۱۴۰۱/۴/۵، ۱۲:۵۶ عصر
یوتاب جان تولد گل پسری رو گرفتی؟ بیا واسمون تعریف کن چیا درست کردی چه جوری گذشت؟ پسرجان همکاری کرد؟ کیک از کجا سفارش دادی؟ راضی بودی؟
گپ و گفت مامانهای 1401
|
۱۴۰۱/۴/۵، ۱۲:۵۶ عصر
یوتاب جان تولد گل پسری رو گرفتی؟ بیا واسمون تعریف کن چیا درست کردی چه جوری گذشت؟ پسرجان همکاری کرد؟ کیک از کجا سفارش دادی؟ راضی بودی؟
۱۴۰۱/۴/۵، ۰۱:۲۲ عصر
اره ندایی کیکش طعمش عالی بود و عین عکسش شد
توی گپ خودمونی نوشتن صبح عزیز دلم پیج کیکشم برات میذارم فدات بشم
۱۴۰۱/۴/۵، ۰۷:۳۹ عصر
یوتاب جان مبارکش باشه
انشالله همیشه براش جشن شادی بگیری راستی من هنوز لیمو ترش تست نکردم براش ميترسم معدشو اذیت کنه
۱۴۰۱/۴/۵، ۰۷:۵۵ عصر
مرسی کژال جون
من 2ماهی هست میدم بهش تقذیبا از 10 ماه گاهی تو غذاش که طعم بگیره چون نمک نمیزنم هیچی گاهی یه کوچولو میدم بخوره
۱۴۰۱/۴/۶، ۰۷:۰۶ عصر
بچه ها 3 روزه ه چی زنگ میزنم مطب دکتر پسرم جواب نمیدن، گوشیشم خاموشه و واتس اپش رو بیزینس کرده سین میکنه جواب نمیده لعنتی
من تا حالا همه واکسناشو بردم مطب دکترش و اصلا تا حالا بهداشت نرفتم حالا میترسم همینجوری جواب نده و دیر بشه واکسنش اگه ببرم بهداشت اشکال نداره میزنه واکسنشو؟
۱۴۰۱/۴/۶، ۰۸:۲۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۴/۶، ۰۸:۲۶ عصر، توسط شیطون خانم.)
یوتاب جان من به جز واکسن پرونار بقیه واکسن های پسرم بهداشت میزنم. من راضی بودم، هم با تجربه هستن چون خیلی در روز واکسن میزنن و هم خوش اخلاقن. فضاش هم تمیزه . فکر کنم براتون بزنن، مشکلی نباشه برات پرونده تشکیل میدن و میزنن.
البته حتما قبل اینکه بری پرس و جو کن. من بهداشت بلوار ارتش میبرم، به من گفتن واکسن یکسالگی فقط دوشنبه ها و چهارشنبه ها تزریق میکنن
۱۴۰۱/۴/۶، ۰۸:۲۷ عصر
مرسی عزیزم که گفتی
چه خوب شد گفتی سرخود نرم اللن زنگ میزنم
۱۴۰۱/۴/۶، ۰۹:۴۴ عصر
(۱۴۰۱/۴/۶، ۰۸:۲۵ عصر)شیطون خانم نوشته است: یوتاب جان من به جز واکسن پرونار بقیه واکسن های پسرم بهداشت میزنم. من راضی بودم، هم با تجربه هستن چون خیلی در روز واکسن میزنن و هم خوش اخلاقن. فضاش هم تمیزه . فکر کنم براتون بزنن، مشکلی نباشه برات پرونده تشکیل میدن و میزنن. شيطون خانوم كجاي ارتش مياي؟ ازگل يا سوهانك؟ منم واكسناي پسرم رو بهداشت ميزنم
۱۴۰۱/۴/۶، ۱۱:۱۵ عصر
یوتاب جان فکر کنم تا ۱ یا ۲ بیشتر نیستن.
لیانه جان بهداشت مینی سیتی میبرم، شهرک نفت. |