امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
یک ماهه اینجوریه دکترش گفت قطره سدیم کلراید بریز حمام ببر
اما اوکی نشد
قطره هم میریزم بینیش رو تمیز میکنم اما باز دهنش بازه
صبح بیدار میشه باز بینیش پره ،نسبت به قبل مخاط بینیش بیشتر شده
دکتر آنلاین احتمال لوزه و سینوزیت داد اول علائم رو پرسید گفت این دوتا نیست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona
پاسخ
الان بردمش دکتر
دکتر خودشم وقت گرفتم گفت ساعت ۶ عصر
منم بردم ی کلینیکی هس مخصوص کودکان
دکترش سفکسیم و استا داد فقط
گفت تا پس‌فردا صبر کن اگر بهتر نشد آزمایش بده
ساعت ۳ داروهاشو دادم هنوز تبش بهتر نشده
نمیدونم دکتر خودشم برم یا ن
پاسخ
عاطفه جان، پسر منم کرونا داشن تبش مقاوم بود به نظرم داروی دکتر مصرف کن . استا هر چهار ساعت مهمه. تبش مداوم چک کنه. هوا رو خننک نگه دار. لباس نازک و خنک تنش کن روش خیلی سرد بود یا پارچه نازک بکش. مدام هم ی دستمال نخی آب ولرم بزن آبش کانل بگیر بذار روی کشاله رون و شکم و زیر بغل. تبش ایشالاه میاد پایین. دکتر پسر من این سه جا رو گفت میگه رو سر نذار نمیدونم چرا
پاسخ
سفکسیم آنتی بیوتیکه برای تب آخه!!! مگه علتش رو قهمیده؟ عاطفه تبش بالا نیست که کنترل میشه با همین استا و خنک نگه داشتن
اگر خوب نشد بعد سه روز بله توصیه میشه آزمایش بشه اما اگر همینطوری موند و خال عمومی بچه خوب بود و خورد و خوراکشم خوب بود پنج روزم زمان میدن
من نمیدونم سفکسیم آزیترو و باقی آنتی بیوتیکا چرا عین نقل و نبات تجویز میشه اگه کرونا باشه نه تنها اثر نداره مضر هم هست
تو‌شرایط خاص حتی تو کرونا با اینکه عاملش ویروسه آنتی بیوتیک هم تجویز ممکنه بشه اما واقعا خاص خیلی خاص
من باشم عاطفه فعلا استا رو میدم خنکش نگه میدارم تا دکتر خودش ویزیتش کنه اگر ایشونم تایید کرد سفکسیمم استفاده کن
حالا چه عجله ای بود عصر دکتر خودش میدید دیگه
سلین جان با همون قطره و حمام مدارا کن فعلا چند روز ببین چی میشه عزیزم سیتریزین به هر حال میتونی بدی بالای دو ساله اما تا میتونی با موارد بی عارضه جایگزین کن تا گل پسرت از الان به این داروها عادت نکنه
اگر دیدی شرایط بهتر نشد یه ویزیت حضوری بری دیش دکتر خودش بهتره جیگر
پاسخ
نونا جان ی سوال گلم
تو بچه ایی که به کرونا مبتلا میشه و دکتر گلو و گوشش رو چک میکنه و عفونت میبینه دادن شربت آنتی بیوتیک بازم ضرر داره؟؟؟؟پسر من ۳سالشه تا الان ۴بارکرونا گرفته که نشانش تب مقادم به دارو بوده تب ۴۰درجه که به هیچ عنوان کنترل نمیشه تا ۳روز هربار دکتر با معاینه گزارش عفونت داده و آنتی بیوتیک تجویز کرده
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • nona
پاسخ
مرسی نونا جانم
خودم که آنتی هیستامین بخورم کلا خوابم تو ۲۴ ساعت شاید ۳ساعت بیدار باشم میترسم پسرم اینجوری باشه
دکترش گاهی وقتا به نظرم بی خیال میاد  اما بهم ثابت شده نظر الکی نمیده نمیدونم چرا باز شک میکنم
  • nona
پاسخ
میس شین جان من عینا از صفحه دکتر مهدی یوسف پور که دکتر عفونی فوق العاده ای هست و از نزدیک میشناسمش ( نه مثل خیلی دکترای اینستایی) نقل قول میکنم
دادن انتی بیوتیک در کرونا هیچ جایگاهی نداره و در کودکان عین جنایته ( عینا همین رو نوشته و استوری کرده امیدوارم تو هایلایتاش باشه مخصوصا به ازیترومایسین اشاره داشته) دکتر قیم هم بارها گفته
زن داداش خودم هم که تو امریکا پزشکه سر دختر خودم که اسهال داشت و دکتر یه نوع انتی بیوتیک داده بود بدون آزمایش و من متوجه نشده بودم انتی بیوتیکه و متاسفانه استفاده کرده بودم دو‌روز ( ناچارا مجبور بودم دورشو تموم کنم وقتی شروع کردم) به حدی عصبانی شد که نگم و ازون موقع من دکتر رو عوض کردم چون اگر اسهالش بخاطر ویروس میبود تنها کاری که انتی بیوتیکه میکرد تمام باکتری های مفید معده و روده رو میکشت و دقیقا هم اسهال دختر من باکتریایی نبود
فقط و فقط در موارد خیلی شدید کرونا، اب یزش های فوق العاده زیاد و ترشحات زیاد که بچه قادر به تنفس نباشه و شک به درگیری و عفونت ریه هم بشه گاها تجویز میشه
برای همین اگر از دکترتون مطمئنید که سهمیه ای نیست Smile و بعد داروهای روتین و خوب نشدن انتی بیوتیک داده به کارش شک نکنید
اما الان مورد یوتاب و عاطفه خیلی جالب بوده همون ویزیت اول بدون ازمایش بدون تشخیص علت تب که اصلا به چه خاطره تجویز انتی بیوتیک صد درصد غلطه

سلین دکترت دکتر خوبیه شک نکن

الان دیدم میس شین جان که نوشتی قشنگ بعد آزمایش اینو تجویز کرده پس اکی هست
  • Celin، miss shin
پاسخ
دقیقا نونا جون
یادمه اسفند ماه به ممیشی گفتم تب کرده برای دندونه گفت هرکس گفته دندون تب داره از بی اطلاعی و بی سوادیشه
دندون تب نمیاره التهاب میاره
تازه یه جیزی بگم دکتری که اول ویزیتش کرد و اونهمه داروی بیخود داد بهش فوق تخصص بود
دکتر محمد نصیری اسمش بود همه جا میخوان ازش بد بگم
  • nona
پاسخ
یوتاب جونم الان متاسفانه فقط فرزندان … نیستن نوه هاشونم سهمیه دارن تا چند سال پیش فقط یکبار میتونستی از سهمیه استفاده کنی برای یه مقطع الان ( ده پونزده ساله) برای تخصص و فوق هم میشه
برای فوق ایسانس و دکترام میشه
برای همین اصلا به فوق تخصص بودن طرف نگاه نکنید
تازه اگر دکتر جوونیم دیدین که تهران مطب داره قشنگ از همونجا برگردید چون پزشک جوون حالا حالاها نمیتونه تهران مطب بگیره حداقل ده پانزده سال انتظار داره و نیاز به کای امتیازه
اینا همشون سهمیه این
  • youtab
پاسخ
بچه ها ولی پسر من هم سر دندون در آوردن هر سری ی کم دمای بدنش میره بالا. نه در حد تب ولی دست بذاری از بدنش ی کم گرم تره حالت عادیه
  • nona
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان