امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
اون داغی رو دختر منم گاها داره شیطون خانم
اون تب نیست
پاسخ
(۱۴۰۱/۶/۲۰، ۰۸:۴۲ عصر)شیطون خانم نوشته است: بچه ها ولی پسر من هم سر دندون در آوردن هر سری ی کم دمای بدنش میره بالا. نه در حد تب ولی دست بذاری از بدنش ی کم گرم تره حالت عادیه

دندون درآوردن به خودی خود نمی تونه باعث تب یا اسهال بشه ولی چون بچه اذیته بعضا دستش یا یه سری وسایلو برای آروم کردن خودش داخل دهنش می کنه که باعث انتقال ویروس و باکتری میشه. در واقع اون ویروس یا باکتری که باعث تب، اسهال و یا علامت دیگه میشه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • مینو
پاسخ
بچه ها آزمایش پسر من آماده شد
آنزیم کبدش ۳ تا دونه بالاتره از نرمال
دکترشم ۳۱ام هست
Sad
چیکار کنم؟
پاسخ
ندا جون من نمیدونم در چه حد این 3تا دونه مهمه
کاش نونا بیاد بگه
اما میخوای ببری فعلا پیش یه دکتر دیگه؟
پاسخ
نونا جان شما ماشالله اطلاعاتت خیلی قویه این دقیقا سوال منم هسن اون رنجی که تو آزمایش هست برای بچه ها هم صدق میکنه؟؟؟ی سری ها که رنج دارن مثلا زده کودک بزرگسال خانوم آقا ولی همین آنزیم کبدی زینک یا خیلی چیزهای دیگه فقط ی رنج نرمال داره که بالاتر و پایین تره خطرناکه میخوام ببینم باید با همون رنج سنجید؟؟؟
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • nona
پاسخ
ندا جون جزیی بالاست نگران نباش اما خب چون از حد بالا بالاتره بهتره یه ویزیت بشهاز نگرانی خارج شی مخصوصا با توجه به تعطیلات پیش رو حتی ویزیت انلاین هم کفایت میکنه نتایجو بفرستی

کلا چیزی نیست نگران مباش احتمالا شاید یکم رعایت غذایی بدهعین بزرگترا البته شاید Smile فنچا رو ببین آخه

میس شین جان لطف داری شما بله بعضی موارد فقط یه رنج داره کودک بزرگسال باردار فرق نداره اونا عینا برای بچه هم باید رنج باشه البته اختلاف جزیی رو دکترا ندید میگیرن عموما مثلا تو اهن زینک و …
  • Nedaaa28
پاسخ
نونا جان من تا حالا بهش روغن ، خامه ، بستنی ، شکر ، بیسکوییت ، کیک اینا ندادم حتی یه اپسیلون
فقط هر از گاهی یه نوک چاقو کره گیاهی زدم به غذاش
حتی روغن زیتونم نمیریزم
ویتامین د هم بالاس خیلی !!!
الان فرستادم واسه دکترش
  • 2015، nona
پاسخ
د اضافه بر آد میدی؟ من چون طبق نظر دکترش میدادم ویتامین دیش که ۸۵-۹۰ شد دیگه د رو قطع کرد چند ماهه
د بالا باشه زیاد حتما یا اد رو عوض میکنه یا اگر د جدا بدی قطع میکنه
ندا کره گیاهی اصلا نده اگه خساسه به کره حیوانی یا کلا نده یا روغن زیتون یا کنجد بده
کره کیاهی نه تنها خوب نیست مضر هم هست برای کودک زیر دو سال

البته این اپسیلون کره ای که زدی ربطی به انزیم نداره ها کلا گفتم کره گیاهی اکی نیست
بریکلا چه برنامه خوبی رعایت کردی آفرین

خوب کردی نگران نباش چیزی نیست
پاسخ
آره د تک قطره ای اضافه بر آد میدادم
یعنی ۸۰۰ تا در روز میشد
دکترشم آخرین بار گفت چربی از طریق همون ماهیچه و بلدرچین بهش میرسه روغن و کره نریز اصلا
من به خاطر طعمش یه ذره میریختم تو سوپ فقط دیگه نمیریزم
  • nona
پاسخ
سلام قشنگا
بچم رو بردم دکتر انقد تب داشت آزمایش خون و ادرار داد
انگار ویروسه گفت ازمایشاتش سالمن خداروشکر
گفت دوره رو طی کته بدنش میریزه بیرون
الان سومین روزه چندتا دونه رو دست و پاش و صورتش زده
دیشبم تاااا صبح بیدار بودم تبش مقاومت لعنتی
چند روز طول میکشه تجربه ای دارین؟
پاسخ