منظورته؟ یا مادر؟ البته هیچکدومو نمی دونم، ولی بچه هایی که کمک می کنن بدونن برای کی منظورته بهتره...
برای بالای 2 کلا چیزی لازم نیست مگر اینکه دکتر تجویز کنه... الان پسر من دو سالگی RBC 4.7 بوده، آز اول بستری 4.2، آز سوم که مرخص کردن، 3.9 که اومده زیر حداقل که 4-6 هست و مطمئنا دکتر آهن میده... مولتی هم برای بهبود سیستم ایمنیش میخوام بگم بنویسه
  • Celin
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان