امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
من مرداد رفتم مرکز بهداشت سه گانه رو زدم تا ۱ هفته دستم به شدت درد میکرد و ۲ روز هم بیحال بودم

نسیمه خاک تو سرشون
حتما کلی کسورات هم میزنن مالیات و بیمه و ...

بفرستیم لندن خرجش کمتره خروجیشم بهتر

الان نگاه کردم CDC میگه بین هفته های ۲۷ تاد۳۶ باید زد
عوارضشم میگه
Redness, swelling, pain, and tenderness where you got the shot
Body-ache
Fatigue
Fever
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • maryam_na
پاسخ
آخی، به نظر منم علامت داشته باشه سیاه سرفه. چون دخترمو که یادمه تب می کرد بعدش. واکسن شش سالگیم از دوستام شنیدم که بچه هاشون بعدش تب اینا داشته باشن. من از بعد شش سالگی دیگه نزدم.
تو بارداری آدم حال و حوصله درد جدیدم نداره. مرسی رخشید جان. احتمالا پس من همون ۳۶ اینا بهم بزنن چون مامای دکترم گفت اواخر بارداریو فعلا اگه می خوای بیا آنفلوانزا بزن. آنفلوانزا نزدم تا حالا ولی دخترمو شوهرم می زنن علامتی نداشتن تا حالا.
  • رخشید
پاسخ
آره مریم قطعا علایم داره ولی خفیف
مریم جان کجایی ؟ اگر کشور سردسیر هستی فکر کنم به خاطر این گفتن بزن
اینجا که انفولانزا داره بیداد میکنه دارو هم نیست

دارم خبرهارو چک میکنم تن و بدنم میلرزه پر از بغضم امروز همه سالم برگردن پیش خانوادهاشون
  • maryam_na
پاسخ
مریم تو حامله ای نگاه نکن من هروز حالم بده کاش نجات پیدا کنیم ....
پاسخ
مامانا سلام
من بچم ۹ ماه تمامه
اما فقط میشینه
ب شکم دور میزنه اما اصلا ۴دست و پا نمیره
بهداشتموارد بردم پرسیدم گفتن موردی نداره تنبله
اطرافیانم چند نفر بچه هاشون همینجوری بودن میگن یهو راه رفتن
ب شک افتادم از نظر شما عادیه؟

سوال بعدیم بچه های شمام تو این سن خیلی نق نق میکنن؟، دیونه شدم رسما
ی بند دارم راه میبرمش بازی می‌کنم یا کنارش نشستم عادیه؟ب هییییچ کاریم نمیرسم رسما صبحانه نمی‌خورم یهو ناهار

سوال سوم میتونم بهش پنکیک بدم؟ میتونه قورتش بده؟
یا کوکو رو با روغن زیتون میتونم سرخ کنم؟
مرسی
پاسخ
عادی بودن که خب می تونه عادی باشه اما اگه تاخیر ایجاد شه، برات سخت میشه...
و اینجور نمیشه که یهووو راه بیفته...
اگه حتی همچین چیزی شدنی باشه، بچه یه سری از قسمت های تکاملیش رو از دست میده... الان پسر من، از همون اول تولد، پاهاش رو سیخ می کرد... دو ماهگی با اینکه واکسن زده بود، روی پای بقیه می ایستاد و همه تعجب کرده بودن که چقدر بچه ی سفت و سختیه...
تا هشت ماهگی دیگه بدون اینکه 4 دست و پا بره (کلا این مرحله رو نداشت)، دستشو به دیوار می گرفت و راه می رفت و 1 سال و 3 روزگی، کلا خودش راه رفت بدون افتادن و اینا (قبلش خرد خرد چند قدم چند قدم می رفت)... خلاصه، الان یه مشکلی داره که من فکر می کنم شاید به خاطر این بود که 4 دست و پا نرفت... و باید برم دنبال درمانش...
می خوام بگم از مسائل ساده نگذر...
برای طی درست مسیر تکامل، لازمه که حتما حتما تامی تایم داشته باشه، بعنوان درمان نگاهش کن، حتما هر ساعت مثلا 5-10 دقیقه روی شکم بذارش (یه جوری برنامه بریز که تازه شیر و غذا نخورده باشه).... کم کم درست میشه... اصولا میگن دخترا زرنگ تر از پسرا هم هستن، پس تاخیر تکاملی رو جدی بگیر.
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • liyane، nona
پاسخ
عاطفه جان
برادرزاده ی منم همین طور بود و تو یازده ماهگی شروع به راه رفتن کرد(اینو گفتم که بدونی ممکنه نگران کننده نباشه) ولی همه ی بچه ها مثل هم نیستن.به نظرم ببرش دکتر ببینه.به هر حال خیالت راحت میشه.(تاثیرش رو در بزرگسالی نمی دونم)
تو چند ماهگی نشستن رو یاد گرفت؟
چرا به بچه سرخ کردنی بدی؟من اگه بخوام همچین غذایی(کوکو) به بچه بدم ترجیح میدم با بخار خودش(و مقدار خیلی کم روغن) بپزمش.
پاسخ
رز حرفت در مورد حركت واقعا درسته
تامي تايم بخش خيلي مهمي براي حركته
بچه دوست من تامي تايم نكرد يعني دوستم تمرينش نداد
يادمه توي چهارماهگي وقتي روي شكم گذاشتش اصلا بلد نبود شونه و گردنشو بالا بكشه و شروع به گريه كرد و اين تاخير حركتي هنوزم همراهشه
دو ماه از پسر من كوچيكتره
تولد يكسالگيه پسر من اون ١٠ ماهه بود و هنوز نميتونست مستقل بشينه و وقتي نشوندمش دوستم بهم گفت حواست بهش باشه با سر زمين نخوره!!
الانم كه ١٤ ماهشه هنوز نميتونه راه بره و تازه داره چهاردست و پا ميره
  • Rose
پاسخ
لیانه جان
دکتر نبردنش؟
دکتر بچه های منم میگه مهمه که بچه تمام مراحل رو طی کنه و هر مرحله ای یه بازه ی زمانی داره.
  • Rose
پاسخ
ولی اینکه دخترا زبر و زرنگ تر واقعا تو همه بچه ها صادق نیست 
دختر من ب وضوح تو حرکت از پسرم عقب تره
پسرم یادمه یک سال و بک ماهگیش ما سفر رفتیمم کفش میپوشید و راخت بدو بدو میکرد ولی دخترم الان تو یک سال و یک ماهگی چند قدم تو خونه بزور میره و ترجیخش هنوز چهاردست و پا رفتن
یا دوستم دخترش با پسرم همسن
اون موقغ باز راه رفتن و چهاردست و پا رفتنش از پسرم عقب تر بود 
ولی عاطفه با دکترش تو چکاپاش ک مببری چک کن
  • مینو
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان