امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
مونا من برگشتم به وزن قبل بارداری . حتی یک کیلو زیر اون وزن اما اصلا استایل اون موقع رو ندارم. شکمم مونده، حس میکنم شل عضلاتم. و اینکه برای من خیلی طول کشید تا برگردم به وزن قبل بارداری. نزدیک ۶-۷ماه زمان برد و هنوز هم دارم هی وزن کم میکنم اما بازم ی کم شکمم مونده متاسفانه.

بچه ها، نی نی هاتون شب نق میزنن از گرسنگی و اینا نیست ؟ مثلا شام سنگین بدین راحت نمیخوابن ؟ من پسرم اگر شام کم بخوره و سنگین نخوره تو خواب بیدار میشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Bonsai، خانم فسقلی
پاسخ
مونا جان من رژیم و ورزش نداشتم. حجم غذایی هم که میخورم زیاده. بیشتر از قبل حتی. اما هله و هوله ام و صبحانه ام تقریبا حذف شده
  • Bonsai، خانم فسقلی
پاسخ
سلام بچه ها

پسر من دیشب شام نخورد و خوابید
نهار هم مهد بوده، نمی دونم چی و چقدر خورده...
فقط دو مدل میوه که داشته رو تموم کرده بود و کورن فلکسش هم دست نخورده بود... صبحانه هم چون زود رفت، مهد خورده نمی دونم چی و چقدر...
خلاصه صبح ساعت 4 با هزیون بیدار شد دیدم تب هم داره دیگه از 6 با استا شروع کردیم...
الانم همسر رو فرستادم بره از دکتر بپرسه که چقدر جدیه چون فقط تب داره و لرز... اشتها هم نداره
هیچ علامت دیگه ای هم نیست....
دکتر گفته احتمالا آنفولانزاست..
تبش هم خیلی عجیب پایداره... 37.5 تا 38.8 هم رفته...
چیکار کنم بچه ها
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Celin، خانم فسقلی
پاسخ
من یکی از دوستانم رژیم گرفت، همین اتفاق براس افتاد . نمیدونم ربط داره یا نه با شیردوش میدوشید اما گفت رژیم که گرفتم دیگه شیر نمیومد
  • Bonsai، خانم فسقلی
پاسخ
رز جون عزیزم ان شالله زودی پسر گلت خوب بشه

ندا که گفت شلوار جینای قبل بارداریشو میپوشیده من الان رفتم امتحان کردم خدا رو شکر منم شلوارم اندازم شد، خیلی خوشحالم
من رژیم نگرفتم اما بلافاصله بعد زایمان اشتهام تقریبا صفر شد...شیر هم پسرم تا دو هفتگی اصلا سینمو نمیگرفت الان ده روزه که با تلاش فراوان موفق شدم روزی در حد یکساعت اینا جمعا بهش شیر میدم.
اما شیرم کمه، دلستر و اب فراوان هم میخورم بعلاوه یه داروی گیاهی شیرافزا که از داروخانه گرفتم، شما ترفند خاصی دارید برای افزایش شیر؟
  • Rose، خانم فسقلی
پاسخ
رز عزيز
تب گل پسرت به احتمال خيلي زياد ويروسيه
تو تبهاي ويروسي هم معمولا دكترها ميگن سه روز صبر كنيد و فقط با استامينوفن كنترلش كنيد و ساير علامتهارو مانيتور كنيد.
هول نشو، مطمئن باش خيلي زود علامتش برطرف ميشه.
  • Celin، Rose، خانم فسقلی
پاسخ
رز عزیز
پسر هم ده روز پیش همین طوری مریضیش شروع شد
روز اول و نصف روز دوم فقط تب و بی اشتهایی
کم کم علائم دیگه مثل عطسه و سرفه و ابریزش هم اضافه شدو اینکه میگفت دل درد دارم
دکترش گفت انفلونزا هست
متاسفانه تب تا 39.9 هم رفت و قابل کنترل نبود
دکتر یکی درمیون شربت استامینوفن و شربت ایبوبروفن و نصف شیاف دیکلوفناک تجویز کرد
واقعا تب سوزانی بود خدا نصیب هیچ بچه ای نکنه
چند بار هم بالا اورد که دکتر گفت به هیچ عنوان چیز شیرین مثل شیرکاکائو ندم بهش چون رفلاکس رو تشدید میکنه
اگر تب پایین نیومد حتما خودش رو برای ویزیت دکتر ببر
متاسفانه بیمارستانها خیلی شلوغه و همه بچه های زیر ده سال مبتلا شدن
پسر من 3 سال و نیم هست مهد هم نمیره فعلا ولی از بچه های داداشم احتمالا گرفته بود اونا مدرسه میرن
خیلی اذیت شدیم یک هفته تمام طول کشید. امیدوارم مشکل گل پسر شما انفلونزا نباشه یا لااقل خفیف باشه
پسر من کرونا و امیکرون رو خیلی ساده و راحت در حد تب خفیف رد کرد اما انفلونزا خیلی اذیتش کرد چندبار هم مجبور شدیم سرم زدیم براش
  • Celin، Rose، خانم فسقلی، مینو
پاسخ
(۱۴۰۱/۸/۱۴، ۰۳:۵۶ عصر)Rose نوشته است: ندا دقیقا حرفای دل منو گفتی...
ما هم خیلیییی می گفتن بهمون که تی وی ندارید حوصله تون سر نمی ره آخه؟ چیکار می کنید؟
ولی اینقدر زندگیمون باحال و جذاب بود که حد نداشت...
ولی الان چی؟
حتی یادمون میره همو بوس کنیم :/
فقط موقع رفتن و برگشتنش هست که بعضا یادم می مونه که وسط اون هول و ولا که کرمشو بزنم، کلاهشو بذارم، مصیبت لباس پوشوندن و در آوردن لباسا وووو... یه بوسی هم به هر دوتاشون پرت بکنم یا نه...
اصلا همه ی زندگیم به فاک فنا رفته...
من فکر کنم افسردگی هم به شدت دارم...

سلام خوبین؟ امروز شانسکی این تاپیک را باز کردم و دیدم به به چقدر هم درد دارم Big Grin فکر میکردم فقط منم دارم از به هم ریختن کل زندگیم بعد از بچه دار شدن خل میشم Big Grin تازه من یه مصیبت عظیمی هم به اسم پایان نامه دارم که اونو نمیدونم کجای دلم بذارمش تو این هیری ویری Undecided 
اما اینکه رز شما را نقل قول کردم به دلیل جمله آخرت بود، افسردگی... دوستم اگر فکر میکنی درصدی افسردگی داری حتما برو دکتر
من دقیقا از زمان بارداریم شدیدا شدیدا حال روحیم خراب بود ولی اهمیت ندادم تا وقتی زایمان کردم خیلی بهتر شدم اما باز 5،6 ماه بعد از زایمان باز حالم به هم ریخت البنه نه به اندازه دوران بارداریم. خلاصه ش کنم بعده یکسال که حالم مجدد بد بود رفتم روانپزشک، تا از حال و هوام واسش صحبت کردم گفت خانم شما افسردگی بعد از زایمان داری چطور متوجه نشدی؟! گفتم آقای دکتر من اتفاقا بعده زایمان خیلی بهتر شدم،5 ،6 ماه بعد حالم بد شد، گفت مگه حتما باید فردای زایمان افسرده شد که اسمشو گذاشت افسردگی بعد از زایمان؟! بهم گفت چرا زودتر نیومدی،گفتم واقعا فکر نمیکردم افسردگی باشه، غیر از چیزایی که خودم گفتم بهش علایمی که ازم پرسید اینا بود؟ کم حوصله ای؟ پرخاشگری میکنی؟ خب من دقیقا همینظور شده بودم، دارو داد دارم مصرف میکنم این دو هفته واقعا واقعا حس و حالم بهتره، رابطه م با پسرمم بهتره، امروزم مجدد نوبت ویزیت دارم...
همونطور که برای جسممون وقت میذاریم و مریض بشیم میریم دکتر بااااید برای روحمون هم وقت بذاریم.
قلب به همتون Heart
  • Rose، Sufii، خانم فسقلی
پاسخ
اینم بگم که دکتر اعتقادی به انتی بیوتیک نداشت
گفت 72 ساعت اول فقط باید تب کنترل شه و تو مریضی ویروسی انتی بیوتیک کاربرد نداره
ولی روز پنجم گفت تب طولانی شده و اولین دوز انتی بیوتیک رو تو سرم تزریق کرد برای پسرم خیلی زود بعدش تب فروکش کرد
  • خانم فسقلی
پاسخ
سوفی من غذاهای پنیر داره مثل پیتزا و لازانیا بسیار روی حجم و کیفیت شیرم تاثیر داشته و داره
  • Sufii، خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان