امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
عه چه خوب شد گفتید
من نمی‌دونستم
البته همیشه هم وقتی خواب بوده و تب داشته استفاده کردم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona
پاسخ
اره ماری جان همون که ایانه جان گفت و اینکه خونریزی مویرگی ناحیه مقعد میده
من حتی موقع خواب هم استا میدم یعنی بیدار میشه و میدم شیاف تو کرونا هم استفاده نکردم شیاف دیگه برای تب بالاست که سریع بیاره پایین
  • Mari90، Rose
پاسخ
نونا جان چه خوب که اومدی! والا این بچه موقع تب معده اش حساس میشه حتی شیر که می‌ره تو گلوش بالا میاره! موقع واکسنش همیشه روز اول که تب نداشت شربت رو میخورد روز دوم که تب میکرد همه رو بالا میآورد به دکترش گفتم گفت شیاف استفاده کن! خاک بر سرم برای راحتی خودم سه روز واسه بچه شیاف استفاده کردم!
این اولین بار بود براش شیاف استفاده میکردم دفعه های قبلی با قطره کجدار و مریز پیش میرفتم اما نظر دوتا دکترش رو پرسیدم گفتن عیب نداره اگه میدونستم اینهمه عوارض داره هیچوقت استفاده نمیکردم! دکترا هم هیچی نگفتن چرا؟!!!!!!!!!!
دقیقا بعد از ۷۲ ساعت تبش قطع شد شب آخر به ۳۹ و نیم هم رسید! اما حالا نه دیگه هیچی میخوره نه دیشب تا صبح خوابید! خودمم شیرم زیاد نیست طفلکی فکر کنم سیر نمیشد! شیشه هم اول که تازه دنیا اومده بود میخورد بعدش انگار یادش رفت الان اصلا نمیخوره!
من قبلنا به بچه دومم فکر میکردم اما الان میبینم واقعا از توان من خارجه بخوام این راه رو دوباره برم!

یوتاب جوانی مرسی از دعای خوبت گلی نی نی من دخمله Smile

آیسان جان متخصص غدد اطفال که استاد تمام دکترهای اطفال هم بوده دکتر ربانیه! بسیار با تجربه هست هر متخصص اطفالی بخواد غدد معرفی کنه ایشون رو معرفی میکنه
  • nona، آیسان ۹۶
پاسخ
لی لی جان خسته نباشی عزیزم
تب واقعا سخته
ایشالا سلامت باشه همیشه جوجه ات
  • lili_61
پاسخ
اوا لی لی جوووونم ببخشییییید راست میگی خخخخ Blush
... 
بچه ها دسروز زنگ زدم ممیشی گفت همون آرژیتال پلاس بده اما یک روز درمیون
گفتم بالای 4ساله و زینک و فسفرم داره
گفت اونقدری نیست که براش بد باشه زینکو فسفرش 
دیگه امروز همسرم بگیره بدم از امشب دیگه
  • 2015، lili_61
پاسخ
ممنون لی لی جان  Heart
  • lili_61
پاسخ
خدا نکنه لی لی جان ، گفتم مهم نظر دکتره نه ما اما خب شیاف رو همیشه بذار مرحله اخر
دختر منم از استا متنفره دیگه با گریه فراوون میدم صدبارم تف میکنه
  • lili_61
پاسخ
ممنونم ندا جان واقعا مریضی بچه ها خیلی سخته! خدا برای هیچ بچه ای نخواد!
نونا جان ممنون که بهم گفتی ازین به بعد اگه خدایی نکرده لازم شد اول با همون قطره تمام تلاشمو میکنم اگه نشد بعد میرم سراغ شیاف
بچه ها رزوئلا سرفه و عطسه هم همراهش داره ؟!
  • nona
پاسخ
لي لي جون رزوئلا فقط تب بدون علامت داره
نه عطسه
نه سرفه
هيچي
فقط تب
  • 2015، lili_61، miss shin
پاسخ
مرسی لیانا جان
فکر کنم بچم از من سرما خوردگی هم گرفت تبش دیروز قطع شده بود روز بعدش یه دونه های خیلی خفیف تنش زده همزمان سرفه و عطسه و آبریزش بینی داره!
دکترش گفته بود اگه بدنش دونه زد دیفن هیدرامین بده تا ۳ روز از دیشب اونو شروع کردم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان