امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
سلام
بچه ها دختر من فقط سوپ میکس شده میخوره، امروز بردم چکاپ مرکز بهداشت باهام دعوا کرد ، گفت اینجوری جویدن یاد نمیگیره شاید بخاطر همون کمبود وزن داره
نهار و شام دیگه میکس نکردم فقط دوقاشق خورد! اصلا دوست نداره جویدن و ..
یعد من به زور دارو‌ یکم اشتهاشو زیاد کرده بودم الان دوباره پسرفت میکنه‌که.
بنظرتون این موضوع میکس ندادن چقدر مهمه؟ دخترم نه ماه و سه روزشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61
پاسخ
سلام
نونا جون خداروشکر که هستی
پسرم دیشب خوب بود ساعت 2 شب با گریه پاشد حس کردم بینبش کیپه قطره ریختم دوبار تا خود ساعت 6 نخوابید یعنی خواب بودا با سختی نفس میکشید
8پاشده الان داغه داغه دماسنجش مدادیه نذاشت بذارم الان استا دادم خوابوندم 9:نیم ببرم دکتر
برای چیه چرا یهویی اینجوری شد اخه
  • lili_61، nona
پاسخ
لیای جان هیچ ربطی به کفایت و عرضه مادر نداره این بچه ها همش یجورن
بچه بدقلق یا در حد خودکشی باید وقت بذاری براش یا ناچار به همین کارا بشی تو مقصر نیستی فقط سعی کن کمش کنی یکم بهتر شد
ببین دکتر برادرزادم تو امریکا یهودیه ( ا س را ییلی) که تو پزشکی اطفال تو دنیا حرف اول رو میزنن یه پروفسور معروفیم هست برادرزادم از بدو تولد تا الان که هشت ماهشه خواب ندارخ
دکترش اینبار خیلی جدی گفت گفت عذاب وجدان نگیرید خودتونو تو تله کفایت نندازید اگر خوش خواب و غذا هم بود به خودتون افتخار نکنید شما کاری برای تغییر سرشت از دستتون برنمیاد فقط شاید ده درصد تاثیر بذارید عمده کار به‌ سرشت ( با ژنتیک و ارث فرق داره ) ارتباط داره فقط باید تلاش کنید روی سرشتش محیط هم به مرور اور بگذاره که کار چند ماه نیست یه کار پیوسته تا پنج سالگیه
بچه شما هم سرشتش کم خوابیه.
سر غذا هم عینا همینو گفته بود گفت بی خیال نباشید اما تو تله نیفتید.
پس ما بعنوان مادر فقط میتونیم غذا رو بپزیم عرضه کنیم روتینو حفظ کنیم خوردنش با بچه هست فقط نباید به حال خودشون رهاشون کرد بگیم همین که هست (دیدی خیلیا میگن نمیخوره دیگه ولش میکنن)

کنایون جان اره درست نیست بعد هشت ماه دیگه حداکثر ۹ ماه برای تکامل عضلات خلق حنجره و بلع و تکامل حرف زدن حتما باید بافت ها سفت بشن کم کم توی خارج که از همون شش ماهه یعنی برادرزاده و خواهر زاده من اولین غذا با گوشت شروع شده گفتن بده خودش با لثش بجوه عصارشو بخوره !!! خوود من تا هشت ماه کامل میکس دادم میترسیدم اما یروز بهو تصمیم گرفتم حرفتی رز عزیز و سلین جان خیلی موثر بود بربری دادم‌دستش والا از من بهتر خورد
یکسالگی دکترش تاکید کرد برنج رو خیلی نرم نکن برنج خودتون رو بده ( متاسفانه چون من خیلی برنج رو دون میکنم کته دخترم رو هنوز نرم میکنم دست خودمم نیست برای از بین بردن ارسنیکش چون اول چند دقیقه باید بجوشه ابشو بریزم دور بعد دمش کنم نرم میشه) گفت تک تک رفتارات موثره تو تکاملش ولی خب میگم خود من کته نرم میدم خب باقی موادش درست و جامده
سما هم شرع کن کم کم بافت غذا رو‌سفت تر کن و میکس کامل نکن با نون تست که نرمه امتحان کن مثلا

بوتاب جونم دماسنج رو حتما بذار بالای ۳۷.۵ تا ۳۸ استا بده زیرش نده خدای نکرده باعث لرز میشه ضمن اینکه تا این دما تب لازمه که عمل بیماریزا رو از بین بیره
تب متاسفانه نشانه عفونته دیگه احتمالا ویروس
نگران نباش رفع میشه بچه ها قوین

دکتر براش مهمه بدونه قبل استا دما چنده بعدش چنده دماسنج رو با هر بدبختی ای هست بذار گلم مدادیا از همه دقیقترن بچپون زیر بغل
  • lili_61، Seti69، کتایون خانم ۲
پاسخ
نونا جون ممنون
الان گذاشتم 20 دقیقس استا دادم بازم 37،9 بود
گفتم یه کوچولو بخوابه اما 10 حتما میبرمش
  • nona
پاسخ
۳۷.۹ محدوده خوبه یوتاب نگران نباش
اره ببرش دکتر
پاسخ
نونا جون بردیمش چک کرد گفت چیزی نیست تبشم اومده بود پایین
اما باز دارو داد و گفت دیگه برای این سن پاراکید نده شربت داد
گفت ویروس نیست به خاطر لثه هاشه که کلا التهاب دارن
  • lili_61، nona
پاسخ
سلام یوتاب جان خداروشکر چیزی نبود
مایعات زیاد بهش بده
  • lili_61
پاسخ
سلام ندا جون
مرسی عزیز دلم 
اره باید همین کارو کنم
متاسفانه 3 روزه اصلا غذا و اب اونقدر نمیخوره
صبحا ساعت 7،8 پوشکش داشت میترکید از بس جیش کرده بود از شب اما انروز انگار برای 1ساعته بستم
... 
بچه ها این دکتره فوق تخصص کودکان بود
این داروهارو داده،  همه شربتن
دیفن هیدرامین
کورتیموکسازول
تایلوفن همون استامینوفن شربتی
پروسپان برای سرفه که چون نمیکنه ندادم
بیبی کلد
بدم همه رو؟
پاسخ
یوتاب لثه که تب نمیده
پاسخ