امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
(۱۴۰۱/۶/۱۲، ۱۲:۲۹ صبح)Elhamgoli نوشته است: لیانه پروسپان زیر 2 سال هم میشه داد ؟من تو بروشورش دیدم بالای 2 سال توشته بود ذیگه این سری ب دخترم ک سرفه میکرد ندادم
میگم ذر ادامه زنجیره بیماری ک این بچه های من ول نیمکنن کوچیکه هم عطسه و ابریزشش شروع شد
مامانمو میخوام واقعا...

ببين داروهاي بالاي دوسال رو اگر دكتر بنويسه با توجه به سن بچه دُز رو تعيين ميكنه كه آسيب نزنه
مثلا ممكنه يه دارو بالاي دوسال باشه و دستورش روزي ٥ سي سي باشه ولي دكتر به يه بچه زير دوسال صلاح بدونه بده و به مادر بگه روزي ٢ سي سي بده
دز دارو رو با توجه به سن و وزن بچه تعيين ميكنه
پاسخ
بچه ها اين كسايي كه با روش blw به بچه هاشون غذا ميدون توي اينستا و براش پيج دارن چرا انقد فكر ميكنن همه چي تمامن؟
بعد انقد انگ ميچسبونن به بچه هايي كه به غير اين روش غذا ميخورن
ديروز يكيشون اسباب بازي هاي بچه رو ريخته بود توي دانه ي چيا و بچه داشت بيرون مياوورد و بازي ميكرد
بعد اين خانومه مفتخرانه فيلم ميگرفت و ميگفت شما هم امتحان كنيد ولي اگر بچه نخواست زورش نكنيد. چون بعضي از بچه ها دچار عدم يكپارچگي حسي هستن!!!!
ميخواستم براش بد و بيراه بنويسما
بعد من دقت كردم بچه هاي اونا هم مثل ما كليد ميكنن روي يه غذا و همونو بيشتر ميخورن
مثلا بچه ي اين خانومه كليد كرده روي مرغ سخاري
چند شب پيش سيني سبزيجات درست كرده بود هيچكدومو نخورد فقط همون مرغه رو خورد
بعد بچه هر كدوم رو برميداشت با يه ژست صداي خاصي براش توضيح ميداد كه با چه موادي اماده شده
مثلا بچه قارچ برداشت گفت عزيزم من اينو توي سوياسس خوابوندم بعد درست كردم! ميخواستم بگم برو گمشو بابا
اه اعصابم خورد شد برم آنفالو كنم

بايد عسل ريخت توي دهن اون دكتر اسراييليه كه نونا جون گفت ، گفته خوش غذايي بچه باعث افتخارتون نباشه بدغذاييش هم باعث سرافكندگيتون نباشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، Mari90، Nedaaa28، nona، youtab، خانم فسقلی، مینو
پاسخ
لیانه جان داشتم متنتو میخوندم که اون خانمه چی میگه تو دلم میگفتم گمشو بابا که دیدم خودتم همینو نوشتی خخخخ!!!
واقعا حرف اون دکتر رو باید با طلا نوشت! تازه زیاد غذا خوردن و تپل مپل بودن افتخار نیست! من یبار این راهو رفتم!
داداش کوچیکم فاصله سنیش با ما زیاد بود هزارماشااالله خیلی خوب میخورد منم تا می‌تونستم بهش میتپوندم که بگن تپله و خوشگله و ... انصافا هم تپل مپل و خوشگل بود
الان که بیست سالشه طفلی تپله همش بهش میگم برو ورزش برنج نخور و ....!!! یکی نیست بگه چرا آدم عقلشو بده دست حرف مردم!!! بچه اگه از نمودارش پایین نیاد کافیه حالا هی بگن واییی چقدر ریزه بگن چقدر ضعیفه( حرفایی که الان به بچه خودم میگن) چون یبار ته این راهو دیدم اصلا برام مهم نیست! هرچی می‌خوان بگن مهم سلامتی بچه هست تپل بودن اصلا چیز خوبی نیست و روی بچه میمونه! بعداً که بزرگ بشه هی باید بهش بگی نخور!
نوه طبقه بالایی مامانم هم با داداشم دنیا اومد اونم دوبرابر داداشم بود همون بچگی خیلی افتخار میکردن تپله و درشته! اونم روش موند تازگیا معدشو عمل کرده لاغر بشه! دخترم هست! خوب این خوبه!!!؟؟؟
  • liyane
پاسخ
لیانه جان دقیقا دیشب داشتم به دوستم میگفتم این خانومه فقط عذاب وجدان میده
این روش blw هم شده کاسبی واسه اینا که کارگاه بذارن و کاسه بشقاب بفروشن و فقط احساس گناه بدن
  • liyane
پاسخ
لیلی جان پیرو حرفت برای تپلی بگم،منم همینطوری بودم،یعنی من و داداشم مامانم تمام تلاشش رو میکرد که ما غذا بخوریم و تپل بشیم،خب چی شد نتیجه اینکه تا اخر لیسانسم من حرص میخوردم که تپل م و لباسام فیتم نیست و...بالاخره تونستم باکلی زحمت لاغر کنم..اینمه خوب نیست،الانم سردخترمم همه میگفتن این بدغذاست،لاغره فلان شیرخشک رو بگیر ،فلان سرلاک خارجی بگیر ،پودربیسکوییت خارجی بگیر بده بخوره تپل بشه منم به همه گفتم برام مهم نیست که لاغره،اتفاقا خیلی هم عالیه فقط قدش رشد کنه خوبه!الان هم سر پسرم باز همون ادما دارن ارد میدن..من دیگه پوست کلفت شدم و مهم نیست برام
فاطمه هستم
Heart
  • lili_61، liyane، youtab
پاسخ
اره ليلي حسابي فحشش ميدم تازه اينجا حيا كردم اون فحش اصل كاري كه توي دلم گفتم و ننوشتم
زنيكه خل اخه من كه ادم بزرگم هستم حاضر نيستم دستمو توي اون كثافت كه تو درست كردي بكنم چه برسه به بچه !!
يكپارچگي حسي رو از كدوم قبرستوني دراووردي و عيب گذاشتي رو بچه بقيه؟!!!
اره ندا جون همه شون زدن تو كاسبي با كاسه بشقاب و قاشق چنگال
  • 2015، lili_61، Nedaaa28
پاسخ
سلام بچه ها
جدی نگیرین فضای مجازی رو بابا بیخیال. اصلا بابت فضای مجازی به خودتون عذاب وجدان وارد نکنین شما که از پشت پرده خیلی چیزا خبر ندارین.حالا ینی که شما میگین یه موردشه هزار مورد دیگه هم برای مقایسه هست مثلا چرا فلانی با چندتا بچه انقدر کار میکنه و خونش همیشه تمیزه و غذاش حاضره و مهمونی میده و .... اما آیا شما میدونین تنهایی انجام میده یا کمکی داره ؟ کل خونش تمیزه یا همینی که به شما نشون میده؟ مهمونیش رو خودش برگزار کرده یا صفر تا صدش با همین تشریفاتی بوده که داره معرفیش میکنه؟ ...
هرچند از اون طرف من خودم مخالف اینم که با دیدن خوشبختی یه نفر بگم نه ما که از درونش خبر نداریم حتما بدبخته نه ممکنه یکی واقعا خیلی هم خوشبخت باشه یا به کاراش برسه و خیلی چیزای دیگه اما شما بهترین راه از نظر خودتونو با آگاهی خودتون انتخاب کنین دیگه اگر اطمینان داشته باشین به کار خودتون توی صورتتونم بیان بگن کارت اشتباهه و ‌کار من درسته ناراحت نمیشین.
در ضمن به نظر من حداقل نسبت به مامانایی که من تو دوستا و همسایه و...دیدم شماها خیلی مامانای خوب، آگاه و زحمتکشی هستین.خدا قوت میگم بهتون
  • 2015، Nedaaa28، Rose
پاسخ
نه بابا صنوبر جان من یکی اصلا مقایسه نمیکنم
زندگیاشون بیشتر خنده داره واسم
پاسخ
بابا اینا کاسبی وا کردن هی دوره هی دوره والا اموزش نمیخواد که نون بدید دست بچه خودش میخوره غریزیه دیگه خوردن بلاخره خالا یه ماه اینور اونورتر
هی ازخفگی و هزار تا چی میترسونن
ولمون کنید تو رو خدا
فعلا تا دو سال به هر روش ممکن بدیم بخورن تا بعدش خدا بزرگه ( البته بدون اجبار) میخواد ما قاشق بذاریم دهنشون میخواد خودشون
  • Nedaaa28
پاسخ
بچه ها یه سوال فوری
فرنی با نشاسته براش درست کنم
برای گلوش خوبه
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان