امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
(۱۴۰۰/۶/۱۰، ۰۵:۰۰ عصر)youtab نوشته است: صنوبر جان
منم موافق بچه هام
مثلا برای خود پسر من کادو زیاد دادن و فرستادن
همه لباس
دو تا از عمه هاش نه گفتن اتاقش چی لازم داره بعد کلی عکس برام فرستادن تا خودم انتخاب کنم که عالی بود اینکار
اما یکیشون و بقیه که فرستادن نه
رفتن کلی لباس خریدن که من اصلا دوسشون ننندارم
خلاصه که نمیگم کسی بد سلیقس ها اما سلیقه ها متفاوته و من به عنوان مادرش ترجیح میدم یه کارت هدیه حالا هر مبلغی رو اسمشو روش بزنن یا ازم بپرسن و نظر بگیرن
اما اگر خواستی لباس بخری حتما به نظر منم سایز ۳.۴بگیر یا یه چیز خاص
راستی میتونی اسباب بازی اموزشی. یه چیز خووب هم برای مثلا ۶ماهگیش بخری
دقیقا منم هر چی دوست داشتم خودم خریده بودم و با پول کادوها دقیقا 1 سکه براش خریدم... نه چیزی حیف و میل شد نه بی استفاده موند... من با پول خودمم سیسمونی خریده بودم و دوست داشتم از پول خودم خرج کنم (نه اینکه از این حرفا توی خونه مون باشه اما ذوق خاصی داشتم که خودم کارت بکشم و هزینه بدم... اعتماد به نفس خوبی بهم میداد)، ولی چیزهای ضروری رو با بهترین کیفیت لازمشون خریدم... مثلا صندلی ماشینش عالیه، شیشه شیرش اونت بود و خیییییلی چیزای دیگه اما لباس شاید اونجوری هزینه نکردم که راضی هم هستم... ولی در کل واقعا فقط یه پوار بینیش بی استفاده موند که اونم نمی دونستم که ضرر داره و خریده بودم، یه دونه هم روی ساک نوزاد دادن، همونا رو هم الان باهاشون رنگ آمیزی می کنه Big Grin هر چیزی هم نیاز بوده در موقع مناسب با خیال راحت می خریدم... خیلی خیلییییی راضی هستم و قشنگ میدونم کی چی داد... و امیدوارم یه روزی این احترام به سلیقه م رو براشون جبران کنم Heart خیلی خوب بود که پول نقد یا کارت هدیه یا سکه پارسیان بهش میدادن... اصلا توی اون تایم خیلی مادرا چون برای سیسمونی زیاد هزینه می کنن ممکنه توی زایمان کم بیارن و متاسفانه کیفیت زایمان خودشون رو بخاطر هزینه ها بیارن پایین... به نظر من واقعا اشتباهه و باید اول مادر توی بهترین حالت ممکن برای خودش زایمان رو داشته باشه، و برآورد هزینه کنه و پولش رو کنار بذاره بعد سیسمونی رو جمع کنه...) خود این هدیه ها قوت قلبیه که مادر با قطعیت بیشتر بهترین خدمات رو انتخاب کنه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، nona، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
یوتاب جان مرسی عزیزم که گفتی اوضاع کرونا بهتر شد میرم لعنتی لامبدا هم وارد شده تو تهران بستری لامبدا داریم تو چند تا بیمارستان اعلام نمیکنن فقط
  • (کژال)، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
نونا جان واقعا لامبدا اومده؟ اخه اینا که میگفتن لامبدا ممکنه بیاد پس چرا کاری نکردن.حالا خطرناکتره این جدیده؟
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وااای یا خدا
همین الان نوشته بود شبکه ۶که هنوز موردی نداریم!!!
  • nona، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
دروغ میگن لامصبا
هر موقع اینا هرچی گفتن باید برعکس حسابش کنیم
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
یوناب جونم ببخشید شبکه ۶ غلط کرد طبق معمول همیشه Smile

لامبدا که خب میدونید از پرو شروع شد
کشندگیش حدود ۹ درصده که خب بالاست متاسفانه واکسنا هم تاثیر چندان روش ندارن گویا
از ده روز پیش نمونه های مشکوک پیدا شد تو ایران اونم بخاطر بی در و پیکر بودن مبادی ورودی و خروجیمون
طبق معمول مثل دلتا تا اینا بجنبن و بفهمن دلتاست مل ایرانو گرفت و سوش غالب کشور شد الانم اینا هنوز تو مرحله انکارن
سرایت پذیریش از دلتا بیشتره متاسفانه و خب کشندگیش هم
همچنان ماسک تنها کاریه که از ذستمون برمیاد و پرهیز از حضور در اجتماعات
خلاصه مراقب باشید اینا که غلط خاصی نمیکنن و نکردن خودمون باید مراقب باشیم و فقط شانس بیاریم Sad

منتظر باشید از اواخر ماه کم کم اعلام میکنن دو تا نمونه پیدا شده مردم نگران نباشند طبق معمول

در نهایت استرس هم‌ نداشته باشید که سیستم ایمنیتون ضعیف میشه کاری از دستمون وقتی برنمیاد دیگه استرس معنی نداره
  • 2015، Elham67، Mari90، Nedaa28، Rose، Sufii، youtab، آیسان، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، نسیمه جااان، کتایون خانم
پاسخ
مرسی عزیز از راهنماییت
وااای فقط به حال ما مردمه...
  • nona، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
واقعا وای به حال‌ما ایرانیا
همه جای دنیا تقریبا تحت کنترل دراومده ما شدیم مرکز انواع و اقسام کووید
  • youtab، آیسان، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، نیوشا123، کتایون خانم
پاسخ
مامانا الان که دیگه پودر بچه منسوخ شده چه چیزی به جاش باید بگیریم که بچه بدنش عرق سوز نشه؟ همون لوسیون بدن کاغیه؟ و اینکه روغن ماساژ لازمه شما استفاده میکنید؟
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۷، ۱۱:۰۰ عصر)سحر بانی نوشته است: مامانا الان که دیگه پودر بچه منسوخ شده چه چیزی به جاش باید بگیریم که بچه بدنش عرق سوز نشه؟ همون لوسیون بدن کاغیه؟ و اینکه روغن ماساژ لازمه شما استفاده میکنید؟

عزیزم اگه بچه تمیز و خشک بمونه (حموم فراوون، شستن سریع و مداوم جیش و پی پی، لباس های با جنس مناسب و...) و کرم های پوشک به اندازه ی کافی پوشش بده محدوده رو، اصلا عرق سوز نمی شه... 
اگه هم شد درمان داره... نگران نباش... برای پیشگیری چیزی که ممکنه اصلا اتفاق نیفته خودت رو درگیر نکن... شاید خدا خواست و هیچوقت عرق سوز نشد... پسر من تا حالا کلا 1-2 بار شد اونم اسهال داشت بنده ی خدا... وگرنه در حالت نرمال چیزی نیست که جای نگرانی باشه...
  • (کژال)، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان