امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
واسه کمرم فقط دوبار گفت بشین و پاشو
رو پاشنه پات راه برو
همین !
آره ارتوپد و جراح بود انگار
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose
پاسخ
عاطفه دکتر دوزاری تا دلت بخواااااد ریخته. نمیدونم کی به اینا مدرک داده. شوهر من کمردرد شدید داشت، رفتیم عکس و فلان بیسار انجام دادیم بعد رفتیم به دکتره نشون دادیم. تا دید گفت دیسک فلان و فلان زده بیرون!!!! یا با فیزیوتراپی بهتر میشه یا باید عمل کنی. آقا ما ناراحتتتتتت، اصلا من که داشتم دق میکردم. بعد ما یه پروفسوری از قدیم میشناسیم که تخصصش بیماری های دست هستش فقط. رفتیم پیش اون، مارو ارجاع داد به یکی از همکاراش که اونم مثل خودش جزو بهترینا بود ولی در حوزه ی ستون فقرات فقط . بهمون معرفی نامه داد و رفتیم پیشش. چندتا سوال از همسرم پرسید، بهش گفت دولا شو، رو پنجه هات راه برو، رو پاشنه پا راه برو، خلاصه چندتا معاینه ی این مدلی کرد.عکسشو خوووب نگاه کرد، اخرش گفت شما دیسکت اصلا نزده بیرون، فقط قوس کمر شدید داری که چون الان دیگه ورزش نمیکنی و شکمت یکم بزرگ شده داره نمود پیدا میکنه و درد گرفته. با حرکات اصلاحی درست میشه. یه آمپول تو کمرش زد که اون درد مداومی که دیگه مزمن شده بود برطرف بشه. ۱۰ جلسه هم فیزیوتراپی، تاکید هم کرد هرجا میری فیزیو بگو فقط فقط همین دستگاه هایی که نوشتم رو برات بزارن نه چیز دیگه ای. همسرم انجامش داد و الان کامل خوب شده.
دکتر زمین تا آسمون باهم فرق داره. برو بهترین متخصص رو توی شهرتون پیدا کن. حتی اگه نیاز به عمل بود اصلا پاشو بیا تهران برو پیش بهترین متخصص عملت کنه. خودتو دست هرکسی نده، خیلی مسئله ی حساسیه.

عکس همسر من جوری بود که هر دکتر دیگه ای نگاش میکرد سریع میگفت دیسک. ولی تنها این دکتر متوجه شد اصلا دیسک نیست و صرفا یه قوس کمر شدیده. عکس خیلی مهمه.
  • Rose، ستی‌لیته
پاسخ
ماهور جان میشه این دکتر دوم رو معرفی کنی؟
پاسخ
بله حتما ترگل جونم.
دکتر بهرام مبینی. آدرس مطبش: سعادت آباد - سرو غربی - خیابان بخشایش - ضلع جنوبی بیمارستان عرفان - کوچه هفدهم - برج عرفان - طبقه 2
اون پروفسور اولی هم که تخصص دست داره اسمش دکتر حمید طاهری هستش. مطبش بلوار کشاورز جنب بیمارستان ساسان هستش.
  • Rose، Targol، ستی‌لیته
پاسخ
ممنونم عزیزم
  • **ماهور**
پاسخ
مرسی ماهوری
منکه پیش چندتا دکتر دیگم میرم
فقط میگم پول نسخه حرومش باشه ک فیزیوتراپی ام ننوشت برام
کمردردم ک بهتر نشد الکی رفتم انگار
واسه عملم ک انشالله نخواد اگرم بخواد ک باید دخترم بزرگ بشه بعد !
دقیقا میگم چرا دکترا انقد پولکی شدن ما رو گفت پول نقد بیارین اکثرا هم ۱۰۴ تومن ک بود ۱۰۵ میدادن میگفت خرد ندارم
پاسخ
برای تشخیص انحراف مچ به داخل دکتر ارتوپد خوب سراغ دارید؟
حس میکنم پسرم مواقع وایسادن یکی از پاهاشو بد میذاره
پاسخ
سلام بر دخترای عزیز
من که بشدت با پرستارا درگیرم
اون پرستاری که معرفی شده بود قرار بود ۶ حقوق بدیم ۳ تومن هم پول اسنپ ماهانه ( خونش تهرانپارس بود) آقا افتضاح بودا به معنای واقعی هیچ کاری نمیکرد میگفت شما حساسی
بچه پی پی میکرد ( صبح دخترم با فاصله یک ربع دو بار پی پی میکنه) میگفت بذار جمع شه یدفعه عوض کن
با اینکه دختر داشت خودش دستی که به پشت زده بود رو موقع شیتن و کرم زدن باز به جلو میزد
کلا هم بجا نشسته بود فقط با بچه بازی کنه نمیذاشت دخترم تو خونه تردد کنه همش میگفت خطرناکه
یه هفته من فقط ازش پذیرایی کردم دیروز دیگه ضربه اخرو زد Smile دخترم خوابوندنش لم داره نتونست بخوابونه بچه گریه کرد اومده با خنده به من میگه من اعصابم بهم میریزه بچه گریه میکنه قبلشم براش ناهارماهیچه پختم ( گوساله) بعد میگه به منیه نبات داغ بهم بده گوشت گوساله به من نمیسازه بدنم حساسه Smile منم همش میگفتم تو دلم این بدرد نمیخوره ازونورم بچه رو خیلی بغل نمیکرد مبادا کمردرد نگیره
خلاصه وقتی با خنده اومد گفت اعصابم بهم میریزه ( معرفش چون همکار همسرم بود فکر کرده بود دیگه چه خبره با هم نداریم الان) همونجا پاشدم رفتم کنار پنجره روبروی خونه ما اون دست یه کلینیک هست هم روانشناس داره هم متخصصای مختلف شمارشو نوشتم دادم بهش گفتم عزیزم سما هم نیاز به تقویت اعصاب داری هم مشخصه با اینکه سن و سالی نداری بدنی هم مشکل داری یا سردیت میشه ضعف میکنی یا میگی کمرم درد میگیره برو اینجا هزینشم من میدم Smile خلاصه عذرشو خواستم
حالا قراره از موسسه دو نفر بیان ببینم چجوریه واقعا دارم به ترک کار نزدیک میشم با این وضعیت
انتظار داشتم پرستار مادر دوم دخترم باشه

خدارو شکر ازمایشا اکی بودن حالا امروز وقت دکترم داریم اما دخترم روزی ۴ بار اینا پی پی خیلی شا و ابکی رو داره دیگه واقعا دارم فکر میکنم لابد بخاطر دندوناشه هرچند علمی دندون نباید اسهال بیاره اما دیگه یه ماه شد
  • 2015، Celin، Rose، Targol، youtab
پاسخ
سلین جون من نمیشناسم متاسفانه

به به نونا جون
خوبی؟ چه خبرا؟ دخترت خوب شد؟
دکترا چی گفتن؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Celin، nona
پاسخ
وای نونا با اینهمه هزینه اینجوری جلوی چشمت کار می کرده پس فردا می خواسته چطور کار کنه

یا خداااا چرا اینجوری می شسته دختربچه رو.........
اوففففففففففف
ما هم مهد رو خیلیییی توصیه کردن اما نکات منفی زیادی دارم توش می بینم... نمی دونم ملت به چی میگن خوب یا عالی؟ پس بد از نظرشون چیه؟
اوفففففففففف

خدا رو شکر هشیار بودی... واقعا خوبه که زود فهمیدی...
حالا به ترک کار که فکر نکن، به امید خدا یه مورد بهتر پیدا می کنی...
فوقش مرخصی بگیر و وقت بذار با حوصله یک مورد مناسب و مطابق با استانداردهات پیدا کن...
هر کی هم میگه حساسی ریگی به کفششه... خودتو درگیرش نکن... او خیلی دیگه پرته که این مسائل ساده رو نمیدونه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، nona
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان