امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
بچه‌ها من امروز سینوفارم زدم،تا الان که عادیه عادیم، یه کم دستم کوفتس
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Elhamgoli، lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها سلام
من هفته 25 ام هستم. امروز رفتم سونوگرافی برای چک کردن معمولی. دکتر گفت مایع دور جنین نزدیک به حداقل و وزنش هم 65 گرم از حداقل کم تره. من خیلییییی نگرانم. چی کار باید بکنم؟
گفت مایعات زیاد بخور و سمت چپ بخواب که مایع دور جنین زیاد بشه. من همیشه به پهلوی راست میخوابیدم، عادتم بود.

سری پیش وزنش 17 گرم زیاد بود این سری 65 گرم کم شده. با اینکه من خیلی سعی میکنم پروتیین مصرف کنم.

حالم خیلی بده. چیز خطرناکی نیست؟ الان باید چی کار کنم؟ نوبتم با دکتر خودم هم 20 شهریور هست. نمیدونم تا اون موقع باید چی کار کنم. نکنه جنین آسیب ببینه
  • 2015، lili_61، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
۱. Nedaa/ هفته ۳۶/پسر
۲. 2015/هفته۳۷/ پسر
۳. الهام گلی /هفته 35/دختر
۴. کژال / هفته 33/ پسر
۵. Sahraa71 /هفته ۳۲/ پسر
۶. بن سای/هفته ۳۰/پسر
۷. سحر بانی /هفته ۳۰/ پسر
۸.shiningdiamond/ هفته 27/ پسر
۹. roshanak7367/هفته ۲۵/دختر
۱۰. کتایون خانم/ هفته ۲۵/دختر
۱۱. ستی ۶۹/ هفته ۲۳/ دختر
۱۲. لی لی /هفته ۲2/ دختر
۱۳.نوعروس قدیمی /هفته 13
۱۴. **مینو** / هفته ۲۰ /دختر
۱۵.♡بهاره♡ / هفته ۱۸/پسر
۱۶.atefejjj/ هفته ۱6
فاطمه هستم
Heart
  • lili_61، mona70، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۳، ۰۹:۴۸ صبح)شیطون خانم نوشته است: بچه ها سلام
من هفته 25 ام هستم. امروز رفتم سونوگرافی برای چک کردن معمولی. دکتر گفت مایع دور جنین نزدیک به حداقل و وزنش هم 65 گرم از حداقل کم تره. من خیلییییی نگرانم. چی کار باید بکنم؟
گفت مایعات زیاد بخور و سمت چپ بخواب که مایع دور جنین زیاد بشه. من همیشه به پهلوی راست میخوابیدم، عادتم بود.

سری پیش وزنش 17 گرم زیاد بود این سری 65 گرم کم شده. با اینکه من خیلی سعی میکنم پروتیین مصرف کنم.

حالم خیلی بده. چیز خطرناکی نیست؟ الان باید چی کار کنم؟ نوبتم با دکتر خودم هم 20 شهریور هست. نمیدونم تا اون موقع باید چی کار کنم. نکنه جنین آسیب ببینه

سلام عزیزم
خب یک وقت اورژانسی بگیر... تا 20 شهریور که نمیشه بی اطلاع بمونی...
دکترهای زنان باید وقتهای آزادی برای اینجور موارد داشته باشن... 
من اولین دکتری که پیشش می رفتم تا هفته ی 20، چند روز در هفته عصرها فقط میومد، من یه سری صبح همون روزی که میومد احساس بدی داشتم و رفتم بیمارستان و با اینکه برای همون روز وقت میداد، اما چون در دسترس نبود که کمکم کنه، از همونجا تصمیم گرفتم که دکترم رو عوض کنم... 
چون دکترهایی رو می شناختم هم شماره داده بودن، هم هر روز ظهر بیمارستان بودن هم هر روز عصر مطبشون بودن!!! اونوقت من همچو دکتری انتخاب کرده بودم... خدایی هیچوقت هم نشد دکتر اصلیم که دومین دکترم میشد، 5 دقیقه پیامم رو بدون جواب بذاره... سعی کن دکتری انتخاب کنی که حددداقل یه شماره در اختیارت بذاره... وقتی دکترهایی که متعهد هستن رو انتخاب کنیم دکترهایی که پاسخگو نیستن، یا خودشون رو اصلاح می کنن یا حذف میشن دیگه... چرا به خودت استرس وارد می کنی... چیزی که زیاده پزشک متخصص زنان
فقط تا وقتی بتونی وقت جدید بگیری، تا می تونی آب و اگه مشکل قند نداری هندوانه هم خیلی خوبه، میوه هم زیاد بخور...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، nona، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
۱. 2015/هفته۳۷/ پسر
۲. Nedaa / هفته ۳۷ / پسر
۳. الهام گلی /هفته 35/دختر
۴. کژال / هفته 33/ پسر
۵. Sahraa71 /هفته ۳۲/ پسر
۶. بن سای/هفته ۳۰/پسر
۷. سحر بانی /هفته ۳۰/ پسر
۸.shiningdiamond/ هفته 27/ پسر
۹. roshanak7367/هفته ۲۵/دختر
۱۰. کتایون خانم/ هفته ۲۵/دختر
۱۱. ستی ۶۹/ هفته ۲۳/ دختر
۱۲. لی لی /هفته ۲2/ دختر
۱۳.نوعروس قدیمی /هفته 13
۱۴. **مینو** / هفته ۲۰ /دختر
۱۵.♡بهاره♡ / هفته ۱۸/پسر
۱۶.atefejjj/ هفته ۱6

فاطمه جون شما یه روز قبل منی انشالله ، صحیح و سالم به دنیا بیان همه نی نی هامووون
  • 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
مبارک باشه ستی جان منم اگه خدا بخواد سری بعد که اداره اعلام کنن میرم میزنم از بهداشت ظاهرا یکم دنگ و فنگ داره
شیطون خانم خوب خودش بهت گفته چیکار کن دیگه مایعات زیاد بخور و به راست بخواب تو سه ماهه سوم وزن مهمه الان اونم در این حد فکر نکنم چیز خیلی خطرناکی باشه اما زودتر نوبت بگیر برو پیش دکتر خودت حتما بهش نشون بده ببین نظرش چیه
  • (کژال)، 2015، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۳، ۰۲:۰۶ عصر)lili_61 نوشته است: مبارک  باشه ستی جان منم اگه خدا بخواد سری بعد که اداره اعلام کنن میرم  میزنم از بهداشت ظاهرا یکم دنگ و فنگ داره
شیطون خانم خوب خودش بهت گفته چیکار کن دیگه مایعات زیاد بخور  و به راست بخواب تو سه  ماهه سوم وزن مهمه الان اونم در  این حد فکر نکنم چیز خیلی خطرناکی باشه اما زودتر نوبت بگیر برو پیش دکتر خودت حتما بهش نشون بده ببین نظرش چیه
به راست یا چپ؟
من انقدر به راست خوابیدم فکر کنم بچم وزن نگرفته!
  • lili_61، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
به چپ بخواب روشنک جان که خونرسانی یه جنین خوب بشه که باعث وزنگیریه جنینه

مایع دور جنین خیلی مهمه مصرف مایعات مخصوصا آب رو خیلی افزایش بده.

ستی جان بریکلا
  • 2015، lili_61، Nedaa28، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۳، ۱۱:۵۶ صبح)Bonsay نوشته است: فاطمه جان سونوگرافی بهت اشتباه گفته بود نی نی دختره؟

عزیزم ان تی گفته بود دختره به احتمال بالای۸۰درصد
فاطمه هستم
Heart
  • lili_61، mona70، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من امروز تو راه رفتن به دکتر به بدترین شکل ممکن خوردم زمین.
کلا فاصله ماشین تا مطب ده قدم بودااا. نمیدونم چرا تعادلم از دست دادم
وای خیلی حس بدی بود.
برای اینکه شکمم نخوره زمین با دست و پا هرجوری بود خودمو نگه داشتم.
با شلوار پاره و گوشی شکسته و دست و زانوی خونی و گریه رفتم پیش دکتر.
برای اولین بار مهربون شد. انگار دلش برام سوخت
همون موقع فشارمو گرفت و بچرو چک کرد و گفت مشکلی نیست
ولی من الان احساس میکنم کامیون از روم رد شد. کل بدنم کوبیدس.
هنوز از فکرش استرس میگیرم
  • 2015، Elhamgoli، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، ستی‌لیته، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، نیوشا123
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان