۱۴۰۱/۸/۱۰، ۰۴:۱۹ عصر
ولی چقدر لباس و وسایل بچه گرونه اصلا فکر نمیکردم
همینو زده 780تومن
نمیدونم بگیرم یا نه
اخه طرحاش خیلی قشنگ بود دلم خواست
همینو زده 780تومن
نمیدونم بگیرم یا نه
اخه طرحاش خیلی قشنگ بود دلم خواست

لوازم ضروری سیسمونی
|
۱۴۰۱/۸/۱۰، ۰۴:۱۹ عصر
ولی چقدر لباس و وسایل بچه گرونه اصلا فکر نمیکردم
همینو زده 780تومن نمیدونم بگیرم یا نه اخه طرحاش خیلی قشنگ بود دلم خواست ![]()
۱۴۰۱/۸/۱۰، ۰۵:۵۸ عصر
هلیا جان من زیاد استفاده میکنم بستگی به خودت داره
۱۴۰۱/۸/۱۰، ۰۶:۱۵ عصر
تینا هیجانی خرید نکن اول ضروریات بخر بعد اگر نیاز شد به تدریج چیزهای دیگه
۱۴۰۱/۸/۱۰، ۰۶:۲۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۸/۱۰، ۰۶:۲۴ عصر، توسط شیطون خانم.)
هلیا من اصلا استفاده نمیکنم. ی بار استفاده کردم آنقدر هی باید مینداختی تو خشک کن و آب میریختیم توش و اینا که پشیمون شدم. من ميندازم تو ماشین خودمون ی شب در میون تو حالت لکه بر . هم همه لکه هاش میره نو میشه و هم دیگه وردار بنداز تو خشک کن نداره. باز سلیقه ای
تینا با نظر رخشید موافقم. بچه وسیله زیاد میخواد اگر هزینه ها رو باید مدیریت کنی اول چیزای ضروری بخر. چون از این سرویس ها چیز مهم و کاربردی نیست.
تینا می خوای الا آرتم یه نگاه بنداز، اونم داره و جنسهاشم خوبه. من یه ست رخت خواب، یه کوله و ازین آغوش گیرهاشو برای پسرم گرفتم فعلا.
هلیا جان، من مینی واش نداشتم برای همین نظری نمی تونم بدم. من همون تو ماشین می ریختم لباسهاشو با مایع مخصوص نوزادان.
۱۴۰۱/۸/۱۴، ۱۱:۰۹ صبح
مریم جان از همین الا آرت خریدی؟ جنساش خوبه؟ اینترنتی میترسم یکم
میگم به نظرت از چند ماهگی بخرم این چیزارو؟ اخه جنسیتش هنوز معلوم نیست، البته هرکی منو میبینه میگه حس میکنم بچه پسره ![]()
۱۴۰۱/۸/۱۴، ۱۲:۱۲ عصر
تینا جان منم از الاآرت خریدم و هرچند هنوز یکماه نشده اما بنظرم جنساشون خوبه، ببین الاارت آروغگیر داره بلند که بندازی رو شونه حوله ای و خیلی خوبن، دوتاش حتما لازم میشه. پارچه خشک کن هم داره اونم تعداد زیاد لازم میشه حداقل ده تا. تشک لبه دار و قنداق سوییسی هم من گرفتم و استفاده میشه همه اینا رو میتونی رنگای خنثی بگیری که جنسیت نداشته باشه. حوله صورت به تعداد هم لازمه که الا نداشت و من گفتم خ.ش برام فرستاد ولی فکر کنم برندای ترک تو بازار هستن حتما بگیر. اینا رو میشه از الان بگیری، بعلاوه سرویس خواب و تخت کنار مادر یا گهواره و کالسکه که اینام یونی سکس انتخاب کنی اوکیه.
من از rimanhome هم تشک تعویض پوشک و کیف وسایل بهداشتی کودک گرفتم و راضیم خیلی، پیجشو ببین. حوله حمام هم میتونی از الان یونی سکس بخری، تب سنج، ست ناخن گیر و برس و شونه هم همینطور. لباس و روتختی و پرده اینا رو بذار بعد اینکه جنسیت بچه مشخص شد بگیر و حتما از قبل انتخاب کن که چه تم رنگی میخوای بعدا پشیمون نشی از اینکه مثلا فلان وسیله رو کاش دیرتر گرفته بودم الان با تم رنگی که میخوام جور نیست... ساک وسایل نوزاد هم میتونی بخری زودتر
۱۴۰۱/۸/۱۴، ۰۱:۳۹ عصر
مرسی سوفی جون خیلی کمک کردی
دیگه باید کم کم برم تو کار سیسمونی ![]() خیلی گیجم نمیدونم از کجا باید شروع کنم نسیمه هم انگار شروع نکرده منم معلوم نیست خونه رو عوض میکنیم یا همینجا میمونیم تخت و این چیزارو نمیدونم چیکارکنم
۱۴۰۱/۸/۱۴، ۰۲:۱۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۸/۱۴، ۰۲:۱۴ عصر، توسط نسیمه جااان.)
تینا جونم نه والا منم شروع نکردم
گفتم صبر کنم جنسیت مشخص بشه بعد من اکثر چیزا رو از خواهر همسرم میگیرم ،از همون اول گفت من وسایل رو سالم براتون کنار گذاشتم ،کریر و کالسکه و صندلی ماشین دیگه سرویس خواب هم مامانم براش میدوزه ،انشالله تخت و ساک و وسایل ریزه میزه براش بگیرم خودم لباس هم گفتم فقط همون سایز یک ۲ -۳دست بگیرم ،بقیه رو حالا یواش یواش با توجه ب جثه ش میگیریم ،سیسمونی سر کوچه مون هست مطمئنا کادو هم لباس زیاد گیرش میاد قصد خرید کمد و کلا اتاق بچه چیدن ندارم تصمیمم اینه بزرگ تر بشه، ک بعد ذوق کنه هر چی براش گرفتیم و قدر بدونه ![]() من فقط ۲ جفت جوراب براش خریدم ،همون موقع ها ک خیلی درگیر ویار بودم ،گفتم بذار اینا رو نگاه کنم جون داشته باشم ادامه بدم خخخخ
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
|