امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
نداجان ان شاالله چیزی نیست نگران نباش
برای چی قطره د جدا می دادی به پسرت؟دکترش گفته بود؟
عاطفه جان پسرمنم چند وقت پیش همینطور شده بود.
تب مقاوم ۳روز هست،بعد قطع میشه و بدنش،بیشتر دست و پا میریزه بیرون،بعد خوب میشه.
فقط حواست به تب باشه که کنترل کنی با پاشویه و قطره استامینوفن ، سعی کن اب بهش بدی بخوره
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona
پاسخ
ندا جون اره چربی رو از گوست میگیرن نهایت کمی میشه روغن‌زیتون یا کره حیوانی استفاده کرد بیشترش چاقی و تنبلی روده میاره برای آیندشونم خوب نیست
دکترت دکتر خیلی خوبیه اسمشون چیه ندا جون؟
اره د رو قطع میکنه حتما. سطح بالای ویتامین دی خطر مسمومیت داره خوب نیست قطعم بکنه بلافاصله تا سطح لازم میاد پایین و تو رنج خوب قرار میگیره
عاطفه دونه یا راش داده پس رزوئلاست حتما باید دورش بگذره معمولا ۵ روزه بعد تب هم میریزه بیرون بچه. اینجا دو سه تا از بچه ها رزوئلا گرفتن یادم نیست کیا بودن حتما کمکت میکنن فقط تب رو کنترل کن خوب

فاطمه جون دکتر منم بجز آد از شش ماهگی ( فکر کنم)قطره د جدا داد تو ده ماهگیم قطع کرد
  • 2015
پاسخ
نونا جان دکتر زندیه هستن که تغذیه رو باهاش چک میکنم

فاطمه جان دکتر داده بود ، پسرم سرشم‌خیلی عرق میکرد گفت د بخوره حتما ولی الان بالاس دیگه قطع میکنه
  • 2015، nona
پاسخ
دخترم پریروز صبح تبش شروع شد
امروز تا ۳۹ هم رفت هر کار میکنم ادامه داره
همش پاشویه میکنم غذا نمیخوره اصلا بزور میدم شیر فقط دوس داره بخوره
ببرمش دکتر آمپول هست چیزی بزنن بهتر بشه؟ بیقراره طفلی
آیین ویروس رو از کسی گرفته بنظرتون ؟
پاسخ
عاطفه جان آمپول نداره.دکتر همون استامینوفن رو میگه بده هر۴ساعت،اگر دیدی با استا قطع نشد شیاف بذار براش،من برای پسرم روز دوم دیگه شیاف گذاشتم تبش کم شد،استامینوفن میدی هر۴ساعت؟؟
فرنی نمیخوره در حد چند قاشق؟؟اگز میبینی نمیخوره اذیتش نکن..
فاطمه هستم
Heart
پاسخ
عاطفه جان داروهایی که دکتر داد مصرف کردی اگر بهتر نشده تو بازه ای که دکتر گفته باید بهتر بشه ببرش دکتر حتما. تب خطر داره. بی اشتها شدن هم طبیعیه . صعی کن مایعات بدی . حتی شده با قطره چکون آب بزیز تو دهنش بخوره
پاسخ
ندا جون نگران نباش عزیزم انشالاکه جیز مهمی نیست
... 
عاطفه جون اگه غذا نمیخوره اذیتش نکن پسر منم 4روز تب داشت هیچی واقعا نخورد
خداروشکر حالا دخترت شیر رو میخوره 
تا میخوره شیر بده و اب لااقل شده با قطره چکون 
نگران نباش پوشکشم تا حایی که میتونی نکن خودش دماشو میبره بالا
کولرتو خاموش نگه دار و تند تند بدنشو با اب ولرم یا پا جه تمیز ولرم نمدار کن
... 
بچه ها ممیشی هم به پسر من دی اولترا فقط داد
ا د رو از حدود 4،5 ماهگی گفت ندم و دی اولترا بدم روزی 3 سیسی
بعد از این آزمایش که زینکش اینام بالا بود دی نرمال بود گفت یه روز درمیون 1 سیسی بدم همون اولترا رو
کلا ممیشی زیاد مولتی و اینا میده
جز این اولترا یه روز درمیون مولتی سانستول میدم 3سیسی و سیدرال روزی 3 سیسی (البته خداروشکر سیدرال براش خیلی خوب بود و کمخونیش کلا رفع شده بود اینبار توی ازمایشش) 
... 
من برای تغذیش شیرینی و کیک و هله هوله هیچی ندادم اما هفته ای 1 یا دوروز خامه پاک میدم یا توی فرنیش یا با شیره قاطی میکنم 
کره هم گاهی توی غذا یا نیمروش میدم
شکر اصلا نمک در حد خیلییییییی کم شاید دو سه بار در هفته چون خودمونم بی نمک میخوریم همه چیو تقریبا
  • 2015، Nedaaa28، nona
پاسخ
یوتاب جون چطورید؟ گل پسر چطوره؟
دیگه تو سن پسر شما اینقدر خامه حلاله Smile
بعد یک سال روغن زیتون، کنجد و کره حیوانی در حد روزانه کمی باید استفاده کرد چون برای رشد سیستم اعصابشون لازمه ولی افراط نباید کرد روزانه کلا یه قاشق روغن دکتر به من اکی داد. از خدا که پنهون نیست من روزانه یک و نیم قاشق روغن کنجد یا زیتون استفاده میکنم اما کماکان کره بخوام بزنم همون نوک چاقو از بس خودم کره دوست ندارم Smile

من هنوز نتونستم دخترمو به فرنچ تست یا پنکیک ( هیچ نوعی) علاقمند کنم واقعا عجیبه! عوضش ترجیح میده گوجه خیار پنیر بخوره
  • youtab
پاسخ
سلام
جملات من رو میخونید در حالی که بشدت اعصابم ضعیف شده و از شدت بی‌خوابی هر آن به خوابی عمیق ممکنه فرو برم
دیروز بردمش متخصص گفت رژوئلاس احتمالا
حالا باید تا فردا صبر کنم اگر خدایی نکرده پایین نیومد ی آمپول نوشت براش
دیشب عرق کرد خیییییییلی خوشحال شدم
بچم بازی کرد کلی حالش خوب بود
لعنتی خونمون خیلی هواش خفه اس کولر نزدم ولی گفتم هوا گرفته پنکه زدم بعدم ی چیز خیلی نازک روش انداختم و ب مادرشوهرم گفتم نیم ساعت دیگه بیدارم کن من مراقب بچم باشم
خوابیدن من همانا و حدود ۴ ساعت بعد خودم بیدار شدم چون دل مادرشوهرم برام سوخته بود دیدم بچم بااااز تب کزده
از اون موقع خودمو لعن‌و نفرین میکنم ک نکنه باد پنکه اذیتش کرده روش چیزی نبوده و عرق داشته
وای خیلی داغونم
از ی طرف بی‌خوابی داره منو میکشه بعد ۳ شبانه روز حدود ۴ ساعت خوابیدم ک اونم از دماغم درومد
شانس منم بچم از وقتیدنیا اومده اقوام مادریم از اقصی نقاط کشور میان سفر اینجا و میرن خونه مادرم اینا.
الانم یکی از همسایه های ۱۰سال پیشمون اومده خونشون وگرنه مامانم میومد پیشم یکم استراحت میکردم هعی
پاسخ
عاطفه جان من اصلا نميتونم تفكرات شمارو درك كنم
بچه تب داره شما كولرو خاموش ميكني؟؟؟
اينهمه ما اينجا خودمونو پاره ميكنيم موقع تب هوا درجريان باشه كولر روشن كه تب بالا نره
ولي كو گوش شنوا؟!
پسر من رزوئلا و تب ٣٩ به بالا داشت دماي خونه رو كاملا كم ميكرديم و يه بادي تنش ميكرديم و رواندازم فقط يه خشك كن اونم فقط روي پهلوهاش ولي دست و پا و روناش بيرون بودو خودمو شوهرم شيفتي بيدار مي مونديم كه تب اين بچه بالا نره
اخه هر چيزي راه و روش خودشو داره موقع تب بايد بچه رو خنك كرد الان من تعجب نميكنم شما بگي يه پتو هم روش بوده

هندونه هم خيلي براي رزوئلا خوبه
كلا مايعات
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان