۱۴۰۱/۵/۱۷، ۰۳:۴۷ عصر
راستش سوفی جان من تجربه ی خوبی در این مورد ندارم و تا حالا ندیدم کیفیت یه جنس با این همه اختلاف قیمت یکی باشه.
لوازم ضروری سیسمونی
|
۱۴۰۱/۵/۱۷، ۰۳:۴۷ عصر
راستش سوفی جان من تجربه ی خوبی در این مورد ندارم و تا حالا ندیدم کیفیت یه جنس با این همه اختلاف قیمت یکی باشه.
۱۴۰۱/۵/۱۷، ۰۴:۴۱ عصر
مینو جون میدونم چی میگی، ولی نمیدونم چرا کلا به آمیسا چوب حس خوب ندارم حس میکنم الکی گرونه وگرنه مثلا برندای بالسا و بلسینو این حسو بهشون ندارم...بخاطر همین گفتم برو از نزدیک ببین...
۱۴۰۱/۵/۱۸، ۱۰:۲۱ صبح
وای چه خوشگلن اینا
خیلی خوبه مدلش چه با سلیقه این ماشالا
۱۴۰۱/۵/۱۸، ۰۳:۱۲ عصر
مینو جان این مدل هایی که انتخاب کردی واسه زمانی خوبه که حداقل ۳ ساله باشه.چون قبلش امکان افتادن داره.
۱۴۰۱/۵/۱۸، ۰۳:۴۴ عصر
بله شمیم جان.پسر من تقریبا ۳ ساله ست.
۱۴۰۱/۵/۱۸، ۰۵:۲۵ عصر
مینو جان پیج aaradbaby. رو هم ببین ازین مدل تختا داره
۱۴۰۱/۵/۲۰، ۱۲:۳۶ عصر
دخترا سؤال بعدی! میشه بگید وسایل بهداشتی مثل کرم سوختگی، روغن بچه، شامپو، ناخن گیر، برس و شونه، پوار اینجور چیزا هر کدوم از چه برندی و از کدوم سایت بگیرم؟ کلی گیج کننده هست...اما مثلا سودوکرم میخوام مطمئن باشم اصله یا چمیدونم برس و شونه چیکو یا برند دیگه از کجا بگیرم که مطمئن باشه؟
سوفی جان، ناخن گیر، دماسنجو … من ست فیلیپس اونت گرفتم و راضی بودم. پماد سوختگی کرم کالاندولا weleda عالیه ولی فکر کنم ایران نیست. سودوکرم خیلیها راضین و بعضا پیجها دارن. چون قاچاقه داروخونه ها معمولا ندارن.
شامپو و لوسیون اینا قبلا یادم بچه ها تو ایران موستلا می گرفتن و راضی بودن ولی الان سخت گیر میاد و ایروکس تو ایرانیها خوبه. من خودم لوسیون پناتن استفاده می کنم و شامپو و روغن بچه اینا بوبشن. خواهرم دیدم از ترکیه بوبشنو سفارش میده ولی خب همون ایروکس اینا خوبه و روغن بچه هم همون فیروز اکیه. ناخن گیر اینا فرست یرز هم زیاد دیده بودم بچه ها بگیرن و راضی بودن. دماسنج راستی ازین رکتالهاست و مال فیلیپس اونت خیلی دقیق و خوب بود ولی بزرگتر میشن تو گوشی خوبه و مارک براون عالیه. من هر دکتر و بیمارستانی رفتم هم همین براون دارن. اینجا لوسیون و شامپو اینا یه سریهارو داره ظاهرا https://instagram.com/sismoni_khane_va_k...mMyMTA2M2Y= اینجا چیکو داره ولی اصل بودنشو نمی دونم و قیمت بگیر و از قیمتش حدودی میشه فهمید. چیکو فیک زیاد هست کلا تو ایران https://instagram.com/sismoni_babylux?ig...mMyMTA2M2Y= مایع شستشوی شیشه و پستونک هم نوک خوبه و من خودم همیشه اونا استفاده کردم ولی فروش هم هست و قاعدتا باید خوب باشه.
۱۴۰۱/۵/۲۰، ۰۱:۳۳ عصر
مرسی مریم جون از توضیحات کاملت، دماسنج هم اتفاقا خواهرشوهرم برام همین براون فرستاده از اینها که نزدیک پیشونی میذاری، این ست ها اکثرا دماسنج دارن و بخاطر همون قیمتشون میره بالا من یه چیز میخوام جدا باشه یا دماسنج نداشته باشه...
اره متاسفانه چیکو فیکش خیلی زیاده اصلا جرات نمیکنم بخرم ایران... |