امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
سوفی جان منم مثل یوتاب 0۱۲۵ و ی ۲۶۰ اونت گرفتم. شیشه ای هم نیسن. ۶۰ خیلی کوچیکه. من پسرم ۸ ماهش اما بازم همون ۱۲۵ میدم بهش فقط سرشیشه اش با ۲۶۰ عوض کردم چون ۱۲۵ خیلی سر شیشه اش دیگه شیر نمیده
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii
پاسخ
مرسی دخترا، پس همون ۱۲۵میگیرم، بعد یکی بگیرم یا دوتا؟
پاسخ
سوفی جان اگه قصد نداری شیرخودتو بدی شیشه شیر بخر.اگه شیر خودتو بخوای بدی اصلا لازم نمیشه من یه ۶۰ گرفته بودم ۲ ،۳ هفته اول فقط استفاده شد.اونم خیلی خیلی کم.پسر من اصلا شیرخشک دوست نداشت هیچ مارکی نخورد
  • Sufii
پاسخ
مرسی شمیم جون راستش چون من از ماه شش به بعد باید برم سرکار میخوام که حتما بچه به شیشه شیر عادت کنه البته اگه شیر داشته باشم شیر خودمو میدوشم میذارم ولی اگه مثل خواهرام بلشم احتمالا شیر ندارم اصلا نهایت یک ماه بزور شیر خودمو بتونم بدم
  • maryam_na
پاسخ
سوفی جان، من یه ۱۲۵ اولش گرفته بودم اونت و دو تا ۲۵۰. من شیر خودمو دادم و ۲۵۰ رو دستم موند. می خوای اولش همون یکی ۱۲۵ اونت بگیر و بعد ببین پسرت شیشه گرفتنش چطور میشه و خودت شیر خودتو میدی یا شیر خشک و بعد تولدش بگیر. من الکی چند تا شیر دیگه هم گرفتم بعدشم و همه رو مجبور شدم بندازم دور چون چندین سال گذشته و برای پسرمم فعلا یه ۱۲۵ گرفتم و لازم بشه بعد تولدش براش می گیرم.
شاید خواهرهات خوابشون کافی نبوده سوفی جون، بیشترین چیزی که تو میزان شیر موثره خواب کافیه. ان شاالله که شیر خیلی خوبی خواهی داشت و شیر خودتو میدی.مایعات کافی، سیب زمینی، پاستا، خصوصا لبنیات پرچرب و نون خانه ای شیرو خیلی زیاد می کنه.
راستی یه کرم برای زخم نوک سینه هم بگیر، من روز اولی که شیر دادم به دخترم نوک سینه ام حساس شد و lansinoh زدم و عالی بود و دیگه اصلا مشکلی نداشتم.
  • Sufii
پاسخ
مرسی مریم جون، اره اولش یدونه ۱۲۵میگیرم ببینم چی میشه بعد اگه لازم شد باز میگیرم، کرم هست این lansinoh؟ ببینم اینجا پیدا میشه یا از انلاین شاپا سفارش بدم
  • maryam_na
پاسخ
سوفی جان به نظرم برای گرم نوک سینه هم عجله نکن . آدم با آدم فرق داره مثلا من اصلا سینه ام زخم نشد و هیچ کرمی هم نزدم. بذار اگر نیاز شد بخر الکی نرو کلی پول کرم بدی.
  • Sufii
پاسخ
سوفی جان یه کرم کوچولویه و بعد خوبیش اینه که مجبور نیستی پاکش کنی برای شیر دادن و فواصل بین شیر دادنت می تونی بذاری رو سینه ات بمونه. ان شاالله که اصلا نیاز نشه برات
پد سینه هم من شاید نهایت یکی دو تا استفاده کردم. چون اولها شیر آدم تمام هی می ریزه و من دستمال ازین برای آروغگیرها می ذاشتم که شیرم نریزه، وگرنه هی می ریزه رو دل اینای آدم. اون پدها زودی خیس میشن و بعدا هم که بسته به نیاز بچه تنظیم میشه، همون بعد شیر دادن پاک کنی قشنگ نمی ریزه دیگه تو سوتین.
  • Sufii
پاسخ
دخترا ست روتختی نوزادی چه برندی خوب هست؟ شماها از کجا خریدید؟ من گیج شدم...ممنون میشم معرفی کنید چه خارجی چه ایرانی که تجربه خوب دارید..و اینکه مثلا تخت ۱۳۰در۷۰باشه، روتختی هم همون سایز باید باشه دقیقا؟
پاسخ
من اولش مامز کیوتی خریدم ولی بچه خیلی عرق میکرد
بعدش هم دم دستی هم روتختی رو الا گرفتم خیلی راضیم
  • Sufii
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان