امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
مینو جون الان بهتره
ولی از عوارض بیماری التهاب ویروس زده به گوشش متاسفانه
نوار گوش گرفتیم و متخصص گوش حلق بینی ویزیت کرد گفت عفونت گوس میانی هست باید یه دوره انتی بیوتیک مصرف کنه دوباره نوار گوش بگیریم و وبزیت دکتر ببریم
یه کم شنوایی ضعیف شده متاسفانه و منتظرم دوره تموم شه و حالش بهتر شه انشالله
بدترین مریضیش بوده از بدو تولد تا حالا
خیلی هم لاغر و ضعیف شده بخاطر مصرف داروها و بی اشتهایی

لیانه جون الهی بگردم
این بدخوابی خیلی اذیت کننده هست واقعا
من روزایی که پسرم بیمار بود از ترس تب کردنش سه روز کامل نخوابیدم شاید کلا یک تا دو ساعت اونم در حد یک ربع بیست دقیقه ای
از بس تب وحشی و غیرقابل کنترل بود
ولی بی خوابی و کم خوابی اگر روتین باشه ادم رو واقعا اذیت میکنه
اگر مامانت امکانش رو داره یا همسرت تو طول روز یا شب میتونه چندساعته گل پسر رو بهشون بسپار و کمی استراحت کن تا خودت هم تجدید انرژی و روحیه بشی عزیزم
ما مامانا نباید از خودمون غافل شیم ولی انقد درگیر نیازهای بچه میشیم خودمون جا می مونیم
من خودم یه هفته ای از غصه مریضی بچه دو سه کیلو کم کردم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، خانم فسقلی، مینو
پاسخ
الهی بگردم برات لیانه جانم بیا بغل خودم عزیزم Heart
لیانه همچنان رو تخت خودش میخوابه پسرت؟
... 
بچه ها منم از امشب باید حتما یه کار کنم زودتر بخوابه
الان 12 زودتر نمیخوابه گاهی 1 هم میگذره هنوز بیداره
از 5 هم بیداره عصرا
ندا منم تست میکنم میوه رو مرسی گفای
... 
من فردا وقت دارم ببرم دکتر
بازم میبرم ممیشی چون جواب آزمایشش باز زینکش بالا بود
اون بار که زینک میدادم 160 بود الان که دوماهه نمیدم شده 170!!!!!!!!!
برم ببینم چی میگه
در مورد غذا هم دیگه به خدا نمیدونم چی درست کنم
انروز از صبح تا الان
نیمرو
املت گوجه املت قارچ و کدو که عاشقش بود
نون و پنیر و گردو نعنا میکس که خیلی دوست داشت
فرنی با یکم نبات و زعفرون
فرنچ تست
سوپ مرغ با کلی سیب زمینی که عاشقشه
ماکارونی
عدسی
پلو اسفناج 
گوشت قلقلی با هویج و سیب زمینی 
کدو حلوایی بخارپز 
بیسکوییت مادر حل شده با شیر گرم که شبیه سرلاک میشه
به خوده خدا قسم جمعا 2تا فرنچ تست 3در 3 خورد با 4تا قاشق چایخوری سوپ مرغ و 7، 8 تا سیب زمینی اندازه حبه قند و 5،6 تا دونه ماکارونی صدفی و 3تا لقمه نون و پنیر 2در 2
همین خدا شاهده
نمیدونم با چی زندس بچه من
اینا چیزاییه که همیشه تو اوج نخوردناش میخوره و دوست داره
مولتی و دی و سیدرالشم سر وقت دادم
از این پاپ کورنا که بدون پوستس بوشاره اسمش براش گرفتم انقدر دوست داشتا
اونم میگیره ازم صاف صاف تو چشمام نگاه میکنه و با حرص میندازه عقب و میره
اگه منیشی به داد تغذيش نرسید باید حتما ببرم پیش یه تغذیه خوب
اخه خودشم متخصص تغذیه کودکانه
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • خانم فسقلی
پاسخ
یوتاب
پسرت تا ۵ عصر می خوابه؟اگه بله دلیل دیر خوابیدنش همینه.نهایتا ۳ عصر باید بیدار شه که بتونه ۹ یا ۱۰ بخوابه.
چند بار در روز می خوابه؟
  • خانم فسقلی
پاسخ
یوتاب نمیشه من بیام خونتون Smile
عجب منوی غذایی خوشمزه ای به به
  • خانم فسقلی
پاسخ
یوتاب جان پسرت روزا چند ساعت میخوابه؟
پسر ۱۹ ماه ❤
  • خانم فسقلی
پاسخ
مهرآسا جون مامانم نيست رفته مسافرت
همسرمم كارش خيلي فشرده شده
ولي باور كن خواب شب يه چيز ديگه ست مغز توي شب خودشو بازسازي ميكنه
ببين وقت خواب كه ميشه ماتم ميگيرم ، خواب شب شده برام شكنجه
نق الكي
فقط يه بار اونم ٥:٣٠ صبح بهش شير ميدم كه خوابش عميق بشه و واقعا از اون به بعد ميخوابه
امروز داشتم فكر ميكردم هر وقت نق زد يه كوچولو بهش شير بدم بعد دوباره شيطون رو لعنت كردم، گفتم اگه اينكارو كنم ممكنه اوضاع بدتر بشه
ببين خيلي خيلي بابت انفلانزاي پسرت و غصه اي كه خودت خوردي ناراحت شدم، اينجور وقتا مادر بيشتر اذيت ميشه

يوتاب جون پسرم با اين بدخوابي الان فقط دوتا خواب نيمروزي ش رو كه يكيش از ١٢:٣٠ ظهر تا ١:٣٠ ظهر و ٥ عصر تا ٦ عصر هست رو روي تخت خودش ميخوابه
شب اگر بزارم روي تخت خودش با اين نق نق كردناش همش بايد در رفت و امد باشم واقعا ديگه نميكشم واسه همين متاسفانه پايين تخت خودمون روي اون فرشه براش جا ميندازم ميخوابه
چقد اين پروسه نخوردن گل پسرت طولاني شد مگه نبرديش دكتر؟
دكتر پسر من معتقده بي اشتهايي بيشتر از يك هفته بايد پيگيري بشه چون اينا توي گلدن تايم رشد هستن و حتما بابد غذا بخورن
انشالله ميبري دكتر درست ميشه
  • mehrasa20001، خانم فسقلی
پاسخ
لیانه جون ممنون از مهربونیت انشالله گل پسرت همیشه سلامت باشه
منم تقریبا مشابه این شرایط رو تجربه کردم و درک میکنم عزیزم
اونوقتا که پسرم هم سن پسر شما بود با هرنقی که بیدار شد میرفتم پیشش یا براش لالایی میزاشتم یا بغلش میکردم راه میبردم و یا اب میدادم خلاصه سخت بود ولی تلاش میکردم شیر شب ندم و به هرطریقی شده بخوابونمش
گاهی تو بغلم میخوابید میومدم بزارم تو تختش یهو می پرید و این پروسه تکرار میشد
با همسرم یکی در میون نوبتی کرده بودیم چون منم باید صبح زود میرفتم سرکار و واقعا اذیت بودم از بی خوابی
یه شبه هم درست نمیشه
تا حدود سه سالگی حداقل شبی یک یا دو بار رو بیدار میشد ولی خوب سن که بالاتر رفت مخصوصا بالای دوسال همین که میرفتم پیشش و صدامو میشنید خیالش راحت میشد تنها نیست میخوابید
بعد سه سالگی هم خواب شب کاملا پیوسته شد
  • liyane، خانم فسقلی
پاسخ
مینو جون و ندا جون کلا حدود 10، 11 صبح بیدار میشه رسما و فقط یه بار اونم 3 تا 5 میخوابه حالا همیشه ام 2ساعت کامل نه ها
بین 1تا 2ساعت متغیر
راست میگی مینو جون؟
همین یه بارم بعد 3 نخوابه یعنی؟
... 
قدمت رو چشم مری جونم
چه فایده که نمیخوره این قند و عسل من?
ای بابا لیانه من فکر کردم لااقل تو اتاق خودش میخوابه
پسر منم همچنان پیش ما و تو سالن حا میندازیم 3تایی
والا بریم یه جا 1اتاق و 1 مطبخ داشته باشه اجارشم کمتره 2تا اتاقامون الان کاملا بی استفادس
مهراسا جون م سی توضیح دادی عزیزم
امیدوار شدم
... گل پسرت چطوره
رزی گل پسر شما چطوره؟
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Mari90، خانم فسقلی
پاسخ
یوتاب ساعت خواب پسرت اشتباهه.صبح دیر بیدار میشه،عصر دیر می خوابه و شبم همین طور.دیر خوابیدن کیفیت خواب رو پایین میاره.کم کم صبحا زودتر بیدارش کن تا بتونی ساعت خوابش رو درست کنی.از ۵ دقیقه شروع کن،هر روز ۵ دقیقه زودتر بیدارش کن،اصلا متوجه نمیشه.
  • خانم فسقلی
پاسخ
سلام بچه ها
ما دیشب تا 11 اینطورا درگیر دکتر شدیم...
دکتر هم تایید کرد آنفولانزاست که البته به گوش و گلو هم زده و گوشش رو که گفت داره پاره میشه و شوکه شدن ما رو که دید گفت یعنی عفونت زیادی داره... بعد براش پنی سیلین و دگزا تجویز کرد که زدیم و همونجا هم موندیم تا نیم ساعت که حساسیت رو چک کنیم... خلاصه اومدیم خونه خوابید تا 11.5 که بیدارش کردیم و به زور یکم سوپ درست کرده بودم، بهش دادیم که با شکم خالی دارو ندیم... چون من نمی دونستم، گفتم اینجا هم بگم، اگه بچه با شکم خالی استا یا بروفن بخوره، یکیش به کلیه و یکیش به یه جای مهم دیگه آسیب میزنه که حضور ذهن ندارم...
اون دگزا و پنی سیلین هم برای رو فرم اومدنش بود که 24 ساعت گفت ادامه داره ولی برای اینه که اشتهاش باز شه و رسیدگی کنید که بدنش قوت بگیره...
خلاصه 12 دارو که دادیم حدود 12.5 خوابید... و قطره و استا رو با آنتی بیوتیک ادامه دادیم... خدا رو شکر همونطور که دکتر گفت، یکم اشتهاش اینا باز شد، دیگه سوپ و عصاره ی گوشت (با پیاز و سیر و نخود توی شیشه) و آب پرتقال رو تا حالا بهش دادم... نخود هم خیسوندم نخود آب درست کنم.. میوه هم خریدم، حالا نمی دونم دقیقا چیا براش بهتره که توی این حدود 10-12 ساعت باقیمانده بهش بدم که تقویت بشه...
چون یکی از بچه ها گفت که چیز شیرین بچه ش رو اذیت کرده و ریفلاکس و استفراغ داده، از دکتر پرسیدم، دکتر گفت چیزایی که ویتامین سی دارن خوبه و اشکال نداره...
من در حال حاضر انواع پرتقال، نارنگی، انار، سیب، گلابی، لیمو، زنجبیل، انگور و انجیر، کیوی، طالبی، لیموشیرین دارم، هر کدوم اولویت داره بگید زودتر بدم بچه ها... سعی کردم هر چی ویتامین سی دار به ذهنم میاد بگیرم... ولی نمی دونم کدوما بهترن... و ریفلاکس و اینها هم نمی دن
الان می خوام آب لیموشیرین بدم
عسل و آبلیمو هم خوبه برای بچه ی 3.5 ساله؟ یا اذیت میشه؟
معجون عسل و زنجبیل قدیمی هم دارم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • mehrasa20001، خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان