موضوعها: 0
تشکر Received:
640 in 314 posts
تشکر Given: 392
اعتبار:
882
قربونت نونا جون
بچه ها ازین کپسول کوچیکهای هلیوم برای پر کردن بادکنک، تا اون تعدادی که بادکنک روش نوشته رو پر نکنیم می مونه برامون یا به مرورم خودش خالی میشه؟ دخترم عشق بادکنک هلیومیه اینجا الکی گرون می گیرن پر می کنن. گفتم یه کپسولشو بگیریم و خودمون براش هر از گاهی یکی پر کنیم.
تشکر Received:
5,714 in 1,177 posts
تشکر Given: 1,195
اعتبار:
6,046
سلام
دخترم دیشب تب کرد باز شیاف گذاشتم
صبح دونه هاش بیشتر شد بردمش پیش دکترش گفت اولیه دیگه تب نمیکنه منتها گفت اگه تب ادامه دار بود نامه داد برا بستری
بچم از صبح عالی بود حالش باز ی ساعت پیش تب کرد من دمای خونه رو از صبح خنک داشتم حالا سوال من اینه ازاین تب سنج های دیجیتالی شما دارین دما رو درست نشون میده من الان دوباره خریدم جفت شون تقریبی ۳۷ درجه رو نشون میده ولی از نظرمن پیشونی و زیرگردن بچم خیلی گرمه دهنشم گرمه بنظرتون چیکار کنم
تشکر Received:
2,452 in 741 posts
تشکر Given: 87
اعتبار:
2,746
عاطفه جان من هیچ موقع از اونا نداشتم از این تب سنج های جیوه ای من همیشه میزارم. قیمتش هم ارزونه فکر کنم ۷۰ تومنه ولی خیلی دقیقه هر سری من میگیرم با دمایی که دکتر گرفته یکی بوده
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
دوستان من اینجا صندلی ماشین لورلی رو پیشنهاد دادم. فقط سرچ کرده بودم دربارش. خودم رفتم از نزدیک دیدم فهمیدم چه قددددر افتضاحه.
الان بین برندای موجود تو بازار ایون فلو و گراکو بهتریناس. که باز ایون فلو مدل سمفونی بهترین صندلی ماشین 2022 هست تست تصادفاش.و البته خیییییلی کمه تو بازار.
خلاصه ما که احتمالا مجبور شیم با 20 تومن وام صندلی ماشین بخریم دیگه.چاره ای نیست
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• liyane، youtab
تشکر Received:
9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
یوتاب منم کار کژال رو کردم،یه سبد پلاستیکی گرفتم قیمتی هم نداشت،میذارم تو حموم روی سبد رخت چرکهای خودمون لباس بچه ها رو میذارم توش.
کژال جان۲۰ م برای صندلی ماشین؟! عزیزم خیلیه..
با این ماشینامون که هیچ کدوم استاندارد نیستن،صندلی ماشین هرچقدر هم استاندارد باشه چه فایده..نظرمنه..من دلیجان گرفته بودم برای دخترم،الان هم میخوام تازه برای پسرم دوباره نصبش کنیم.
فاطمه هستم
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
اعتبار:
7,863
مامانا جواب آزمایش پسرم رو گرفتم
Wbc 5.2 رنج آزمایشگاه 6-17 اینجوری پایینه
خودم همین آزمایشگاه آزمایش دادم رنج رو زده 4.5-11
تا جایی که من خوندم بعد از دوسال رنج با بزرگسال یکیه
درسته؟
میشه آزمایشگاه چون سن رو زده ۲ سال رنج اشتباه باشه؟
پسرم ۲۵ ماه و نیمش بود آزمایش داد
موضوعها: 1
تشکر Received:
1,406 in 273 posts
تشکر Given: 720
اعتبار:
1,429
سلین جان من سرچ انگلیسی کردم برای رنج ۲ تا ۴ سال، زده ۵.۵ تا ۱۵.۵.
کژال جان، برای صندلی ماشین فقط خیلییی حواست به زبونم لال دزدی هم باشه، دوستم سه بار صندلی ماشین خرید بس که هربار دزدیدنش.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Celin