امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
نونا جان
من واکسن پسرمو تو بهداشت میزدم ولی بازم همین مشکلو داریم.البته پیش اومده دخترمو بردیم دکتر یا یه دکتر دیگه رفتیم پسرم عین خیالش نبوده.کلیم گرم گرفته.Smile
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona
پاسخ
مینو‌جان جدی؟! من گفتم شاید از بس دکتر بهش آمپول زده اینطوری شده
دختر من پیش دکتر رزروشم با اینکه نه امپول بهش زده خیلیم مهربونه همشم بهش اسباب بازی میده باز موقع معاینه اجازه نمیده
چه میدونم Smile
  • مینو
پاسخ
نونا جان نمیدونم چجوری منظورمو برسونم میگم همه بچه ها همینجوری مثل دختر شمان روش داره تا گریه نکنن.دیگه اخرین جمله ام بود در این زمینه
  • nona
پاسخ
شمیم جان چرا ناراحت شدی من که چیزی نگفتم گفتم دختر من کلا سخته مثل اکثر بچه ها راه نمیده عزیزم. وگرنه تمامی راههای ممکن رو رفتم و باز هم میرم و اتفاقا متشکرم از راهنمایی و کمکهای شما و بقیه مامانا
شاید این وسط چیزی گفتید که انجام نداده باشم.
پاسخ
نوناجان دخترمنم تا یک سال و نیم همینطور مثل دختر تو بود.یعنی تا پیش منشی بودیم خوب بودها ولی تا وارد اتاق میشدیم و عروسکها رو هم بهش نشون میدادم این شروع میکرده به بی قراری و گریه.منم همه کار کردم ولی دیگه اخرش گفتم بابا مدلش اینطوریه..ولی از دوسالگی خوب شد..
فاطمه هستم
Heart
  • nona
پاسخ
مرسی فاطمه جون ایشالا زود مثل دختر شما اکی شه حالا خیلیم مهم نیست البته کلا ماهی یبار دکترشونو بیشتر نمیبینن خدارو‌شکر
خواب و غذاشون فعلا مهمتره Smile

یوتاب جان تونستی یه خبر از خودتون یده گلم
  • 2015
پاسخ
یوتاب جون چطوری؟گل پسر چطوره؟ امیدوارم خوب خوب باشین
پاسخ
الهی یوتاب دعامیکنم پسرت بهتر شده باشه و تو هم تونسته باشی چندساعتی بخوابی
فاطمه هستم
Heart
پاسخ
سلام بچه ها دخترمن از دیروز عصر تب‌کرده بردمش دکتر فقط پاراکید و پلارژین داد گفت اگه سرفه کرد بهش بدم، اصلا بهتر نشده چی کنم دوباره ببرمش دکتر؟
فقط تبه هیچ علامت دیگه ای نداره
پاسخ
ستی جان احتمالا سه روز طول بکشه تبش
  • Seti69
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان