۱۴۰۱/۷/۴، ۰۳:۵۴ عصر
نونا من خیلی میترسم حالم بد بشه و چون مسکن نمیشه خورد ...
تو کار خاصی برای بهتر شدن و درمان انجام ندادی؟
گپ و گفت مامانهای 1401
|
۱۴۰۱/۷/۴، ۰۳:۵۴ عصر
نونا من خیلی میترسم حالم بد بشه و چون مسکن نمیشه خورد ...
۱۴۰۱/۷/۴، ۰۴:۱۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۷/۴، ۰۴:۱۱ عصر، توسط نسیمه جااان.)
رخشید جان ،بارداری الان؟
من میگرن نداشتم ،ولی سابقه ی سرگیجه ی گردنی داشتم که واقعا زیاد شده و خیلی وقتا فقط با دراز کشیدن و ماساژ موضعی بهتر میشه ...قبل بارداری مسکن میخوردم حتما تا بهتر بشم نمیدونم تجربه داشتی یانه، یه حالت گیجی مبهم ک با حالت تهوع هم الان همراه میشه همه میگن هفته ی بارداری ،یکم بیشتر بشه خیلی از درد ها کم میشه و بدن یه جورایی بهش عادت میکنه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۷/۴، ۱۱:۳۸ عصر
سلام به همگی
مامانا نی نی من تو ۳۷ هفتگی با وزن ۲۷۰۰ به دنیا اومد و بخاطر وزن کمش و کافی نبودن شیر خودم دکتر گفتن شیر خشک هم بدم در کنار شیر خودم منم با قطره چکون بهش شیر میدم ولی بیشتر اوقات انگار دوس نداره بخوره و بیشتر با دهنش دنبال سینه میگرده شیر خشکی که دکتر پیشنهاد کرده ببلاک هستش ولی امروز به فکرم رسید شاید این شیر خشکو دوس نداره که نمیخوره شما برند دیگه ای پیشنهاد می کنید؟
۱۴۰۱/۷/۵، ۱۲:۱۸ صبح
نایس عزیز پسر من هم تقریبا با همین وزن 34 هفته به دنیا اومد. دکتر به من شیرخشک آپتامیل پی دی اف پیشنهاد کرد
شیرخشک های پی دی اف کلا برای بچه های نارس و کم وزن هست ولی به نظر من تو این سن نی نی شما که خیلی کوچولوعه بدون مشورت پزشک شیرخشکشو عوض نکن. با دکترش تماس بگیر کلا ببلاک و گیگوز و آپتامیل تو یه لول هستن. و اگر دنبال سینه میگرده خوب بزار دهنش. بزار بمکه تا شیرت زیاد بشه و از کنار دهنش با قطره چکون شیرخشک بده
۱۴۰۱/۷/۵، ۱۲:۳۸ صبح
نایس جان مبارکه به سلامتی
عزیزم من در مورد شیرخشک اطلاعی ندارم واسه زیاد شدن شیرت قرص لاکتاول بخور
پسر ۱۹ ماه ❤
۱۴۰۱/۷/۵، ۰۱:۲۵ صبح
حتما میپرسم کژال جان ممنونم از راهنماییت
خیلی ممنونم ندا جان سلامت باشی ، برای زیاد شدن شیرم دکتر بهم یه قطره شیرافزا داده من احساس میکنم شیرم کافی هست چون لباسم خیلی وقتا خیس میشه حتی و مجبورم از پد استفاده کنم ولی نمیدونم چرا پسرم تو این یک هفته ۲۰۰ گرمم از وزنش کم شده البته بیشتر خوابه و من سعی میکنم هر چند ساعت یکبار بزور بیدارش کنم بخوره دکتر میگفت چون خیلی کوچولوعه و زودم به دنیا اومده انقد میخوابه
۱۴۰۱/۷/۵، ۰۱:۳۰ صبح
نایس عزیز تبریک میگم
تو چند روز اول تولد کاهش وزن طبیعیه هر دو ساعت باید بیدارش کنی برای شیر دما محیط گرم نباشه ،گرما باعث خوابالودگی میشه
۱۴۰۱/۷/۵، ۰۳:۰۱ صبح
مرسی سلین جان
آره میدونم ولی دکترش گفت دیگه باید ازین ببعد اضافه کنه بخلطر همین خیلی رو شیر خشک در کنار شیر خودم تاکید داشت که کنجدم متاسفانه همکاری نمیکنه ![]()
۱۴۰۱/۷/۵، ۱۱:۰۱ صبح
نایس عزیز مبارک باشه، کم شدن وزن تو هفته اول طبیعیه،از اون به بعد باید وزن بگیره. هر دو ونیم تا سه ساعت باید شیر بدی اوایل
۱۴۰۱/۷/۵، ۱۱:۴۶ صبح
خیلی ممنونم سوفی جان انشالله خودتم به سلامتی و البته به موقع فارغ شی
آره باید بیدارش کنم ولی انقد خوابش عمیقه بعضی وقتا که اصلا دهنشو باز نمیکنه مخصوصا واسه خوردن شیر خشک البته عجیبه برام روزا بیشتر میخوابه و شبا هر یک ساعت یک ساعت و نیم بیدار میشه زل میزنه تو چشمم ![]() |