امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
دوستان من یه فوبیای مسخره دیگه هم دارم
من کلا خیلی خجالتیم
این که بقیه بدنمو ببینن خیلی حس بدی داره برام. هرچی اون افراد نزدیک تر باشن که دیگه بدتر. من حتی جلو مامان یا خواهرم شلوارمو عوض نمیکنم.
الان واقعا ناراحتم که چجوری به بچم شیر بدم وقتی مامان و خواهرم هستن
یا تو بیمارستان شب اول اگر کمک لازم داشته باشم که سرویس بهداشتی برم یا به بچه شیر بدم چیکار کنم
کاش اجازه ندن مامانم کنارم بمونه شب. با پرستارها راحت ترم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۶، ۱۱:۱۱ عصر)(کژال) نوشته است: دوستان من یه فوبیای مسخره دیگه هم دارم
من کلا خیلی خجالتیم
این که بقیه بدنمو ببینن خیلی حس بدی داره برام. هرچی اون افراد نزدیک تر باشن که دیگه بدتر. من حتی جلو مامان یا خواهرم شلوارمو عوض نمیکنم.
الان واقعا ناراحتم که چجوری به بچم شیر بدم وقتی مامان و خواهرم هستن
یا تو بیمارستان شب اول اگر کمک لازم داشته باشم که سرویس بهداشتی برم یا به بچه شیر بدم چیکار کنم
کاش اجازه ندن مامانم کنارم بمونه شب. با پرستارها راحت ترم

عزیزم می تونی با مامات یا دکترت صحبت کنی که اونجا یه جوری نقش بازی کنن که مثلا اجازه نمیدن که مامانتون پیشتون بمونن... توی کلاسای بارداری دقیقا به ما گفتن از این جهت نگران نباشید، هر کسی رو که نمی خواید اون روز یا شب پیشتون باشه رو به ما بگید که دست به سر کنیم، ما خودمون قضیه رو جمع می کنیم... اون روز قراره بهترین و قشنگترین روزتون باشه نه پر استرس ترین روز... شما هم اگه ماما نداری قبل از زایمان یک بازدید از بلوک زایمان داشته باش و ببین می تونن باهات همکاری کنن یا نه

البته تجربه م میگه اون تایم اینقدر از خودت دور میشی که اصلا نه متوجه میشی نه برات مهم میشه که کی هست یا نیست... ولی برو و صحبت کن با پرستارهای بخش...

اگرچه من خودم رک صحبت کردن رو به هر چیزی ترجیح می دم و خودم همسرم رو شب پیشم نگهداشتم... و اصلا نذاشتم این بحث باز شه که کسی غیر از همسرم بمونه... 

شیر دادن هم که رواندازهای شیردهی متنوعی توی بازاره... خیلی هم راحته... شما که خودت هنرمندی، می تونی خودتم بدوزی... و اینکه موقع شیر که شد برو توی اتاق و در رو ببند و اگه کسی اومد نشون بده معذب شدی تا برن بیرون...

برای دستشویی هم خدمات کامللللل کمکت می کنه فقط بهشون بگو بیان (اگرچه خودشون حواسشون هست و میان سوند رو بر میدارن و دستشویی هم می برن)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم یادم نمیاد مامانم بدنمو دیده باشه
حتی مشکل همورویید گرفتم چند وقت پیش هر چقدر اصرار کردن نذاشتم کمکم کنن واسه پماد و این چیزا
الان یه مشکلی که دارم واسه شیو قبل زایمانه ، با اینکه قبلا لیزر رفتم ولی الان باز در حدی مو هست که بخوام شیو کنم
تازه من مامانم خودش کادر اتاق عمله ، انقدر واسش عادیه !!
ولی واسه من عادی نیس

ولی کژال بذار مامانت پیشت باشه ، بعد سزارین‌ نمیشه تنهایی
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، Rose، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۶، ۱۱:۲۷ عصر)Nedaa28 نوشته است: منم یادم نمیاد مامانم بدنمو دیده باشه
حتی مشکل همورویید گرفتم چند وقت پیش هر چقدر اصرار کردن نذاشتم کمکم کنن واسه پماد و این چیزا
الان یه مشکلی که دارم واسه شیو قبل زایمانه ، با اینکه قبلا لیزر رفتم ولی الان باز در حدی مو هست که بخوام شیو کنم
تازه من مامانم خودش کادر اتاق عمله ، انقدر واسش عادیه !!
ولی واسه من عادی نیس

ولی کژال بذار مامانت پیشت باشه ، بعد سزارین‌ نمیشه تنهایی

شیو که موقع رفتن به بیمارستان شیو کن و برو اونجا اگه لازم باشه خودشون شیو می کنن... البته فکر کنم هر چقدرم خوب شیو کنی باز یه چیزی دارن بگن... فکر کنم همه رو یه دور خودشون شیو می کنن...

منم موافقم که باید یک نفر باشه و هرچی واردتر بهتر... من همسرم بود و خب هیچی هم از بچه بلد نبود و کل شب هم بیدار بود Big Grin ولی دل خودم راضی بود و با هیچکس مثل همسرم راحت نیستم...
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها شما که میخواین برین زایمان تاحالا از بیمارستان پرسیدین که جواب تست کرونا می‌خوان یا نه؟
من چندروزه خواهرشوهرم رفته بیمارستان برای کورتاژ قبلش گفتن جواب تست کرونا بیار بعد پذیرشت میکنیم
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، lili_61، mona70، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه از دکترت بپرس
من این هفته برم میپرسم
پاسخ
رز عزیز دقیقا من هم با همسرم راحت ترم. نمیدونستم میشه شب پیشم بمونه. یه روزنه امید تو دلم ایجاد شد
البته کاری بلد نیست ولی خوب برای بلند شدن میتونه کمکم کنه. کارای دیگه هم مهم نیست. فوقش یه هزینه اضافی به بهیار ها میدیم و کمک میگیرم ازشون. راستی نی نی شب پیش ما میمونه؟ یا تو اتاق نوزادان؟

ندا جان منم دقیقا مثل شما هستم. لیزر رفتم ولی بابت این مدت که نرفتم یه چیزایی درومده. من میخوام شب قبل زایمان با کرم موبر تمیز کنم. دیگه نی نی داره به دنیا میاد فکر نکنم یه بار اونم شب آخر ضرری داشته باشه براش.
برای من که نه ناخن کاشتم نه مو رنگ کردم و یه عطر و رژ هم نزدم این نه ماه به نظرم این جایزرو باید به خودم بدم. اون کرما خوبیش اینه لازم نیست ببینی داری چیکار میکنی. با شستن هم تمام موها میره.
  • lili_61، mona70، Nedaa28، Rose، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان نی نی شب رو پیش خودت هست که بهش شیر بدی تا صبح.
خواهرشوهرمن که تهران تنها بود پرستار همراه گرفته بود گفت بهش پول دادم پیشم بود کمکم کرد برم دسشویی کارای بچه هم کلا بااون بوده موقع شیر منو بیدار میکرد بهش شیر بدم.تو هم همینکار رو بکن
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، lili_61، mona70، Rose، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۶، ۱۱:۴۵ عصر)2015 نوشته است: بچه ها شما که میخواین برین زایمان تاحالا از بیمارستان پرسیدین که جواب تست کرونا می‌خوان یا نه؟
من چندروزه خواهرشوهرم رفته بیمارستان برای کورتاژ قبلش گفتن جواب تست کرونا بیار بعد پذیرشت میکنیم

عزیزم فکر کنم هر بیمارستان پروتکل های خودش رو داره... 
من برای جراحی که رفتم، روز اول سی تی گرفتن... بعد فردا ساعت 9 صبح اومدن PCR گرفتن و 12 هم بردن عمل!!! بدون اومدن جواب!!!! یعنی کل اون مدت من رو نگهداشتن ولی بدون نتیجه ی PCR!!!!! به نظر میاد که درد خیلیا فقط پوله وگرنه اول از همه بدو ورود یه رپید میزدن، PCR هم تا آخر روز اول می گرفتن...
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۷، ۱۲:۱۴ صبح)(کژال) نوشته است: رز عزیز دقیقا من هم با همسرم راحت ترم. نمیدونستم میشه شب پیشم بمونه. یه روزنه امید تو دلم ایجاد شد
البته کاری بلد نیست ولی خوب برای بلند شدن میتونه کمکم کنه. کارای دیگه هم مهم نیست. فوقش یه هزینه اضافی به بهیار ها میدیم و کمک میگیرم ازشون. راستی نی نی شب پیش ما میمونه؟ یا تو اتاق نوزادان؟

ندا جان منم دقیقا مثل شما هستم. لیزر رفتم ولی بابت این مدت که نرفتم یه چیزایی درومده. من میخوام شب قبل زایمان با کرم موبر تمیز کنم. دیگه نی نی داره به دنیا میاد فکر نکنم یه بار اونم شب آخر ضرری داشته باشه براش.
برای من که نه ناخن کاشتم نه مو رنگ کردم و یه عطر و رژ هم نزدم این  نه ماه به نظرم این جایزرو باید به خودم بدم. اون کرما خوبیش اینه لازم نیست ببینی داری چیکار میکنی. با شستن هم تمام موها میره.
آره خیلی از بیمارستان ها که اتاق VIP دارن، امکان حضور همسر هم هست... برای طبیعی هم میذاشتن... برای سز هم متاسفانه تا ما بودیم نشد که همسر بیاد داخل اتاق عمل ولی یادمه که دیده بودم که بعضیا همسراشون هم پیششون بودن برای سز...
برای همینه که باید بگردی بهترین چیزی که با شرایطت اکی هست رو انتخاب کنی...
زنگ بزنی بپرسی جوابت رو میدن... نشد یه تک پا برو بیمارستانت و اتاق ها رو ببین، شرایط رو بپرس و استرست رو رفع کن... هیچ مشکلی نداره عزیزم Heart

نی نی اگه به موقع بیاد شب پیش شما می مونه... شما دو سه بار شیرش میدی... پوشکش احتمالا عوض میشه و کللللی براتون ناله میکنه Heart
  • (کژال)، 2015، lili_61، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان