امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
(۱۴۰۰/۳/۲۲، ۱۲:۲۴ صبح)nona نوشته است: یوتاب جون بسلامتی عزیزم ایشالا اینبار جوابت عالیه
من با احترام به طب سنتی و دوستانی که استفاده میکنن نمیخورم عزیزم آخه تا جاییکه میدونم و شنیدم به گروه خونی و فاکتورهای خون زوجین بستگی داره و یا کبد خود جنین نه به گرمی و سردی و با پاکسازی کبد مادر ( راستش نمیدونم اطلاعاتیم در این زمینه ندارم قاعدتا اگه چیزی لازم بود دکتر میگفت دیگه!)،اگر صلاح دیدی از خانم دکتر بپرس
مرسی عزیز دلم Heart
مم اطلاعات خیلی زیادی در این باره ندارم راستش
آره حتما رفتم دکتر برای آز قندم ازش میپرسم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، nona، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان سختی کشیده رو خیلی خوب اومدی Smile
در مورد عرق کاسنی همکار منم برای بچش ماه آخر هر روز نصف لیوان میخورد اما بچش زود دنیا اومد 3 هفته زودتر! من ازش پرسیدم بخاطر عرق کاسنی نبوده گفت خواهر شوهرمم خورد خیلیا میخورن اما چند وقت پیش اتفاقی دیدم یجا نوشته بود باعث زایمان زودرس میشه ممکنه روی یکی اثر نکنه رو یکی اثر کنه
  • nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من فقط براي جلوگيري از زردي ( البته اگر اثر داشته باشه) هندونه ميخورم
ميخواستم كاسني هم بخورم كه الان ميگيد بگير نگير داره
چكار كنيم ديگه؟!
  • lili_61، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی لی لی جانم 
یا خدا نمیدونستم
نه دیگه منم نمیخورم
لیانه جونم من واسه قند این ازمایشای حرص درار خیلی خیلی کم مجبورم بخورم اما عاشقشم
اینبار که رفتم دکتر حتما حتما ازش میپرسم
  • lili_61، liyane، nona، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۳/۲۳، ۱۰:۱۵ صبح)liyane نوشته است: بچه ها من فقط براي جلوگيري از زردي ( البته اگر اثر داشته باشه) هندونه ميخورم
ميخواستم كاسني هم بخورم كه الان ميگيد بگير نگير داره
چكار كنيم ديگه؟!

هیچی لیانه جان کاری که از دست ما برنمیاد.ربطی به تغذیه مادر و... هم نداره.فقط وقتی نی نی به دنیا اومد انشالله که زردی نداره اگرم داشت فقط با تغذیه شیر و اگه لازم بود نور درمانی برطرف میشه.نگران نباشید دوست جونا.

بچه ها ممکنه قند یهو دوباره بالا بره .ازمایش قند من خوب بود .خب قبلش هم تقریبا هر روز هندونه میخوردم.حقیقا اهل شیرینی و کیک هم بودم و میخوردم. الانم تقریبا همون رویه رو دارم ادامه میدم .وقتی قند پایین بوده که دیگه پایین میمونه اره ؟ Dodgy
  • 2015، lili_61، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز جون دور از جونت اما منم همین شدم دیگه
ببین من در کل زندگیم قندم به ۷۰ نرسیده بود بعد از قندی که دکترم داد تو هفته ۲۹ ناشتام شد ۸۲ و بعد صبحانه ۱۲۰
بعد از ۴نوبته که دادم غیر عادی بالا بود
البته تو این هفته میرم مجدد ۴ نوبته میدم به امید خوب بودن
من حالا اصلا اهل شیرینیجات نبودم فقط خیلی هندوانه و ابش رو خوردم
در حالت عادی من هرچیزی رو تلخ یا بسیااااار کم شیرین میخوردم!
البته من پدرم دیابت خفیف دارن که در حد ۱ دونه قرصه خلاصه که دور از جونت عزیزم اما مراقبت کن
  • 2015، lili_61، liyane، nona، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جون تا جایی که میدونم خیلی بستگی به این داره اولا بچه زودرس نباشه ثانیا کروه خونیش و rh اش با مادر یکی باشه یعنی برای مثال پدر مادر هر دو o مثبت باشن که در نتیجه بچه هم o مثبته
ولی با همه اینها ممکنه بچه سر وقتم بیاد گروه خونیشم یکسان با پدر مادر باشه اما به هر دلیلی کبدش عملکردش خوب نباشه که در این‌مواقع که زردی زیر ۱۱ هست و زردی ناشی از حساسیت به شیر مادر نیست میگن‌ مدام بچه رو با شیر تغذیه کنید تا مرتب دفع کنه و زردیش از بین بره. کلا به این چیزا فکر نکنید واقعا دست خودمون نیست بعضی چیزا
من ولی برای شیر این هفته از دکترم میپرسم واقعا هیچ حسی ندارم همچنان، ببینم پودر شیرافزا یا مشابهش توصیه میکنه یا میگه صبر کن، توصیه ماساژ زیر آب گرمم ایشالا از پس فردا انجام میدم چون نگران بودم با تحریک سینه و ترشح هورمون زیر ۳۸ هفته زایمان کنم
  • lili_61، liyane، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یعنی من که b و همسرم ab هستیم احتمالش بیشتره؟
  • lili_61، liyane، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی یوتاب جانم قند من ناشتا ۶۷ بود تو هفته ۲۸ .ولی باز رعایت میکنم .
واسه گروه خونی هم فکر کنم برای شما خوبه .مثلا من o هستم همسرم ab احتمالش بیشتره.البته همونطور که نونا جون گفت خیلی مشخص نیست.به خیلی فاکتورها بستگی داره .حتی درمانشم روزای اول بر اساس میزان ساعت تولد بچه هست.نمیشه برای همه یه نسخه پیچید.
منم چند روزه بسکه اطلاعات گرفتم تو این موردا یه کم استرسی شدم .دیگه گفتم بسه هرچی وبینار و لایو و کلاس شرکت کردم.تا همین حد مطالب اولیه رو یاد گرفتم کافیه.
  • lili_61، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جون اینا همش یسری پژوهشه ما هم که دکتر نیستیم یسری اطلاعات دست و پا شکسته داریم با هم شیر میکنیم. جدی نگیر بابا سالم باشن الهی زردی رفع میشه
  • lili_61، liyane، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان