لیلی جان من احیا و کمک های اولیه رو کلاس رفتم اصلا تو حدود ۲۵ سالگی
حتی برای مهار آتش هم دوره رفتم
ترگل جان اره تصورم رویایی بود واقعا فکر میکردم به دانشم اضافه میشه
نه ولی الان مهد کانادا واقعا این مسخصات رو داره چون خواهرزادم مثلا ده سال پیش از هشت ماهگی رفته کلا توضیه دکترش بود زودتر بره تا دچار مشکل بدغذایی نسه الانم برادرم که پسرشو میخواد بذاره دکترش گفته از یکسالگی بذار بجز بحث زبانش که از محیط اموزش ببینه ( چون خونه باهاش فارسی خرف میزنن درستشم همینه) مشکل بدخوابی و بدغذایی احتمالی نداشته باشه و حل بشه واقعا آموزش دیده ان هم درسشو خوندن هم مهارتشو کسب کردن
سوفی جان من اینجا دو تا خواهر دارم بچه هاشونم بزرگن اما دانشجوان ضمن اینکه اینکار مسوولیت داره که ما تو خانواده چنبین مسئولیتی رو قبول نمیکنیم واقعیت
به کمک خونشونم نمیتونم بسپرم من بحثم فقط این نیست یکی دخترمو نه ساعت نگه داره میخوام درست پرورش بده درست تربیت کنه درست تغذیش کنه
نمیدونم والا حالا الان با برادر بزرگم صحبت مردم گفت ببینم پرستارای مهد بیمارستان چجورین باهاشون صحبت میکنم
اگر خوب نبودن بشین خونه
بعد سوفی جان اینقدر ادمای پدوفیل و کودک آزار حتی تو جنس خودمون هستن که واقعا نمیشه اعتماد کرد بعنی متاسفانه از بس این امار اطلاعات از خانواده اطرافیان به گوشم رسیده به کسی نمیتونم اعتماد صد درصد کنم بحز دایره خواهر برادر و پدر مادر الان خونمون دوربین داره میکروفون تو دستشویی حموم داریم اما من که داخل دستشویی رو نمیبینم خدای نکرده موقع شستن بچه کاری کنه من باید خودمو بکشم رسما

نمیدونم فعلا سردرگمم
ترگل و یوتاب ما امروز واکسن یکسالگی رو زدیم رو دست راست گفت استامینوفن و کمپرس کلا نمیخواد واکسن یکسالگی ( مینو جون کفتن راحته )
گفت روز ۷-۱۴-۲۱ علائم سرماخوردگی ایجاد میشه
گفت اگر دون دون سرخک از فردا ایجاد شد یه درصد سریع مراجعه کنید دکتر
خلاصه که من قورباغمو قورت دادم