امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
سلام. بچه ها واقعا تاق باز خوابیدن مشکل داره؟ من نمیدونستم تا الان که هفته 26 ام هستم خیلی وقتا تاق باز دراز میکشم. الان یعنی بچه بند ناف دورش پیچیده عایا؟

بعد ی سوال دیگه، شما تو هفته 26 خیلی تکون بچه رو حس میکردین؟ من حسش میکنم ولی نه خیلیییی شدید یا همیشگی. بعضی وقتها در روز و گاهی تکون ها آهسته هست و بعضی وقتها خب محکم تر. معمولا روزهایی که سرکارم و دور کار نیستم تکون هاش هم کمتر میشه ولی تو خونه که هستم چون بیشتر دراز میکشم تکوناش بیشتره. اینا طبیعیه؟ یا باید خیلی تکون بخوره تو این هفته ها؟؟

و سوال دیگه ببخشید میپرسم ولی شماها هم ت ر ش ح داشتید؟ هر چقدر هفته ها میره بالاتر بیشتر میشه. در حدی که روزی شاید چند بار باید لباس عوض کرد. عایا اینا هم طبیعیه؟

راستی عاطفه جان راجع به صورت، من دستگاه بندانداز برقی دارم فکر کنم برند پرنسلی اگه اشتباه نکنم خیلی راضیم. به جز پیشونی که خب نزدیک ابرو جرات نمیکنم بند بندازم بقیه صورتم و گردنم با اون میندازم و وقتهایی که کرونا خیلی زیاد میشه کلا آرایشگاه نمیرم از همین وسیله استفاده میکنم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، lili_61، Nedaa28، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۹، ۰۱:۰۵ عصر)شیطون خانم نوشته است: سلام. بچه ها واقعا تاق باز خوابیدن مشکل داره؟ من نمیدونستم تا الان که هفته 26 ام هستم خیلی وقتا تاق باز دراز میکشم. الان یعنی بچه بند ناف دورش پیچیده عایا؟

بعد ی سوال دیگه، شما تو هفته 26 خیلی تکون بچه رو حس میکردین؟ من حسش میکنم ولی نه خیلیییی شدید یا همیشگی. بعضی وقتها در روز و گاهی تکون ها آهسته هست و بعضی وقتها خب محکم تر. معمولا روزهایی که سرکارم  و دور کار نیستم تکون هاش هم کمتر میشه ولی تو خونه که هستم چون بیشتر دراز میکشم تکوناش بیشتره. اینا طبیعیه؟ یا باید خیلی تکون بخوره تو این هفته ها؟؟

و سوال دیگه ببخشید میپرسم ولی شماها هم ت ر ش ح داشتید؟ هر چقدر هفته ها میره بالاتر بیشتر میشه. در حدی که روزی شاید چند بار باید لباس عوض کرد. عایا اینا هم طبیعیه؟

طاق باز خوابیدن با پیچیدن بند ناف ارتباط نداره با خون رسانی به جنین مرتبطه که نباید طاق باز خوابید...

نه همیشه که نیست بالاخره بچه هم استراحت می کنه... مهم همون انجام تست خوردن چیز شیرین و به چپ خوابیدنه که توی هر سنی یه حداقل تعداد مشخصی رو باید تکون بخوره

ترشح هم از دکترت بپرس خیلی متغیره... حتی لازم باشه عکس از پد بفرست نظرش رو میگه 
من در این حد می دونم که ترشحی که توش رگه ی خون باشه خطرناکه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Almam، lili_61، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اون رگ مهمه اینجا با رنگ قرمز و آبی کنار ستون فقرات مادر مشخص شده که مستقیما به بچه خون می رسونه:

[تصویر:  fdaca2e06ff22876d926395ecfcd54d19b314d03...d=1250x700]
  • Almam، Hami99، nona، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان شما چطوری میتونید طاق باز بخوابید؟ بهتون حسودیم شد?من خیلی وقته حتی 5 ثانیه هم نمیتونم طاق باز بخوابم. به حدی نفسم تنگ میشه که به سرفه میفتم. الان یکی از غصه هام اینه که چجوری تو اتاق عمل طاق باز بخوابن.البته من قبل از بارداری هم عادت داشتم به پهلو بخوابم.
منم دو تا سوال دارم
اول که میگن به پهلوی چپ بخوابیم تا حرکت نی نی رو احساس کنیم. من وقتی به پهلوی راست میخوابم تکوناش بیشتره. اصلا بیشتر تکونای قوی‌ مربوط به وقتیه که به پهلوی راست خوابیدم.
یه چیز دیگه من خوندم که این ضربات ریتمیک منظم و نبض مانند به خاطر سکسکه جنین هست. اینجوری باشه پسر من خیلی سکسکه میکنه. روزی 2_3 بار
  • Almam، lili_61، Rose، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جون طاق باز رو برا گذاشتن شیاف مجبورم دیگه برا اون میگم
شکمم راستی بزرگ شده نسبت به سن حاملگیم عجیبه برام
اهان مچ پاهامم ی کوچولو ورم کرده
عجیبه برام

راستی قندم یادتونه ۹۳ بود ؟ تو آزمایش قبلیم شده ۸۶

از داشتن رابطه همچنان میترسم بااینکه دکترم گفت بارداری سالمی داری
حس میکنم الان دیگه باید خیلی درد داشته باشم با توجه ب اینکه ۴ ماهه تقریبا نزدیکی نداشتیم و خلاصه همچنان فوبیای نزدیکی دارم

کژال منم طاق باز میخوابم نفسم میگیره
ولی قبل بارداریم کلا یا طاق باز میخوابیدم یا به شکم
ب پهلو سخته ک الان ب پهلو میخوابم فقط

مرسی شیطون خانم برم دیجی کالا ببینم قیمتاش چجوریه اگ بشه بخرم
راستی اسمت تو لیست نبود چرا؟
  • (کژال)، lili_61، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم ۲ سالی هست برای اصلاح صورتم از بندانداز استفاده میکنم، ابروهامم خودم مرتب میکنم

من یه چیزی بپرسم نخندینا این عکسی که رز فرستاده بچه سرش پایینه و پاهاش بالا،ولی من اکثر حرکاتی که از دخترم حس میکنم زیر نافم هستش، یعنی سرشو تکون میده؟ یا بعضی وقتا سر و تهه؟چجوریه؟

بعد بیشتر وقتا رو مبل میشینم و تکیه میدم تکون میخوره و ضربه میزنه، وقتای که به پهلو هستم کمتره
  • lili_61، Rose، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان چون چون از اول وارد نکردم گفتم وارد نکنم که لیست بچه ها به هم نریزه. اون دستگاه رو هم چک کن نمیدونم چنده ولی کلا کاربردی هست و نیازت به آرایشگاه خیلی کم میکنه. البته من پرمو هست صورتم شاید رو صورت کسی که کم مو هست جواب نده. نمیدونم

بچه ها حالا واسه من عجیبه چطور به پهلو راحت میخوابید. من قبلا همیشه رو شکم میخوابیدم یا وقتایی که دراز میکشیدم استراحت کنم طاق بازمیخوابم ولی نفسم هیچ موقع حس نمیکنم بگیره. البته شاید چون من هفته ام از کژال پایین تره.الان سه چهار هفته است به سختی دورم بالشت میذارم که ناخوداگاه رو شکم برنگردم و بیشتر سمت چپ باشم که جنین رشد کنه. کلا سخته محدود به ی سمت خوابیدن.
  • atefehjjjjjjj، lili_61، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
درسته کژال جون خود آدم هم سختش میشه... چون رگ خودمونه
آره اون ضربات منظم احتمالا سکسکه اس

عاطفه جون از بغل هم میتونی خیلی راحت شیاف رو بذاری کاری نداره...
کلا تورم طبیعیه فقط نباید یهویی و خیلی زود باشه... اگه یه شب خوابیدید دیدی مثلا پاتون دیگه توی کفش جا نمیشه باید برید پیگیری کنید ولی همینجوری یکم تورم مشکلی نیست چون مثل قبل پریود که آب توی بدن جمع میشه، توی بارداری هم همینطوره... درباره ی مسمومیت حاملگی و علائمش حتما اطلاعات داشته باش...
خدا رو شکر که قندت اومد پایین

ستی جان این بچه ای هست که سفالیکه، اگه بچه بریچ باشه همین حالتی میشه که شما حس می کنی... بریچ یعنی سر بالا و پاها پایین... معمولا مادر توی خوردن و آشامیدن خیلی اذیت میشه... دردهایی در واژن داره... ممکنه نتونه راحت ادرارش رو کنترل کنه ووو...
  • (کژال)، atefehjjjjjjj، lili_61، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۹، ۰۳:۰۵ عصر)شیطون خانم نوشته است: عاطفه جان چون چون از اول وارد نکردم گفتم وارد نکنم که لیست بچه ها به هم نریزه. اون دستگاه رو هم چک کن نمیدونم چنده ولی کلا کاربردی هست و نیازت به آرایشگاه خیلی کم میکنه. البته من پرمو هست صورتم شاید رو صورت کسی که کم مو هست جواب نده. نمیدونم

بچه ها حالا واسه من عجیبه چطور به پهلو راحت میخوابید. من قبلا همیشه رو شکم میخوابیدم یا وقتایی که دراز میکشیدم استراحت کنم طاق بازمیخوابم ولی نفسم هیچ موقع حس نمیکنم بگیره. البته شاید چون من هفته ام از کژال پایین تره.الان سه چهار هفته است به سختی دورم بالشت میذارم که ناخوداگاه رو شکم برنگردم و بیشتر سمت چپ باشم که جنین رشد کنه. کلا سخته محدود به ی سمت خوابیدن.
برای این هدف که نچرخی بهترین گزینه ها بالش های بارداری هستن... هم پات در پوزیشن مناسب قرار میگیره هم شکمت و هم ناخودآگاه نمیچرخی Smile
  • atefehjjjjjjj، lili_61، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۹، ۰۳:۰۵ عصر)شیطون خانم نوشته است: عاطفه جان چون چون از اول وارد نکردم گفتم وارد نکنم که لیست بچه ها به هم نریزه. اون دستگاه رو هم چک کن نمیدونم چنده ولی کلا کاربردی هست و نیازت به آرایشگاه خیلی کم میکنه. البته من پرمو هست صورتم شاید رو صورت کسی که کم مو هست جواب نده. نمیدونم

برای این هدف که نچرخی بهترین گزینه ها بالش های بارداری هستن... هم پات در پوزیشن مناسب قرار میگیره هم شکمت و هم ناخودآگاه نمیچرخی Smile
  • Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان