امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
یوتاب جان فکر کنم خوب باشه من خودم میخورم گلوم واقعا آروم میشه اگه درد داشته باشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015
پاسخ
لیانه جان متاسفانه هرکی یه بچه آورده پبج زده شده متخصص تغذیه و خواب و کاردرمانگر و......
مامانم ۳تا بچه داره هیچ کدوم مثه هم نبودیم دوتامون تا ۲ سالگی شیر خوردیم خوش غذا بودیم وسطی تا ۳ماهگی شیر مادر خورده و بد غذا
یعنی مامان من سر دوتا مادر با کفایت بوده سر یکی نه!!!

هربار میریم خونه پدر همسرم یه نظری دارن یه بار به بچه ۱۵ ماهه میگن پاهاش پرانتزیه حواست باشه!
هربار هم میگن چقدر لاغر شده
تا جایی که بار آخر رفتیم خونشون ترازو آوردن وزنش کردن!!
هرچی هم توضیح بده که قدش رو نمودار ۹۸ درصد وزنش ۸۵ درصد
هرچقدر هم وزنش بالا بره نشون نمیده
بچه دوساله ۱۳.۷۰۰ میگن لاغره
اونجا غذا کم میخوره میگن کم غذاست یادشون نیست تا موقعی که خودم غذا میبردم براش خودشون هی میگفتن ماشاالله چقدر خوب میخوره و....

یوتاب خوبه
اگر منع مصرف شیر نداره با شیر درست کن
عسل تست کردی؟

جوری دارن مادر بودن رو غول نشون میدن به آدم حس بی عرضه بودن دست میده
خواهرم میگه تو چقدر حرص میخوری قرار نیست تو مادر هم زمان پزشک اطفال و متخصص تغذیه و مشاور و...باشی
پیج دکتر ظریفی و دوستش دکتر کتی که فقط استرس زا بود برام با اینکه دکترن اما جهت دار حرف میزنن چند وقت پیش گیر داده بودن شیر مادر فقط تا دوسالگیه
دکتر کلیشادی استوری گذاشت که چنین چیزی نیست حرفشون رو عوض کردن
  • 2015، Nedaaa28
پاسخ
اره سلین دیروز خواهرم مهمون بودن بهم گفت گفت پیجای اینستا رو رها کن با اقلیم خودت بچه داری کن آخه بهش گفتم شاید اگه از اول با گوشت و سبزی و کینوا و اینجور چیزا شروع میکردم وضع خوردنش بهتر میشد گفت ول کن این حرفا رو بچه بخور غذا میخوره نخورم نمیخوره دخترای من یکی خوش غذا بود یبار نشد بگم بخور دو تای دیگه قاشق به دست بودم که دهن وا کنن
بابا ماشالا دیگه بچه دو ساله میخوان چقدر باشه میگن لاغره دختر من دو‌سالگی هم به ۱۱ برسه کلامو بندازم هوا هنوز ده نشده حتی فکر کنم سه چهار ماه دیگه بشه احتمالا به دختر من بیارم پیششون مبگن سو تغذیه Smile ولی خب رو نمودار وزن ۶۰ درصده قدشم ۷۴ درصد

یوتاب جون س فه و نب علایم ویروسه احتمال داره کرونا باشه درمان خاصی جز کنترل تب و قطره بینی و فیزیوتراپی تنفسی و رژیم غذایی نداره درمانش علامتیه
نگران مباش رفع میشه
  • Celin
پاسخ
بچه ها این پیجا نهایت همون اوایل بدرد میخوره آدم ایده بگیره همین دیگه بچه هاتون همه بزرگ شدن همه رو انفالو و بلاک کنید راحت شید.واقعا قدیمیا که این چیزا نبود راحت‌تر این دوران رو می‌گذشت.حرفای دیگران هم فقط گوش کنید
  • 2015، liyane، nona
پاسخ
(۱۴۰۱/۶/۱۲، ۱۲:۲۹ عصر)youtab نوشته است: بچه ها یه سوال فوری
فرنی با نشاسته براش درست کنم
برای گلوش خوبه

الهي بگردم براش يوتاب جون 
ولي نشاسته واقعا خوبه

نونا جون به نظر منم ربط نداره با چي شروع ميكرديم بهتر يا بدتر بود 
پسر من الان انتخابي غذا ميخوره
البته اينا به خاطر دندوناشونم طفليا خيلي اذيت ميشن
موقع جويدن دردشون ميگيره مجبورن تف كنن
مثلا ماه پيش به پسرم فرني هويج دادم خورد 
اين دفعه كه اسهال شده بود دادم تف كرد ، تف كه چه عرض كنم عق زد
با موز قاطي كردم خورد
اين همون بچه ست ديگه ولي توي يك ماه مودش عوض شد
ديروز عصرونه اون املت رو كه شيطون خانوم دستورشو داده بود درست كردم دستش دردنكنه خلاصه پسرم بعد چندماه تخم مرغ خورد
البته بار اول گذاشتم دهنش تف كرد بار دومم تف كرد بار سوم قورت داد
امروزم درست كنم خداكنه مودش عوض نشده باشه
  • nona
پاسخ
قربون همتون که همیشه بهترین همراهایین Heart
براش درست کردم یکمم شلتر کردم تو شیشش بهش دادم
... 
وای این پیجارو نگین که دلم پره ها 
یکی هست به اسم mahdie_della من چون اشنامون بود گاهی میدیدمش
م ش هم کلا دنبالشه
بعد هربار منو میبینه میگه دیدی مهدیه فلان مرد دیدی مهدیه اینو گفت
اونشب اومدن اینجا یهو گفت مهدیه گفت اسباب‌بازی های دخترمو هرچند وقت میبرم یه سری دیگه میارم که تکراری نشه
همسرم گفت ماهم بدون خودمون اینکارو هفته ای دوبار میکنیم بدون اینکه از مهدیه جونت بشنویم
یا میگه وااای دیدی مهدیه به بچش سیب زمینی داد خودش زد تو سس و خورد همسرم گفت ترجیح میدیم خودمون فعلا بهش بدیم تا با افتخار بگیم زد تو سس که برای ادم بزذگم بده
ببین یعنی هرروز من یه مهدیه باید بشنوم
اوووف
  • liyane، nona
پاسخ
یوتاب جان بگردم تو شرایطت سخت تره م ش هم اینستاگرامیه

پسر من بد غذا نیست اما موقع دندون یا بعضی وقتا میلش نمیکشه
سه چهار روزه اگر پلو باشه لب به خورشت و گوشت و مرغ نمیزنه دوست داره خالی بخوره
خونه مامانم جدا غذاشو دادم میدونستم بیام سر میز فقط برنج سفید میخوره
خونه م ش گفتم جدا غذاشو بدم گفتن نه بیاد سر سفره و...بعد که بچه فقط برنج سفید خورده میگن لاغر شده چیزی نمیخوره سریع برچسب میزنن

تو اینستا دکتر اسلامپور رو دنبال میکنم خودش یه دختر ۳ ساله داره
تو لایو میگفت خودم دکترم اما اشتباه کردم همزمان با شیر خودم شیشه دادم ولی شرایطم اینجوری بود
یا موقع کرونا مجبور شدم روروئک بگیرم
الکی نمیاد بگه من ۱۰۰ ام
دکتر ظریفی میگه همه مادار باید دوره تکامل و مامان دکتر و...رو شرکت کنن چنان عذاب وجدان هم میده هرکی شرکت نکرده بدترین مادره انگار
  • liyane، nona
پاسخ
يادمه اولين بار كه پيج يكي ازين مادراي blw رو فالو كردم يك ساعت ميخ چرت و پرتاش شده بودم بعد يهو يك عذاب وجداني گرفتم به مامانم گفتم من چي به اين بچه ميدم اخه ؟
مامانم گفت اين چرت و پرتا چيه ميگي اخه
يا يكي از دوستامم به مادرشوهرش گفته بود عذاب وجدان دارم به بچم درست نميرسم ، مادرشوهرش گفته بود اين حرفا چيه ما قديم تا دوسالگي به بچه بيشتر شير ميداديم يا سرلاك ميخورونديم به جاش خودمونو تقويت ميكرديم تا شيرمون قوي بشه
شميم راست ميگه قديم كه مديا نبود راحت تر ميگذشت
  • Nedaaa28، nona
پاسخ
مادرشوهر منم هربار بهم میگه تورو میبینم میفمم به این بچه ها هیچی ندادم بخورن Smile) مخصوصا شیشه رو که از تو قابلمه در میارم انگار بمبه ، یه جوری با افتخار نگاه میکنه Smile
منم همش میخواستم غذاهای سفت بهش بدم ، با اینکه هندونه و بروکلی و خیلی چیزای دیگه رو خودش برمیداره میخوره
مامانم هم میگفت ایت بچه ۴ تا دندون داره توروخدا خودتو اذیت نکن به وقتش کوکو اینام راحت میخوره
اینبار به دکترش گفتم کلی با انرژی راهنماییم کرد گفت له کن بده هیچ مشکلی نداره من دارم بچه اتو معاینه میکنم و از نزدیک میبینم

منم از دکتر ظریفی حس خوبی نمیگیرم ، دستش درد نکنه خیلی راهنمایی میکنه ولی همش طلبکاره ، حس منفی میده
  • Celin، nona
پاسخ
سلین الان به سوال
راجع به شیر گفتی متوجه نشدم درستش کی هست تا کی باید شیر مادر داد؟ سازمان بهداشت جهانی چند سال بود ۲۴ ماه رو کرده بود ۱۸ ماه الان دوباره چند ماهه برگردونده ۲۴ ماه
شیر خشک روکه میدونم میگن حتی بجای شیر پاستوریزه تا دو سال و نیم هم بدید بهتره چون مقویه

البته شیر خشک رو از‌ پیجا دیدم نه سایت سازمان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان