امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
(۱۴۰۱/۴/۳، ۰۲:۳۳ عصر)Nedaaa28 نوشته است: سلام مامانا
واسه بچه ۱۰ ماهه که چهار دست و پا میره و از جایی میگیره بلند میشه چه وسیله بازی مناسبه؟ سه چرخه؟ واکر؟ از این ماشین دسته دارا؟
نمیدونم چی بگیرم واسش
حس میکنم وسایلش واسه سرگرم شدن کمه

ندا جون من واكر خريدم ولي يكبارم استفاده نكرد الان گوشته اتاقشه 
ميدوني با چي خودش تمرين ميكنه؟! 
كالسكه شو به جاي واكرش راه ميبره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaaa28
پاسخ
این وای لیانه منم واکر خریدم. پس چه اشتباهی کردم خخخ
  • Nedaaa28
پاسخ
(۱۴۰۱/۴/۳، ۰۵:۲۲ عصر)شیطون خانم نوشته است: این وای لیانه منم واکر خریدم. پس چه اشتباهی کردم خخخ

عزيزم انشالله براي شما مورد استفاده قرار ميگيره
همه بچه ها مثل هم نيستن
مال من البته به فنا رفته
فقط با موزيكالاي روش چند دقيقه سرگرم ميشه
ولي محض رضاي خدا و مامانش حاضر نشد يه تمرين كوچيك باهاش بكنه
  • Nedaaa28، خانم فسقلی
پاسخ
ندا از این ماشین دسته دارا بگیر یا کامیون گنده ها که توش میتونه بشینه.
  • Nedaaa28
پاسخ
شمیم جان کامیون داره خودشو از توش پرت میکنه بیرون ،کلا یه جا بند نمیشه
پاسخ
رز جان، حالا که میگی همه باید صادق باشیم با هم و متلک نگیم، من چیزی که به نظر خودم میاد راجع به شما رو میگم. جوری هم نمیخوام بگم که ناراحت بشی، ملایم می‌گم.
شما یک سری خصائصی داری که فکر کنم به نظر ۹۹٪ آدم‌های دنیا عیب حساب باشن، ولی خودت اون‌ها رو به عنوان حُسن مطرح می‌کنی. مثلاَ انتظاراتی که از اطراف داری (از پرستار و مهد گرفته تا مغازه‌دار و غیره) زیادی هستن و احتمالاَ خودت فکر می‌کنی صرفاَ یک کمال‌گرا هستی، در حالی که تو دنیای قاراشمیش امروزه کمال‌گرا بودن یک عیبه. یک جورایی مثل این هست که من همینطوری بدون این که خودم یا شوهرم یا خانواده‌م خیلی پولدار باشیم انتظار داشته باشم حتماَ مرسدس بنز سوار شم و هیچ ماشین دیگه‌ای رو قبول نداشته باشم، بعد پراید هم نخرم و بگم چون من لایق بنزم پس پراید سوار نمی‌شم. این مثال همینطوری بود و تجزیه و تحلیلش نمی‌خوام بکنی؛ واقعاَ مثالم فقط برای این بود که خودت متوجه بشی حسی که من و احتمالاَ بعضی‌های دیگه ازت می‌گیریم که باعث می‌شه بهت واکنش نشون بدیم چیه.
این رو هم صرفاَ گفتم چون سوای این وایبی که می‌دی، کارت تو خیلی چیزها درسته و دوست داشتم بدونی مشکل کجاست.

در ضمن این حرفام اصلاَ به نونا برنمی‌گرده. چون به قول ترگل نونا بلده جوری حرف بزنه که بقیه باهاش مشکل پیدا نکنن (قول ترگلم کلاَ تحریف کردم!)

و یک نکته‌ی دیگه هم که راجع به پرستار به نظرم میاد اینه که واقعاَ تو این مورد هر چقدر آش بدی حداکثر همون‌قدر می‌خوری. می‌دونم که نونا می‌خواد حقوق خوب بده و بیمه هم بکنه طرف رو، ولی به طور کلی دیگه واقعاَ بی‌انصاف هم نباید بود. اگر عرف بیزنس پرستار بچه بودن و مربی مهد بودن اینه که حقوق کارگری می‌دن به پرستار و مربی، طبیعیه که آدم‌هایی که جذب این رشته می‌شن هم آدم‌های خیلی سطح پایینی باشن و نه تحصیلات خاصی داشته باشن نه علاقه‌ای. اگر حقوق یه کارشناس رو بدن قطعاَ آدم‌های بهتری جذب این رشته‌ها می‌شن، یا اونایی که شاغل هستن تو این زمینه بیشتر سعی می‌کنن خودشون رو آپدیت کنن. پول به آدم انگیزه می‌ده و نباید این رو در مورد پرستاری و مربی‌گری مهد هم فراموش کرد. اتفاقاَ اصل مشکل فکر کنم اینه که حقوق مربی‌ها و اینا پایینه و مدیرای مهد می‌خوان همه‌ی سود رو برای خودشون بردارن پس حقوق کم می‌دن و نیروی کار الکی می‌گیرن. البته که این کار توی خیلی بیزنس‌های دیگه هم انجام میشه. مثلاَ دارالترجمه. دقت کردین اغلب ترجمه‌های رسمی ایراد دارن؟ چون به کارمندای دارالترجمه پول کم می‌دن (کمتر از عرف بازار واسه ترجمه‌های تخصصی). کل دنیا حول محور پول می‌چرخه.

بازم تأکید می‌کنم که فکر کنم بهترین راه برای نونا آگهی دادن مستقیم باشه. ما که فکر کنم حتی واسه اجاره کردن خونه اگر سال بعد بخوایم پا شیم هم دیگه خودمون یه جا آگهی پست کنیم و انتظاراتمون رو بگیم. چون بنگاهی‌ها که به شدت بازار رو خراب کردن.
  • 2015، مینو
پاسخ
ندا جان حالا زوده واسش بعدا خوب استفاده میکنه.قشنگ هل میده میشینه
  • Nedaaa28
پاسخ
ندا من که از اسباب بازی خریدن منصرف شدم کلا. پسر من کلا عاشق کاسه و بشقاب و کفگیر ملاقه ایناس
بچم یه سرویس کامل پلاستیکی و سیلیکونی داره. جهیزیش کامله
  • 2015، lili_61، Nedaaa28
پاسخ
کژال جان دقیقا پسر منم صافی کفگیر ملاقه سیم شارژر
متر همش دستشه هر جا داره میره Smile
باور کن وسیله خونه هم کم اوردم تکراری شدن اونا هم Smile))
  • 2015، lili_61
پاسخ
ندا و کژال من یه مورد جدید کشف کردم
از این اب مرکبات گیری دستیا که کاسه ایه و کوچولو یعنی روح پسرم باهاش جلا پیدا میکنه اگه دارین تست کنین جواب میده
بعد من ابلیموترش میگیرم باهاش خالیش میکنم همونجوری میدم دستش میذاره دهنش ذوقی میکنه
چون عاشق ترشی و اینجور طعمهاس خخخخخ
  • 2015، lili_61، Nedaaa28
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان