امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
رز جون فدات عزی م دخترم اسهاله دیگه کاملا بی دلیل
اما تمام ازمایشات که ختی تصورشم دور از ذهن بود رو دادیم یعنی حتی اون کیت که میگفتن این ازمایش رو تو ایران انجام نمیدن برای کودک با هزینه شخصی از پژوهشگاه خون به ازمایشگاه خودمون منتقل کردیم
خلاصه که حداقل میدونم اسهال علت بیماری جسمی نداره دکتر ایمان زاده کامل درست گفته بود نیاز به هیچ ازمایشی نداره ولی نمیدادم دق میکردم ذهنی. حالا امروز میبرمش دکتر نظری که این ازمایشا رو نوشته بود میخوام بدونم اگه قراره هکین روتین باشه به بچه میوه سبزی جوی دوسر گندم سیاه اینا بدم طفلی یه ماهه نخورده
اره والا با ۹ تومن تو این یه هفته یبار پوشک عوض نکرد همسرمم از روز اول گفت ردش کن اگه به هر دایل منطقی یا غیرمنطقی به دلت میست اما ازونجا که عادت دارم تو کار به طرفم فرصت بدم گفتم فرصت بدم شاید بهتر شد که خودش لگد زد به شانسش چون عکلا طول روز فقط ۴ ساعت از دخترم باید نگهداری میکرد دخترم جدیدا صبح میخوایه تا ۱۱. دوباره ۳ میخوابهSmile خلاصه قدر ندونست بی لیاقت

سوفی بهمن اقایون رو تو‌بخش راه میده اما کوتاه با اجازه تخت بغلی
ببین به اتاق خصوصی فکر نکن دو‌تا داره کلا من که خواهر برادرم اونجا کار میکنن هم نتونستم بگیرم چون هردو پر بودن قرار بود یکی ترخیص بشه متاسفانه نشد. کلا بخش زنانش بی امکاناته من از کارشناس شیفت شب شیردهیشم ناراضی بودم که شکایتت کردم توبیخم شد انتظار داشت مادر با اون حالش بچه رو‌یبره خدمتش برای شیر
ولی خب من از کادر اتاق عمل و دکترم واقعا خیلی خیلی راضی بودم واقعا از بیهوشی تا دستیارا خرفه تی بودن

ترگل و‌یوتاب جون تولد دسته گلاتون مبارک

سلین مطمئنی یا فکر میکنیSmile اگه فکر میکنی نظر همسرتم بپرس عین من نشو بخدا دکتر ایمان زاده قشنگ دعوام کرد گفت اینقدر گوگل نکن مریضیا رو از خانواده هم نپرس
حالا یه چیز خنده دار بیچاره معروف شده به اندوسکوپی من خودمو کشتم برای اندوسکوپی دستیارش گفت بچه سالمو دکتر برای چی باید اندوسکوپی کنه بهش نگو عصبانی میشه
یعنی حتی امادگی داشتم برای تست گلوتن اندو هم بکنم
حیف فقط شلوغه وگرنه دکتر ثابت بچم انتخابش میکردم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Celin، Nedaaa28، Targol
پاسخ
بچه ها پسر من امروز سومين روزه كه تب شديد ميكنه جوري كه با بروفن فقط پايين مياد
احتمال رزوئلا زياده ولي امروز اگه تبش كم نشه كه تا الان نشده و فقط با دارو كنترل ميشه بايد فردا ببرمش ازمايش
بچه هامون تا ميان نفس بكشن يه درد جديد مياد
خيلي ناراحتم
  • 2015، Celin، Nedaaa28، nona، Targol، مینو
پاسخ
وای بچه‌ها نمیدونم چرا نوشته‌هاتون‌ رو خوندم اضطراب گرفتم. لیانه جون انشالله تبش میاد پایین. حق داری به خدا. منم همش همینه وضعم
نونا جون چه خوب یه خبری دادی. پس انشالله دفعاتش داره کم میشه. کم کم قطع میشه عزیزم. واقعا دل آدم طاقت نمیاره بدون آزمایش قبول کنه حرف دکترها رو Big Grin
نونا یعنی چی که یه بارم پوشک عوض نکرد؟ بچه رو هم نمیتونست بخوابونه. غذا هم که طفلک کم غذاست. پس چیکار میکرد؟ میومد ناهار میخورد میرفت؟
  • 2015، liyane، nona
پاسخ
وای اعصابم خرد شد نونا جان
جلو خودت اینجوری کرده دیگه نباشی چی میشه ، حداقل نکرده پیش شما آبروداری کنه
از ته قلبم دعا میکنم یه پرستار دلسوز و انسان سر راهت قرار بگیره

لیانه جون ایشالا امروز روز آخر تب باشه عزیزم
  • 2015، liyane، nona
پاسخ
سلام بچه ها من چیکارکنم دخترم مولتی و آهنشو به زووور میخوره! چجوری به بچه هاتون قطره میدین؟ من بلد نیستم انگار
پاسخ
نونا جان خداروشکر خیالت راحت شد که مشکل خاصی نیست
پرستار واقعا نوبر بوده!!!!جلو چشم خودت هم درست کار نمیکرده
انشاالله یه پرستار کاربلد و دلسوز پیدا کنی عزیزم

همسرمم با من هم نظره
یه بار دکتر بردمش گفت طبیعیه تا دو سالگی خوب میشه
گفت مشکل خاصی نیست
اما برای مطمئن شدن میخوام یه دکتر خوب ببرمش خیالم راحت بشه

لیانه جان خیلی ناراحت شدم
انشاالله گل پسرت زود خوب بشه
تب هم بچه رو اذیت میکنه بدتر از اون مادر اذیته
پسرم کرونا گرفت یه شب تب داشت از ناراحتی و استرس و ...من بیشتر از خودش داغون شدم
  • 2015، liyane، nona
پاسخ
وای ترگلللل Smile
میومده مهمونی دیگه Smile
تازه مهمون نمیگه وای فلان گوشت سردیم میکنه... اگه هم بگه از ... شه...
ملت چه مفت مفت بخاطر نبودن دستورالعمل و قانون معروف میشن و پول درمیارنا...
ماهی ۹ تومن برا ۴ ساعت!!!! بدون تخصص و درس و شکافته شدن روحی و جسمی برای درس... خودش لگد زد به شانسش... باید بچه ی من گیرش میفتاد Smileکه یه ربع یه بار بیدار بود... بچه به این خوبی رو خودش از دست داد Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، liyane، nona، Targol
پاسخ
بچه ها یه متخصص غدد خوب برای کودکان تهران سراغ دارین؟ برای یکی از دوستام میخوام... ممنونم
  • nona
پاسخ
ستی جان چه مارکی میدی؟ پسر من اوایل دوست داشت الان نمیخوره به زور متوسل میشم Smile یه چیزی میدم دستش سرش گرم میشه خالی میکنم گوشه لپش
  • 2015، liyane، Seti69
پاسخ
مرسي عزيزان
خداكنه تب قطع بشه يا حداعقل جواب ازمايش عفونت نشون نده تحمل آنتي بيوتيك رو ندارم ديگه
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان