امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
مگه لثش عفونت داره؟
اولین باره میشنوم ایتا برای این سن نیست راستش نمیدونم والا
اینهمه شربت برای یه تب آخه
پاسخ
پروسپان من کرونا گرفته بودم دکتر بهم داده بودم
برا سرفه بچه ها معمولا پدی کاف میذن 
یوتاب اگه علامت دیگه ای نداره بنظرم تبشو کنترل کن فقط 
باز البته پزشکش بهتر میدونه
پاسخ
سلام يوتاب جون
خداروشكر تب بند اومد
شربت كوتريماكسازول مربوط به عفونته
البته دكتر فوق تخصص بوده
قطعا معاينه كرده
من نوعي هر وقت ميرم دكتري كه از وجنات و سوال و جوابش دستم مياد كه دكتر مطلعيه حتما هركاري بگه انجام ميدم
الهام جون پروسپان از اطفال تا بزرگساله شربت بسيار خوب و بي ضرريه و البته آلمانيه از عصاره ي پيچكه
پدي كاف ايرانيه

ديفن هم براي التهاب گلوش داده
گلوي بچه ملتهبه واسه همينم نميتونه چيزي بخوره
دكتر پسر منم وقتي اميكرون گرفته بود براش نوشت تا سه روز گفت بده
و انصافا هم التهاب گلوش زود خوب شد
پاسخ
بچه ها نرسی از همتون Heart
گفت لثه هاش کامل ملتهبه و برای دندوناشه چون زیر لثه هاش خیلیاش سفیدیش معلوم شده بعدم گفت کمی ته حلقش قرمزه
من راستش شربت سرفه رو ندادم اما بقیه رو دادم
تب سنج میگه تب نداره اما بدنش از حالت عادی که البته همیشه داغه داغتره
به همسرم گفتم تا فردا همینطور موند ببریم ممیشی 
به نظرم دکتر بدی نبود اما خودمم به داروهایی که داد شک دارم اما وارم میدم دیگه
بعد بچه ها پسر من 18 مرداد که بردم ممیشی 10 کیلو دقیق بود امروز اونجا 10 کیلو و 80 گرم بود یعنی توی تقریبا یکماه فقط 80 گرم اضافه کرده
نگران اینم باز شدم من خیلی چیزای وزن ده میدم بهش
Heart  پسر دو ساله من  Heart
پاسخ
یوتاب جان ترازوها به هرحال باهم فرق داره و شرایط پسرتم همینطور.اینکه قبلش تازه غذا خورده یا ازش گذشته یا اینکه چتد روز اخیر چه مدلی غذا خورده حتما تاثیر داره مثل خودمون دیگه.پس نگران نباش
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015
پاسخ
یوتاب جون خیلی مهمه با یه ترازو اندازه بگیری
به نظرم دکتر بهت خوب توضیح نداده التهاب لثه تب نمیده اگه تو گلوش عفونت دیده یه چیزی
اگه تب نداره تب بر نده
پاسخ
نرسی صنوبری جون
نونا جون 6 داغ بود گرفتم با بدبختی 37،8 بود
پوشکشو دراوردم یه شلوار نخی کردم پاش بدنشم با اب ولرم شستم
هیچیم نمیخوره
حتی جوجه که عاشقشه
سرفه هم نمیکرد و شربته رو ندادم از 6 داره یکریز سرفه میکنه
  • nona
پاسخ
شیطون خانم و نونا جان مرسی بابت راهنمایی هاتون واقعا حرفهاتون بهم آرامش داد! شیطون خانم دختر من الان هشت ماه و دوازده روزش هست
راستش منم دست بچه نون میدم یا هویج یا حتی میوه اما یه ذره تیکه کوچولو هم که باشه میبینم سخت از گلوش پایین می‌ره انگار بخواد گیر کنه! غذا رو کاملا میکس میکنم اما شده برنج رو با دستم له کنم بزارم دهنش اینطوری خورده! حالا همین برنج و مرغ رو امتحان میکنم ببینم میخوره دستتون درد نکنه
راستش یک هفته می‌خوام برم مسافرت شهرستان اگه بتونم تو این فاصله با تغییر فضا غذا خوردن با تلوزیون رو از سرش بندازم خوبه فقط امیدوارم اونجا هم مجبور نشم روبروی تلوزیون بهش غذا بدم

یوتاب جان یعنی سرما خورده؟! دندون درآوردن تب بالای ۳۷ و نیم نمیده! طفلی بچه! انشاءالله زودتر خوب بشه
حتما ویروسه که یهویی تب کرده
پاسخ
لیانه پروسپان زیر 2 سال هم میشه داد ؟من تو بروشورش دیدم بالای 2 سال توشته بود ذیگه این سری ب دخترم ک سرفه میکرد ندادم
میگم ذر ادامه زنجیره بیماری ک این بچه های من ول نیمکنن کوچیکه هم عطسه و ابریزشش شروع شد
مامانمو میخوام واقعا...
  • 2015، lili_61
پاسخ
لیلی جان فقط برنج بذار کامل کته کته بشه . اصلا هم خشک برش ندار. من وقتی برمیدارم که کلا اثری از برنج انگار نیست آنقدر له شده چون دندون گه ندارن هنوز تازه کلی آب مرغ هم باز میدم روش. ایشالاه که میخوره دختر گلت
  • lili_61
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان