امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ستی جون یادم رفت بهت بگم خیلی بهتره مغز رو موقع استفاده با پشت الک پودر کنی بریزی تو غذا یا ماست یا هرچی چربیشم حفظ میشه هوازده نمیشه نه اینکه از قبل مثلا برای یه ماه یعالم پودر کنی نگهداری خاصیتش کم میشه.

اره اون که شک نکن اونقدری کم نمیکنه که نگران شی ، همون با ماست بده
خواستی پودر گردو‌ فندق بادام هرچی رو تو سوپ و خورشتاش یا کنلت کوکو یا عرچی دستت میاد کم بریز متوجه نمیشه ناپدید میشه تو غذا
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • maryam_na، Rose، Seti69، خانم فسقلی
پاسخ
میگم ستی جون دختر شمام ۱۰ ماهشه؟
میخوای برنامه غذایی دخترت رو بمنم بدی؟،
من تو تنوع مشکل دارم

من هنوز کوکو و ماکارونی ندادم به دخترم
ولی انواع پلو رو خورده
نونا جون ماکارونی و کوکو چجوری بدم ؟
ک*ت*ل*ت سفره خودمون رو میشه بدم بهش؟

شیطون جون انقد دلم میخواد دخترم چهاردست و پا بره
خیلی تنبله خییییییییییلی
اینکه مدام بغلت باشه بیشتر عذابت میده کمرم میگیره دیگه
بعد کلا دختر من هرچی غذا جلوس میزارم سمت دهنش نمی‌بره غیر نون و میوه
ینی کلی برنج دادم دستش فقط پاش پاش میکنه
شیطون جون گوشت قلقلی رو چجوری میپزی؟ دوس داشتی قسمت غذای کودک بگو منم بپزم میسی

راستی پنیر رو با نون میدین ب کوچولوهاتون یا خالی؟ و اینکه میتونم نیمرو ب دخترم بدم؟ آب پز بیزاره
  • خانم فسقلی
پاسخ
آره عزیزم ۱۰ ماهش پر شده ، الان تو یازدس
ببین هرچی بخوام برای خودمون درست کنم واسه اونم میذارم ولی نمک و ادویشو حذف میکنم، مثلا قیمه
لوبیا پلو که خیلی دوس داره برنجشو بی نمک جدا درست میکنم ( برنج هم کلا هر مدلی بخوام بذارم شب تا صبح میذارم تو آب خیس میخوره) دیدم اینجا بچه ها گفتن آرسنیکش میره

بعضی شبا برای شامش‌ سیب زمینی آبپز میکنم با زرده تخم مرغ آبپز قاطی میکنم با کره و میکوبمش ، تقریبا میخوره
کلا اینو بگم که تعداد قاشقای‌ که میخوره کمه، ولی دکتر بردمش گفت وزنش خوبه و گیر ندم

من نون و پنیر خامه ای برای صبحونه میدم بهش، لقمه های کوچولو میذارم دهنش
  • خانم فسقلی
پاسخ
عاطفه تو قسمت غذای کودک ی بار نوشتم. واسه همین اینجا میگم
گوشت چرخ شده و پیاز و سیز و زردچوبه و نمک و دارچین (با هر ادویه دیگه که دوست داری مثل زیره و ..) قاطی میکنم ورز میدم. بعد قلقلی های ریز میکنم میذارم تو قابلمه با روغن خود گوشت ی کوچولو سرخ بشه بعد بهش ی کم رب اضافه میکنم میذارم رب تفت بخوره و زردچوبه میزنم. سیب زمینی خورد شده(مثلا ی سیب کوچیک ۴ قسمت میکنم ) با ی کمی گوجه و ی کوچولو کدو خیاری ی تفت میدم. اینا هم تیکه های درشته ها. بعد بهش آب اضافه میکنم میذارم مثل آب گوشت نیم ساعت ی ساعت بپزه. تا سیب زمینی اش کامل بپزه. بعد هم ی کم نمک و ی کم پودر لیمو امانی میزنم ی جوش میخوره. بعد مثل آب گوشت سرو میشه. یعنی تو آبش نون سنگک تیلیت میکنی. من دوست دارم. یکی از غذاهای خونه ماس
  • atefehjjjjjjj، Celin، خانم فسقلی
پاسخ
ما به این غذا میگیم سرگنجشکی یا قیمه ریزه

دختر من ۲۸ ماهشه
  • خانم فسقلی
پاسخ
برای استفاده ی کره ی مغزیجات توی غذا (به نوعی استفاده از مغزیجات)، یه روش خیلی خوب که مثل خامه میشه، درست کردنشون بصورت سس هست...
یعنی مثلا یه قاشق کره ی مدنظر مثل بادوم زمینی یا گردو رو میریختم توی قابلمه، آب بهش اضافه می کردم و باز که میشد، ماکارونی پخته رو بهش اضافه می کردم...
ماهیتش عین خامه میشه...
چون یکی از روش های درست کردن شیرهای گیاهی، همین پوره کردن مغزیجات با آبه، با این فرایند برعکس، میشه یه بافت شیر غلیظ تا خامه ای رو داشت Smile
برای اونایی که بچه هاشون با شیر مشکل داره عالیه...
کوکوها هم میشه به جای سیب زمینی یا سبزی، با کدوخورشتی، کلم بروکلی، برگ سیر ووو... درست کرد...

عاطفه پاستا رو درست کن، بذار روی صندلیش یا ظرف غذا تا خودش بخوره... الان دیگه خودش باید برداره بخوره دیگه...
یا جلوی چشمش بزن به چنگال که یاد هم بگیره و بده بخوره... یه چنگال هم بده دست خودش باشه کم کم یاد میگیره... چنگال رو خیلی زودتر از قاشق یاد می گیرن

پنیر با نون و گردو کوچولو میدادم مشکلی نداره
تخم مرغ هم هر جور که دوست داره... کیک خونگی، پنکیک، کرپ، کوکو، توی انوااااع املت ها (اسفناج، پیاز، خرما، گوجه، سیب زمینی، اسپانیایی، میرزاق*ا*س*می وووو...)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
مرسی از همتون
همه رو اسکرین گرفتم دارم میرم فروشگاه
  • خانم فسقلی
پاسخ
آبگینه ما هنوزم ماهانه میگیم...
یه سال اول که روز شمار می گفتم و حساب هفته ای نگه می داشتم بخاطر واندرویکس...
ولی الانم که فرم های مثلا روانشناختی پسرم رو پر می کنم، بر اساس ماه هستن
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، خانم فسقلی
پاسخ
ستی جان، منم دخترم بدغذاست و البته کوچولو بود بهتر بود باز. من مثلا موس بادوم می ریختم توی سرلاکش می خورد و یه طعم جالبیم می گرفت من خودمم گاهی می خوردم. البته سرلاک اینجا با شکر اینا شیرین نشده. تخم مرغم نمی خورد دخترم و تخم بلدرچین رنده می کردم تو سرلاک می خورد. الانم که پنج سالشه ادا داره مثلا سوپ یا خوراک لوبیا فقط آبشو می خوره من مثلا یه مقدار از مواد سوپ یا لوبیا رو کامل میکس می کنم که دیده نشه و بعد از صافی رد می کنم دخترم می خوره. به قول نونا چیزهایی که نمی خوره و میشه میکس و پودر کن بریز تو غذاش. اول با مقدار کمتر شروع کن که طعمش نامحسوس باشه دیدی خورد کم کم بیشترش کن. بعد هم هی هر چند وقت چیزهایی که نمی خوره رو تست کن گاهی یهو می خوره. مثلا دختر من پاستا اینا بدون هیچ سسی فقط آبکش شده خالی حاضر بود بخوره تا مدتها ولی جدیدا با سس می خوره یا برنج دوست نداشت یا خورشتهای ایرانیو ولی جدیدا برنج با قیمه یا قیمه نثار می خوره و خودشم یه دفعه خواست بخوره و گفت این چیه چه بوی خوبی میده و خورد دیگه بعد ازون.
  • Celin، liyane، Nedaaa28، nona، Seti69، خانم فسقلی
پاسخ
سس پستو خونگی برای ماکارونی و پیتزا بچه ها عالیه
پسر من خیلی دوست داره

ترکیب گوشت چرخ کرده و گردو پودر شده و پیاز هم خوشمزه میشه
قلقلی میکنم من میذارم تو فر ۱۵ دقیقه تا حالت سرخ کرده پیدا کنه
با رب انار سس درست میکنم میذارم تو سس بیست دقیقه بپزه
کنارش هم سیب زمینی تنوری

مامان کوچولوهاتون مصرف لبنیات روزانشون چقدره؟
  • nona، Rose، Seti69، خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان