۱۴۰۱/۶/۹، ۰۹:۳۵ صبح
لیانه اگر کمکی - کاری داشتی بهم بگو عزیزم - ان شالله که گل پسرت حالش عالی میشه
مسیر جهان دوره گردیست
گپ و گفت مامانهای 1401
|
۱۴۰۱/۶/۹، ۰۹:۳۵ صبح
لیانه اگر کمکی - کاری داشتی بهم بگو عزیزم - ان شالله که گل پسرت حالش عالی میشه
مسیر جهان دوره گردیست
کنابون جان بله ضرر داره اگر موقع چکاپش نیست دکترشم درخواست نکرده نده میتونی پستای دکتر نظری و دکتر مدرسی رو ببینی آزمایش خون یه آزمایش تهاجمی برای بچه هست و جز موارد اورژانس و چکاپ هاش نباید به خواست مادر پدر انجام بشه
اگر دکتر نخواسته نده من هم اولیش تو ده ماه همون چکاپش بود اما یه ماه بعدش متاسفانه سر اسهالش مجبور شدم اونم روز بیست و دوم اونم دکتر ایمان زاده گفت لازم نیست نده از بس خانم برادرم سر سلیاک نگران بود ازونور برادرم میگفت یسری تستای دانشگاه جان هاپکینز رو برای اسهال یک ماهه انجام بدید دادم که کاملا اشتباه بود دیگه هم تکرارش نمیکنم ( البته راستش واقعا از بس قطع نمیشد اسهال خودمم به شک افتاده بودم) بذار سر حال شد بعد بر طرف شدن اسهالش ازمایش خون چکاپش رو انجام بده بلاخره بین ۶ ماه تا یکسالگی باید ازمایش بده اما موقع سلامتش بده
۱۴۰۱/۶/۹، ۱۰:۵۰ صبح
ندا جون توی این 15 ماه پشر من 4تا از خون داده
بار اول گفتن باباش نگهش داره من عین ابر بهار اشک ریختم بار دوم و سوم با اشک خودم نگهش داشتم بار اخرم خودم اما دیگه اشک نریختم و هنش باهاش حرف زدم و شعر خوندم همونجا که سوزنو زدن فقط گریه کرد و تا بلندش کردم اروم شد این سیر تکامل من بود خخخخخخخ
۱۴۰۱/۶/۹، ۱۱:۰۲ صبح
دختر منم یوتاب سه بار
![]() کتایون جان در نهایت اینکه بی اشتهایی همون ازمایش مدفوع و ادرار کافیه بخاطر رد عفونت ادراری انگل و سو جذب گوارشی ازمایش خون هیچی رو نشون نخواهد داد مگر کمیود اهن که قاعدتا قطره اهن میدی بهش و خیلی خیلی کم دایل کم اشتهایی بچه ای هست که قطره میخوره مرتب ازمایش خون بی اشتهایی خیلی حزییات داره بجز سلیاک یسری ازمایشات بیماریهای روده و گوارش هست که چند میلیون هزینشه آخرشم میبینی هیچی نبوده پس اگر دکترش صلاح ندیده نده اگر دکترشهمینوبعنوان از چکاپ یکیالگیش میبینه و تست مجدد بعدا نیاز نیست بدی بده اما کلا مواقع بیماری نباید چکاپای سالانه کرد عموما
۱۴۰۱/۶/۹، ۰۱:۵۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۶/۹، ۰۱:۵۷ عصر، توسط کتایون خانم ۲.)
ممنون نونا جون
ببین دختر من الان حدود ۲۵ روزه اسهاله، اما نه بصورت پیوسته، هفته اول شدید بود دکتر بهش قطره زینک داد روزی نیم سی سی ، چهار روز خوب شد دوباره شدید شد این دفعه دکتر بهش شربت زینک ( روزی ۵ سی سی) داد با دوازده تا پروبیوتیک ( روزی یدونه) با شیر بدون لاکتوز ... باز دوباره خوب شد اما خب با مصرف فقط برنج و غذاهای محدود ( یعنی اوتمیل و سبزسجات و همه میوه ها بجز موز حذف کردم) بعد دوباره یه وعده اوتمیل دادم باز شکمش شل شد بخدا موندم آخه خب نمیتونم همش فرنی بدم که، رو این حساب رفتیم به دکترش گفتیم ازمایش بنویسه اونم ادرار و مدفوع و نوشت ولی من گفتم خون رو هم بنویسه راستی حال دخترم خوبه الان ، حالا با این چیزا بنظرت خون و بدم؟ اینم بگم شروع اسهال دخترم با سرماخوردگیش (فکرکنم کرونا) بود الان سرماخوردگیش کامل خوب شده
۱۴۰۱/۶/۹، ۰۲:۳۴ عصر
نه من باشم نمیدم چون مشخصه اسهالس بخاطر کرونا بوده یا یه عامل ویروسی
اسهال دختر من ۳۵ روز طول کشید و یکسره بدون هیچ قطعی ای تازه همونم دکتر ایمان زاده که واقعا سرآمد پزشکان اطفاله گفت خوب میشه هیچی هیچی ننوشت جز زینک دو تا ده سی سی روزانه اصرار من باعثشد دکتر نظری خونو بنویسه اخرشم یا بخاطر زینک بود یا دوره ویروس یا مسمومیت غذایی هرچی که بود گذشت الان با ازمایش خون واقعا هیچی متوجه نخواهی شد. بذار بعد اسهالش چکاپشو انجام بده یا اینکه عز دکترش بپرس همین بعنوان چکاپ یکسالگی اکی هست یا نه
۱۴۰۱/۶/۹، ۰۴:۱۷ عصر
وای بچه ها من دیگه کلافه شدم واقعا
ایتقد عصبی و ناراحتم بچه هام هی مریض میشن کل تابستون یعنی ب مریض داری گذشته اول تابستونن کوچیکه رزولا گرفت بعد بزرگه سرما خورذ پشتش کوچبکه سرما خورذ بعد من کرونا گزفتم طفلیا از من گرفتن هردو دو هقته طول کشید تا خوب شبم دو هفته این وسط خوب بودن دوباره بزرگه تب و سرفه صدادار و بعدش کوچیکه گرفت همین داستانو دو سه روز تازه سرفه شوت خوب شد دیشب دیذم بززگه باز تبببببب اخه مگه میشهههههه چ خبرتووووونه خدایااااااا خیلی ناراحتم بجه ام اب شده
۱۴۰۱/۶/۹، ۰۵:۳۹ عصر
الهام جان حق داری
![]() مامانم دیروز کلا اینجا بود صبح میگه گلوم درد میکنه خیییلی ناراحتم |