امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امروز غذا چی داری (۱) ++بدون عکس++
صبحانه: یک عدد سیب باغ دماوند با چند لیوان چای
ناهار: پلو و ران مرغ زعفرونی در زودپز + کدو حلوایی و کدو سبز گریل‌شده با سالاد شیرازی
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • sims s، خانم فسقلی، ندایا
پاسخ
کباب کوبیده
دوستای گلم لطفا منو با اسم مستعارم آبگینه خطاب کنید.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • خانم فسقلی
پاسخ
قیمه و سالاد
۱۴۰۱/۲/۲۶   بالاخره مال هم شدیم Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • خانم فسقلی
پاسخ
کوکو سبزی مقوی که توش کینوا و کنجد و کاهو و سیر و زرشک و گردو ریختم و با روغن زیتون درستش کردم
شام هم عدسی با جو دوسرپرک
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya، خانم فسقلی، ستی‌لیته
پاسخ
چه کوکوی باحالی درست کردی هون.

منم انقدر بچه‌ها عکس کاچی گذاشتن امروز عصرونه برای اولین بار درستش کردم. ولی به جای شکر عسل ریختم (می‌دونم عسل نباید حرارت ببینه، ولی بازم به شکر ترجیحش میدم). خیلی کم‌شیرین و خوشمزه شده بود.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Heven، خانم فسقلی
پاسخ
ناهار من زرشک پلو
همسر بادمجان سرخ شده

شام پیتزا گوشت و قارچ خونگی
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Heven، خانم فسقلی، ستی‌لیته
پاسخ
(۱۴۰۱/۸/۲۱، ۰۹:۱۴ عصر)ستی‌لیته نوشته است: چه کوکوی باحالی درست کردی هون.

منم انقدر بچه‌ها عکس کاچی گذاشتن امروز عصرونه برای اولین بار درستش کردم. ولی به جای شکر عسل ریختم (می‌دونم عسل نباید حرارت ببینه، ولی بازم به شکر ترجیحش میدم). خیلی کم‌شیرین و خوشمزه شده بود.

همسر کوکو سبزی دوست نداشت یه بار از کوکوی من خورد گفت این چه خوشمزه اس وقتی گفتم چی داره گفت درست کن منم دوست دارم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • خانم فسقلی، ستی‌لیته
پاسخ
(۱۴۰۱/۸/۲۱، ۰۹:۱۴ عصر)قستی‌لیته نوشته است: چه کوکوی باحالی درست کردی هون.

منم انقدر بچه‌ها عکس کاچی گذاشتن امروز عصرونه برای اولین بار درستش کردم. ولی به جای شکر عسل ریختم (می‌دونم عسل نباید حرارت ببینه، ولی بازم به شکر ترجیحش میدم). خیلی کم‌شیرین و خوشمزه شده بود.

نسبت خاصی ریختی؟
من یه تیکه کوچیک نبات میندازم اما میخوام نبات هم حذف کنم
دوستای گلم لطفا منو با اسم مستعارم آبگینه خطاب کنید.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • خانم فسقلی، ستی‌لیته
پاسخ
صبحانه نون جو با پنیر و گردو
ناهار نیمرو همهمی
شام مهمونی
مسیر جهان دوره گردیست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • خانم فسقلی
پاسخ
آبگینه جان اون عسل های دوفاز هست که نباید حرارت ببینه، عسل های روان و یکدستی که ما مصرف میکنیم اصطلاحا حرارت دیده است و دیگه حرارت تاثیر منفی روشون نداره.

دیشب شام آلبالوپلو

نهار کباب مهمون یکی از دوستان

شام هم واقعا موندم شب چی درست کنم.. شاید کشک بادمجون که سریع درست شه..
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • خانم فسقلی
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان