امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
نونا جان من شب ها که میزارم تو تختش بالش نمیزارم زیر سرش. ولی روزها که رو پام چرت میزنه بالش داره دیگه.
از دو سال میخوام شب ها رو بالش بخوابونم

بنسای جان قیمت هم بگو لطفا و اینکه ورودی داشت؟
من از عکس های آتلیه سارا هم خبیییلی خوشم اومده. تو گزینه هام هست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona
پاسخ
لانه جان من اونقدرام بی فکر نیستم ک پتو بکشم روش
منتها بچه من زمستون دنیا اومده و از همون اول مادربزرگش عادتش دادن ب گرم بودن
اینجا هوا شبا خنکه حرف شما درسته
کولر باشه بهتره نونا جونم ولی شوهرم بشدت سرمایه ینی دما ی درجه فرق کنه پهلو درد میشه و سرما
ینی من انگار گیر افتادم بین این دوتا
دیگه پنکه هم چون عرق داشت گفتم عرقش با باد پنکه خشک بشه بدتره ک نفهمیدم کی خوابم برد
امروز تبش اومد پایین خداروشکر بدنام ریخت بیرون از صبح تب نداشت
الان ک ساعت ۳ صبحه یکم پیشونیش گرمه والا انقد تب سنج گذاشتم دیگه میترسم بزارم
منتظرم بیدار ش
ه استا بدم
  • youtab
پاسخ
خداروشكر تبش قطع شد
بهش مايعات بده دونه ها زودتر از بين بره البته دو سه روز طول ميكشه
تا چند روزم بي اشتها ميشه شديدا ولي بي اشتهايي هم بعد چند روز درست ميشه
  • youtab
پاسخ
بچه ها من دوتا سوال دارم
۱. وقتی واکسن آنفولانزا زدید حالتون خفیف بد میشه ؟
۲. الان میگن خانمهای باردار بزنن کسی که میخواد اقدام کنه هم بزنه بهتره ، شماها قبل بارداری زده بودین؟
پاسخ
رخشید جان باردارا که حتما باید بزنن
اقدامم بله حتما
نه بسته به بدنه من هیچوقت واکنش نشون ندادم شاید ده ساله میزنم
بچه ها دیروز دوستم که داروسازه و واکسن اورده گفت مال بچه ها انگار سه ظرفیتی باید بزنن
یادم نیست سال پیش واسه دخترم دکترش چی زد یعنی چون دکتر خودشه نپرسیدم
بزرگسالا که ارجحه چهار طرفیتی بزنن حالا نی نیا رم بپرسید از دکتراتون
منم پرسیدم از خانواده مبگم
  • رخشید
پاسخ
مرسی نونا جون حتما میزنم پس براش
... 
نونا جون برعکس پسر من از بابش خوشش نمیاد
یه چند شب به گفته م ش گذاشتمش روی بالش خیلی نازک و مناسب اما 10 دقیقه بعد با زور دادش کنار و سرشو گذاشت روی تشک
منم مثل کژال روزا که رو پامه رو بللش میذارم روی پام
... 
خداروشکر عاطفه که تبش اومده پایین
خیلی مایعات بده بخوره اگرم دارویی داده سروقت بده همه رو
  • maryam_na، nona
پاسخ
رخشید جان، من خودم تا حالا نزدم ولی دخترم رو از سه سالگی زدم چون اینجا زیر دو سالو توصیه نمی کنن به زدن این واکسن و دخترم مهد میره و اینجا بچه مریض اگه تب یا اسهال نداشته باشه رو مهد میارن و خلاصه اینکه زیاد در تماس با ویروس و باکتریه. تا الان واکنشی من ندیدم داشته باشه. سوال دومتم باردارها چون جزو گروه پر خطر میشن، توصیه میشه بزنن اگه تو فصلی که شیوع آنفلوانزا زیاده، باردارن. دوست داشته باشین تو اقدام هم می تونید بزنید و هر سال پاییز واکسن جدید میاد و باید مال همون سال رو بزنید. اگه سال دیگه هم این موقع باردار بودید از سه ماهه دوم می تونید واکسن سال بعد رو بزنید. من دخترم پنج سالشه با بالش نازک می خوابه. از حدود چهار سالگیم خودش بعضا سرشو رو بالش گذاشت.

بهتر یوتاب جون که بالش دوست نداره، اینجا میگن زیر سر بچه زیر دو سال بالش نذارید زیر یکسال که یه جورایی میگن ممنوعه و ممکنه باعث خفگی بچه تو خواب شه خدای نکرده و میگن روی ستون فقراتشونم تاثیر منفی داره. از بعد یکسال کسی بخواد بالشم بذاره مثلا ضخامتش در حد یه لحاف معمولیه بچه است. دختر من الان که پنج سالشه یه بالش نسبتا نازک بچه گونه میذاره زیر سرش. از حدود چهار سالگی تقریبا بالش گذاشت.
  • 2015، nona، رخشید
پاسخ
دخترا راستی اگر شیر خودتونو نمیدید یا دوره شیردهیتون تموم شده واکسن فلوگارد ایرانیم میتونید بزنیدا فقط این واکسن زیر ۱۸ سال و بالای ۶۵ سال و دوره بارداری شیردهی چون جامعه آماری مناسبی نداشته نباید استفاده شه
مریم جان ترکیه اید درسته؟ چه حالب و عجیب آخه طبق دستورالعمل سازمان بهداشت جهانی گروه زیر دو سال جزو گروههای واجبن جهت تزریق و حتما باید بزنن
جالبه اونجا نمیزنن بچه زیر دو سال که به قول خودت بیشتر در معرضه Sad
پاسخ
نه نونا جان، آلمانم. دوستم دخترش آلرژی داره و چون مامانش بعضا موارد آلرژیشو رعایت نمی کنه، سیستم ایمنیش ضعیف میشه و یکسره مریضه طفلک بچه. حتی برای اونم زیر دو سال دکترش می گفت نه نزنید.
  • nona
پاسخ
ا آلمانید؟ من همش فکر میکردم ترکیه ای عزیزم
خیلی ممنون که گفتی گلم خیلی جالب بود
  • maryam_na
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان