امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
سلام
من گریه دارم مامانا
خیلییییی خستم
امروز یکی گفت دارم با کمک شوهرم شیر شب بچمون قطع میکنم
من دست تنهام چجوری اینکارو کنم؟ دخترم شبا صدبار بیدار میشه
تموم بدنم درد میکنه
اگ بعد شیر آب بدم بیدار میشه یکی گفت با دستمال تمیز هربار رو لثه هاش بکش ک خب بنظرم تا صبح پر میکروب میشه اون دستمال

توروخدا راهنماییم کنین
بچم بیدار میشه فقط سینه میشناسه غیر این فقط گریه میکنه حتی بیدار میشه کلا
کلا خیلی خوابش سبکه میدونم اگ رو لثش پارچه بکشم یا آبم بدم بیدار میشه
صدا و نور هم خیلی اذیتش میکنه واسه خواب ینی وقتی می‌خوابه کل دنیا رو سعی میکنم خاموش کنما
بیشتر الان شیرشبش اذیتم میکنه ن بخاطر خودم بخاطر خودش
بچم ۱۰ ماهشه بشدت شیر میخوره

نخوندمتون انگار بحث قنداق
بچه من از روز اول قنداق کردن تمام
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • خانم فسقلی
پاسخ
عاطفه سخت نگیر والا دختر من هنوزم دو بار بیدار میشه یکم شیر میخوره در حد یه دقیقه اونقدری که میگن تاثیر نداره رو دندون بخش عمده دندون ژنتیک و وراثته. ضمنا اونی که دندونو خراب میکنه بیشتر بچه های شیر خشکی ای که یه مدت طولانی طول شب شیشه میمکنه نه شیر مادر و نه حتی شیر خشک مدت کوتاه
اما اگه خیلی زیاد شب شیر میخوره تو دفعات زیاد کافیه دست تمیز باشه یکم خیس کنی دستتو لثشو تمیز کنی یا تنظیف داشته باشی
و البته که دفعات زیاد خوب نیست کلا مخصوصا برای بحث هورمون رشد و البته آسایش مادر طفل معصوم.

نسیمه قنداق کلا خوب نیست ختما خودتم میدونی قنداقی کنید که پا حتما ازاد باشه ( کمر به پایین) بچه پاهاشو ازادانه بتونه حرکت بده
  • Celin، خانم فسقلی
پاسخ
سلام مامانا
شما ماست با پودر مغزیجات میدین به نینیا؟
تو نت خوندم خوبه براشون
پاسخ
اره عزیزم ،ما اصن با بند نمیبندیم ،همین جوری مامانم میفرسته زیر بچه ،شل فقط واسه پرش دست
ولی بچه با قنداق خیلی خوردنی میشه ،من عاشقشم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • nona، خانم فسقلی
پاسخ
ستی من کلا میان وعده دخترم ماست و پسته هست یا میوه
مغز کلا خوبه پودر کن تو بعضی غذاها بریز یا تو پنیر
ماست و مغز بکم خواص مغز رو کم میکنه اما درصدش بالا نیست
  • Seti69، خانم فسقلی
پاسخ
مرسی نونا جون جواب دادی
دلم تنگت بود خوش برگشتی

پس بیخیالش
انقد هرشب در حال شیر دادنم ک دیشب از نشستن و دراز کشیدن خسته شدم دراز کشیدم بهش شیر بدم خوابم برد
لباسم بالا بود بعد چند ساعت بیدار شدم پهلوم سرما زده بود درد عجیبی داشت
خیلی شبا ستمه
بچه ها تا یک سالگی خوابشون سنگین‌تر میشه یا ن؟
من صبحا همش با استرس شدید بیدار میشم ک خدایا من صبحانه چجوری درست کنم براش یا ناهار چجوری ک بیدار نشه
وای بیدارم ک میشه همش باید پیشش موند چهاردست و پا هم ک نمیره اگر میرفت حداقل خیالم راحت بود فقط میگه بیا نگه دار منو بایستم یا کلا بغلم کن دورم بده
  • nona، خانم فسقلی
پاسخ
عا۰طفه باید بگم وقتی هم چهاردست پا میرن مشکلات بیشتر میشه که کمتر نمیشه خخخ اون موقع خودش راه میره تو پشتش راه میری. الان پسر من میره هر چی اشغال تو مسیر میبینه برمی‌داره میذاره دهنش. اشغال هم پیدا نکنه از بین پرزهای فرش ی چیزی پیدا میکنه. برای همین باید پشتش بری و ۶ دنگ حواست بدی. خلاصه که راحت نمیشی خخخ
  • nona، Seti69، خانم فسقلی
پاسخ
ممنون نونا جان
پودر بادام دارم ، خوبه با ماست؟
  • nona، خانم فسقلی
پاسخ
ببین ملا هر مغزی که داری استفاده کن فقط مغزا رو قاطی نکن برای بچه زیر دو سال اینکه مثلا چهارمغز بریزی قابل هضم نیست و جذبش پایین میاد. بادام که عالیه
ولی باید ببینی بچه ذائقش چیه مثلا دختر من ماست رو با پسته دوست داره با فندق و بادام نمیخوره با گردو هم دوست داره
ولی ستی جان باز میگم ماست یکم خاصیت مغز رو کم میکنه از نظر جذب مواد مغذی بجز تو ماست تو غذای بچه بریز

من مثلا پودر گردو تو ماکارونی موقع سرو میزنم یا قاطی پنیر میکنم

اره عاطفه فکر و خیال نکن
نه والا بچه داریم تا بچه دختر من از شش ماهگی خوابش افتضاح شد از یکسالگی به بعدم مودیه یه مدت افتضاحه یه مدت خوبه حتی نوسان روزانه هم دارم. بعضی شبا تا صبح بالای ده پانزده بار بیدار میشم بعضی شبام سه چهار بار
خلاصه که به چیزی دل نبند Smile
  • Celin، Seti69، خانم فسقلی
پاسخ
مرسی عزیزم
پنیرخامه ای با گردو کوبیده شده دادم دوست نداشت، میدادش بیرون ، قروفری داره که
هرچقدرم خاصیتشو کم کنه بهتر از هیچیه
چون ماست خیلی دوس داره

چه پنیری قاطی ماکارونی میکنی؟ بی زحمت دستور پختشو میذاری؟ برای دخترمنم که ده ماهه س میشه؟
  • nona، خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان