سلام بر دخترای عزیز
من که بشدت با پرستارا درگیرم
اون پرستاری که معرفی شده بود قرار بود ۶ حقوق بدیم ۳ تومن هم پول اسنپ ماهانه ( خونش تهرانپارس بود) آقا افتضاح بودا به معنای واقعی هیچ کاری نمیکرد میگفت شما حساسی
بچه پی پی میکرد ( صبح دخترم با فاصله یک ربع دو بار پی پی میکنه) میگفت بذار جمع شه یدفعه عوض کن
با اینکه دختر داشت خودش دستی که به پشت زده بود رو موقع شیتن و کرم زدن باز به جلو میزد
کلا هم بجا نشسته بود فقط با بچه بازی کنه نمیذاشت دخترم تو خونه تردد کنه همش میگفت خطرناکه
یه هفته من فقط ازش پذیرایی کردم دیروز دیگه ضربه اخرو زد

دخترم خوابوندنش لم داره نتونست بخوابونه بچه گریه کرد اومده با خنده به من میگه من اعصابم بهم میریزه بچه گریه میکنه قبلشم براش ناهارماهیچه پختم ( گوساله) بعد میگه به منیه نبات داغ بهم بده گوشت گوساله به من نمیسازه بدنم حساسه

منم همش میگفتم تو دلم این بدرد نمیخوره ازونورم بچه رو خیلی بغل نمیکرد مبادا کمردرد نگیره
خلاصه وقتی با خنده اومد گفت اعصابم بهم میریزه ( معرفش چون همکار همسرم بود فکر کرده بود دیگه چه خبره با هم نداریم الان) همونجا پاشدم رفتم کنار پنجره روبروی خونه ما اون دست یه کلینیک هست هم روانشناس داره هم متخصصای مختلف شمارشو نوشتم دادم بهش گفتم عزیزم سما هم نیاز به تقویت اعصاب داری هم مشخصه با اینکه سن و سالی نداری بدنی هم مشکل داری یا سردیت میشه ضعف میکنی یا میگی کمرم درد میگیره برو اینجا هزینشم من میدم

خلاصه عذرشو خواستم
حالا قراره از موسسه دو نفر بیان ببینم چجوریه واقعا دارم به ترک کار نزدیک میشم با این وضعیت
انتظار داشتم پرستار مادر دوم دخترم باشه
خدارو شکر ازمایشا اکی بودن حالا امروز وقت دکترم داریم اما دخترم روزی ۴ بار اینا پی پی خیلی شا و ابکی رو داره دیگه واقعا دارم فکر میکنم لابد بخاطر دندوناشه هرچند علمی دندون نباید اسهال بیاره اما دیگه یه ماه شد