امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
یوتاب جون بذارش زمین با بالش آروم یه دقیقه رو زمین هم بالشو از دو طرف تکون بده فکر کنه هنوز رو پاته خودت پهلوش دراز بکش دستشو اروم بگیر
اینطوری نمیشه که سخته خودتم مریضی عادت میکنه چند بار گریه میکنه عادت میکنه بچه ها سریع یادشون میره عادت قبلیشون
یوتاب جان سوپی غذایی هر چیزی دلت میخواد واقعا بیتعارف بپزم برات بفرستم نزدیک خونه خواهرمی اصلا سختی نداره برام درست کردن و فرستادنش
تو تعارفی هستی خدایی این یبارو تعارف نکن جان من
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose
پاسخ
پروانه جان من پارسال که خیلی تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم که جویی و گراکو و مکسی کوزی بهترین هستن.
من جویی خریدم. برتری خاصی هم نسبت به کراگو نداشت. من چون بقیه وسایلشو جویی گرفتم کلا خوشم ازین برند. الانم راضیم
من الان میخوام یکی دیگه بخرم برای ماشین خودم. (جوییه تو ماشین شوهرمه)
دنبال یه چیز ارزونترم. شوهرم تحقیق کرده به لورلی رسیده. قیمتاش پایین تر از اون سه تا برند بالاس چون مجارستانیه. ولی خوب استانداردهای اروپارو داره.
من تو همین یکی دو روز میخرم. مدلش و قیمتش رو دقیق میگم ولی اونا که تو گزینه هامونه 4_5 تومنیه
الان جویی و کراگو فکر نکنم زیر 12_13 تومن داشته باشن. مکسی کوزی هم که از اول گرون بود. پارسال اون که به ما نشون دادن 19 بود.

نونا پسر من که با این ترفند نمیخوابه. یعنی میفهمه گذاشتمش زمین و داستان میکنه
کلا مریص میشه دنبالچه و پاشنه پای من به فنا میره
  • nona، پروانه ابریشم
پاسخ
ربطی به قیافه دکترو امپول و ...نداره. عادیه بچه ها.شما خودتون باید بقلش کنید گوشی دکترو خودتون بزارید براش.خودتون بزارید رو ترازو رو به خودتون کلا رو به خودتون باشه بچه وقتی تو اتاقید و فرم بازی بگیرید وسایل اتاقو نشون بدید توضیح بدید این ندلی اروم میشن گریه نمیکنن یا حداقل کمتر
  • nona
پاسخ
نه شمیم جون اصلا خود ما هم اینکارهارو میکنیم حتی دکتر اسباب بازی و توپ میده دستش باهاش بازی میکنه
موضوع اینه از بس پیش دکترش وااکسن زده واکسنای عادی، چهار تا پریونار دو تا انفولانزا دیگه ناخودآگاه دکترشو میبینه گریه میکنه هرچی دکتر و ما میگیم بخدا این معاینه ساده هست سریع هم بدو بدو کار تموم میشه از اتاقش در میره
در صورتی که مطب خواهر برادر من که میره اینطوری نیست به وضوح دکترای خودشو تشخیص میده که اینا الان منو میخوان چک کنن Smile
  • 2015، Celin
پاسخ
خب خواهر و برادرتو میشناسه دیگه..نونا جون از اول که وارد میشین باید رو به خودت باشه یعنی تو بقل هست در اتاق رو باز کردی بری داخل نبااید بچه جلوشو ببینه باید خودتو ببینه.اخه همه بچه ها همینجورین.با این ترفند اروم میشن.

از ورود هم نباید سریع بری پیش دکتر باید وسایلو نشون بدی بعد کم کم دکترو نشون بدی
  • Celin، nona
پاسخ
شمیم نه تو مطب خواهرم دو تا دکتر دیگه هم هستن اول اصلا خواهرمو نمیبینه ولی ازونا نمیترسه
تو مطب هم قشنگ عین خونه غریبه ها رفتن رو به خودمونه تمام مطب حیاط مطب کلدونا در و دیوار تابلوها رو نشون میدیم کلی منشی دکتر باهاش بازی میکنه با وسایل بازی اتاق انتظار ور میره تا دکترو میبینه هم خوبه اصلا قشنگ میاد با پای خودش تو اتاق ( چون ما هم اونجا واکسنای هپاتیت زدیم تا اینجا امیدواره ما امپول بزنیم باز) اما تا دکتر میگه بذاریدش رو ترازو شروع میکنه دیگه Smile Smile
  • Celin
پاسخ
نمیدونم والا دیگه همه همینجورین.لااقل همه بچه های اطرافیان من که اینجوری بودن و به من گفتن چی کار کنم و خوب شد.
پاسخ
کلا بچه های آسون متوسط و‌سخت داریم ( اینو دکتر برادرزادم کفته) ذاتی هم هست شمیم جان حالا شانس شما گل پسرت و بچه های اطرافیان تو طبقه بندی آسونند خدارو‌شکر
بچه های من و سلین و کژال فعلا در زمینه دکتر تو‌طبقه بندی متوسط و سختند گویا
دختر من که تو خواب و غذا هم همینه
اصولا بچه ها متفاوتند.

ایشالا که همه بچه ها آسون باشند تو همه زمینه ها Smile
  • 2015، Celin، liyane، Nedaaa28
پاسخ
نونا دختر کوچولوتو تصور کردم دلم قیلی ویلی رفت برات که با پای خودشم میره تو اتاق و... Smile ماشاالله باهوشم هست
  • Celin، nona
پاسخ
مرسی صنوبر جان این حداقل یه تعریفو ازش بکنم Smile یسره معایب نگم ماشالا باهوشه یعنی لذت میبرم البته شاید من چون همین به بچه رو دارم این حس رو دارم ولی اینکه مثلا بگم هویج بده یا بادمجون بده یا خیار بده اشتباه نمیکنه تو این ین یا بگم بریم تعویض خودش جلو جلو سریع میره تو اتاقش درازمیکشه برای تعویض یا موهاشو سعی میکنه شونه کنه و گیره بزنه صبحا برام خوشحال کننده هست حداقل میفهمم کم هوش نیست Smile

در مورد دکتر همواقعا فکر میکنم مامانایی که تو بهداشت واکسن میزنن کار بهتری میکنن هرچند واکسنای دیگه مثل انفولانزا اینا هست یا مامانایی که پیش دکتر دائمی بچه ختنه نمیکنن
این باعث میشه بچه از دکترش نترسه
دکتر رزرو دخترم دکتر نظری ازش خواستم واکسن پریونار رو بزنه دیگه نرم تا پاسداران گفت من بخاطرفوبیای بچه ها اصلا تزریق انجام نکیدم تو مطب تا خاطره بد از من نداشته باشن
هرچند در این حد نمیپسندم اما بلاخره یه راهکاریه دیگه
  • 2015، Celin، صنوبر۷۱
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان