امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
قربونت سوفی جان، مثلا فرست یرز، جدا جدا داره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii
پاسخ
سوفی جان ست ناخنگی. رو چیکو بگیر اغلب هم اصل نیستن اما مهم نیست چون همون کارایی رو دارن
تب سنج ازین دیجیتالی ها بگیر خیلی واجبه! کرم سوختگی رو سوپو کرم بکیر همه سیسمونی فروشیا دارن! من خودم همه شوینده بهداشتی هاش رو از بنی هاشم گرفتم خیابون کلور ۵۰ تا بیشتر مغازه شوینده بهداشتی داره! مرطوب کننده یا لوسیون بدن مخصوص پوستهای حساس سیوند بگیر
شامپو هم من اول فیروز گرفتم بعد که بدنش اگزما شد یه شامپو سرو بدن ماتیلدا دکتر براش نوشت خیلی خوب و به صرفه هست قیمتش یکم بالاست اما ارزش داره
مایع شوینده لباس فیروز بکیر اینو دکتر هم برام تجویز کرد!
ببین ست شونه و برس هم راستش من چیکو گرفتم نمیدونم فیکه یانه اما تا الان که بچم ۷ ماهش هست استفاده ام نشده! اگر فیک هم باشه کاراییشو داره بیشتر سعی کن پستونک و شوینده هاشو اصل بگیری برس و ناخنگیر اصل هم نباشه مشکلی ایجاد نمیشه
  • Rose، Sufii
پاسخ
مرسی لیلی جون، شامپو سیوند هم تعریفشو شنیدم دکتر یکی از دوستام تجویز کرده بود واسه بچش❤️ بوس بهت
  • lili_61
پاسخ
بچه ها فکر کنم فقط منم اینجا سؤال میپرسم?
سوال جدید اینه: من تو سایتای انگلیسی زبان خوندم که محافظ های تخت بچه (گارد یا بامپر) خطرناک هستند و حتی تو بعضی ایالتای آمریکا فروششون ممنوعه، با این تفاصیل اگه نخوام ست روتختی نوزاد بخرم که اینا هم همراهشه، پیشنهادتون چیه؟ پتو و بالش جدا بگیرم و بعد با روکش پارچه ای (مثلا از این موسلین ها که مد شدن) برای تخت و پتو روکش بدم؟ یا فقط روکش تشک و بالش رو موسلین کنم بعد پتو مثلا ازین خزها بگیرم و یه رو انداز پیکه که باهاش ست بشه؟
بعد بدون این بامپرا بچه نوزاد دست و پاش بیرون نمیاد از نرده های تخت؟
  • maryam_na
پاسخ
سوفی جان من پارچه خریدم خودم روکش واسه تخت و روتختی درست کردم.گارد تخت هم چون میگفتن خطر داره درست نکردم ولی الان لازم دارم ولی وقت دوختن ندارم همش دست وپاش میخوره به کناره تخت مجبورم فعلا رو زمین بخوابونمش تا غلت زدنش کمتر بشه.گارد واسه سال اول خطر داره اونم واسه رمانی که تنهاش بزاری مثلا بره لای اون گارد نتونه نفس بکشه.پتو هم که اصلا نمی‌اندازد رو بچه واسه همین خطر .
حالا بقیه هم تجربشونو بگن بهتر تصمیم بگیری
  • nona، Sufii
پاسخ
دقیقا شمیم درست میگه گارد برای سال اول خطر داره ( حتی کمتر مثلا بسته به بچه که تکاملش چجوریه تا وقتی قشنگ بشینه بتونه مثلا بالش رو با دستش کنار برنه یعنی خودت متوجه میشی ولی خب تا همون یکسال رو احتیاط کن و نذار یعنی تخت خالی اگر هم گذاشتی عین من زیر تختش بخواب تا یک سال. ( البته من توصیه نمیکنم تا هشت نه ماه بذاری) توصیه cdc هم که مستقل کردن بچه بعد از یک سال هست بخاطر خطر مرگ ناگهانی
من از نه ماه گذاشتم تو تختش که کارد هم داشت اما خب زیر تختش و کاملا هوشیار بودم الان دیگه خودش تنهاست چون بالای یک بچه کاملا از عهده خودش بر میاد این کاردام از سه حا تو عر جهت بالا و پایین بسته شدن قاعدتا سقوط نمیکنن امکانش صفره حتی بکنن هم سبکن و بچه قشنگ راحت کنار میزندش.
اگه گارد نباشه که سر و دست و پای بچه با تختی که من دارم کبوده کامل به هرحال یطرفش حفظ چوبیه
  • Sufii
پاسخ
سوفی جان این گاردها قشنگ از چند طرف بند دارن و محکم بسته میشن به تخت. خصوصا بچه زیر شش ماه کار خاصی نمی کنه و نمی تونه اصلا بینشون بره، حالا بزرگتر رو نمی دونم. من تا یه سال داشت تخت دخترم چون بچه ها خیلی خودشونو می کوبن تو خواب اینور اونور و خصوصا وقتی که کوچیکن اذیت میشن. بزرگترم شد بغل نرده هاش بالش بارداری اینا میذاشتم که اذیت نشه. البته نرده های تختش جوری نبود که سرش بخوره مثلا بخواد زخمی بشه. ولی به نظرم بهتره یه چیزی بذاری که اون سمت نره یا اگه عرض تختت به اندازه کافیه اوایل که بچه کوچیکتره می تونی ازین تشکهای لبه دار بذاری تو تختش که تو اون بخوابه و دیگه گارد نبندی. آلمانیهام که حساسنو مثلا روی بچه زیر دو سال پتو نمی اندازن و تو کیسه خواب میذارنش یا زیر سرش میگن به هیچ عنوان بالش نذارین هم گارد تخت می بندن.

سوفی منم اتفاقا راجع به انتخاب نوع تخت بغل مادر سوال دارم ولی خب ۶-۷ ماهم تموم بشه بعد می خوام تخت بغل مادر بگیرم و سوالمو گذاشتم برای همون موقع.
  • Sufii
پاسخ
دخترا من باز اومدم با سری سوالات سیسمونی!
یکی اینکه حوله برای صورت بچه از کجا بخرم؟ چه برندی؟ تو اینستا دیدم از این مدلها که مثلا سه یا چهار تا کوچیک هستن تو یک جعبه اما از کیفیتشون مطمئن نیستم.
بعدی اینکه من یه سری پارچه خشک کن جنس فلانل گرفتم، اما دیدم که یسری پارچه ها هستن که حالت بافت چهارخونه دارن و سفید تک رنگن، یه جورایی مثل نم گیر...نمیدونم اسمشون چیه و یا از کجا میتونم پیدا کنم، کسی ایده ای داره؟
پاسخ
سوفی جان برای صورت بچه اگه دستمال کاغذی نرم بگیری بهتره تا حوله! چون حوله کوچیک رو استفاده میکنید باید مرتب بشوری احتمال آلودگیش زیاده برای بچه کوچیک مناسب نیست رو سرویس حوله بچه ها هم حوله صورت نیست
من خودم دستمال کاغذی خیلی نرم حریر گرفتم فقط برای صورتش از اون استفاده میکنم
خشک کن هم ازین چهارتایی های کارترز گرفتم واقعا راضی بودم همونا کفایت می‌کنه میبرم بچه رو میشورم دورش میپیچم و خشک میکنم
اما اون پارچه های هم که میگی خوبن سفیده! قدیما ازین حاضریا نبود برای خواهرزاده هام ازونا متری می‌گرفتیم دورشو میدوختیم که کار همین خشک کنهارو میکنه
در کل به نظرم یک یا دو بسته خشک کن آماده مارک کارترز بگیر هم خوشگلن هم راحت و بی دردسر! جنسشون هم خوب بود نرم و ضخیم
  • Sufii
پاسخ
سوفی جان منم با لیلی موافقم. منم ی بسته خشک کن آماده گرفتم از همین جعبه ای ها هم کافی بوده هم جنسش خوب بوده. صورت هن با دستمال کاغذی خشک میکنم. مطمئن تره
  • lili_61، Sufii
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان