موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
من تخت و کاسکه و میزغذا و این چیزاش رو همه رو فروختم
لباس هم مامان همسر آشنای نیازمند و سرپرست خانوار داره، دادم بهشون و فقط کلا یه دونه پیرهن و شلوار (با این بندایی که وصل میشه به شلوار) نوزادی که اولین خریدمون بود رو نگهداشتم...
اسباب بازی هم خواستم بفروشم، همسر گفت که خیریه میشناسه و بین دوستانش حرفش بوده، دیگه دادم که بده خیریه، فعلا قسمت نشده و وقت نکرده
کتاب هم کتاب تربیتی و بارداری بود که اول توی پیج خودم اعلام کردم هر کی هر چی می خواست گفت و اهدا کردم به شرط اینکه اونها هم بدن به کسایی که نیاز دارن، بقیه رو هم گذاشتم دیوار بفروشم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Nedaaa28
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 0
تشکر Received:
9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
نداجان منم لباسای دخترم رو نگه داشته بودم،تخت وسایل بازی هم که سفید بود برای پسرم گذاشتم،تعدادی از لباسای دخترم هم نو بود خواستم بدم مامانم گفت یادگاری نگه دار،منم جا داشتم جمع کردم
فاطمه هستم
تشکر Received:
6,015 in 2,145 posts
تشکر Given: 4,518
اعتبار:
8,238
دیشب بیرون بودم تو شیشه مرغ گذاشته بودم بپزه به همسرم گفتم تا میرسیم سبزی پلو با مرغ درست کن
اومدم خونه سریع غذارو کشیدم با کمال تعجب دیدم پسرم همشو خورد ، خودش دهنش میاورد جلو
لقمه آخر که موند خودم خوردم دیدم شوووور ، چون من کلا خیلی خیلی کم نمک غذای خودمون میپزم ، این به دهنم شور اومد
یعنی واسه همین خورد؟ حالا از دیشب کلی باهام بحث کرده که نمک به غذاش نمیرنی بچه رو از غذا خوردن انداختی
پسر ۱۹ ماه ❤
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
ليدي جون امروز دومين روز بود كه ميدادم ميتونم بگم راضي بودم چون پسرم قفل كرده بود الان از قفل درومده و چندتا قاشق ميخوره
مثلا روز اول براش عدسي درست كرده بودم خورد
جمعه كه روز دوم بود ناهار همون پلوخورشت دادم در حد ٦ قاشق مربا خوري خورد به نظرم براي بچه اي كه هيچي توي دهنش نگه نميداشت و تف ميكرد پيشرفت خوبيه
چون واقعا هيچي نميخورد
بعد چون از عصاره چندتا گياهه مثل گروه سيپروهپتادين ها نيست كه بخواد از طريق تاثير روي مغز اشتها رو باز كنه
بنابراين بداخلاقي و كج خلقي و خواب آلودگي نداره
با تحريك معده بچه رو از قفلي درمياره
قبلش هم با دكتر مقدادي مشاوره تلفني گرفته بودم ايشون هم بهم بايوكل رو توصيه كردن ولي من محض اطمينان حصوري پيش دكتر خودش هم بردم و ايشون هم بايوكل رو نوشتن
البته روي خود جعبه نوشته به اضاي هر ١٠ كيلو وزن ٥ سي سي قبل از هر وعده ولي دكتر خودش گفت ٢/٥ سي سي فقط يكبار در روز قبل صبحانه
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• 2015
تشکر Received:
2,452 in 741 posts
تشکر Given: 87
اعتبار:
2,746
بچه هاا خیلی ناراحتم.
پسرم خیلی خوب غذا میخورد. خیلی خوشحال بودم. ولی از دیروز کلا هیچی به هیچ طریقی نمیخوره. صبحانه دو سه مدل هی درست کردم گفتم شاید بخوره. به زور دو تا قاشق خورد.ناهار آبگوشت به سختی ۶-۷ تا قاشق خورد. همش تف میکنه. شام هم لب نزد. فقط شیر من و شیر خشک میخوره. امروز هم مامانم میگه لب به صبحانه نزده. میان وعده هم بخوره تو سرم اصلا اسمش نیار شده. شما تجربه داشتید؟ دندون بالاش یکیش دراومده و اون یکی هم نزدیگ در اومدن. ولی دندون اولی که داشت در میومد بی اشتها نشده بود اما الان اصلا قفل. تجربه ای داشتید ؟
تشکر Received:
6,015 in 2,145 posts
تشکر Given: 4,518
اعتبار:
8,238
شیطون خانوم به خاطر همون دندونه
در بیاد خوب میشه
پسر ۱۹ ماه ❤