امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
مرسیییییی رز جون که وقت گذاشتی هم خوندی هم جواب دادی بهم
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose
پاسخ
یوتاب جان
_من هنوز بالشت نمیذارم تست کردم راحت نیست خوابش میبره سرش رو میبره پایین تا وقتی خودشون نخوان نیازی نیست بالشت داشته باشن
_نزدیکای دوسال مثلا ماهی یکبار بستنی بهش میدادم بیسکویت و آبمیوه و ...هنوز نمیدم پفیلا هم چند بار خونگی درست کردم پوسته هاش رو گرفتم دادم خورد بعد دوسال خوراکی کارخونه ای شکلات تلخ و بستنی خورده
_وایت نویز طولانی مدت خوب نیست خوابش برد کم کم صداش رو کم کن بعد قطع یکدفعه قطع نکن بیدار بشه
در کل میگن خوابالو شد باید قطع بشه
_کف پای بچه صافه کم کم شکل میگیره
از دکتر پرسیدم گفت برای ویزیت کف پا و شکل زانوها ارتوپد ۳ سالگی یا ۶ ماه بعد از گرفتن از پوشک باید بیای
_شیر پاستوریزه همچنان خودم درگیرم خیلی میل نداره گاها با نی یا بطری های کوچیک یا با هل و گلاب و زعفران مزه دار میکنم بخوره
کلسیم رو فعلا را پنیر و ماست و دوغ خونگی تامین میکنم
  • 2015، Rose
پاسخ
ممنونم سلین جانم  Heart
  • Celin
پاسخ
یوتابی عزیزم
بالشت رو من از۸ماهگی براش استفاده کردم اتفاقا خیلی هم استقبال کرد طوریکه الان بخواد بخوابه بالشت و پتوش رو میخواد بعد دراز میکشه.به نظرم یه جوری با داستانی قصه ای اشنا کن با بالشتش
برای خوراکی ها والا من سر دخترم خیلی رعایت میکردم و از اون طرف دخترم به شدت بدغذا شد حالا برای پسرم همسر میگه هرچی میخوره بهش بده،حالا من هرچی هم بگم خوبش نیست گوش نمی‌ده برای همین پسرم الان تقریبا همه چی رو تست کرده!!!
منم با سلین موافقم کف پا به نظرم به تدریج گود میشه و فرم میگیره،مال پسر منم الان که نگاه کردم صافه!!
شیر هم همین پاکتی نی دارها عالیه..از اونا بگیر بشین مسابقه بدین با هم بخورین..
فاطمه هستم
Heart
  • youtab
پاسخ
رز جان رو پنجه راه رفتن ۲تا ۳ سالگی تا حدی عادیه شاید بچه از سر عادت انجام میده اما بهتره ویزیت بشه عضلات ساق پا ضعیف یا کوتاه نباشن
  • Rose، youtab
پاسخ
یوتاب جان من از اول براش بالش نرم میذاشتم درست یا غلط

وایت نویز فقط چندبار گذاشتم دیگه فقط رو پاااا
البته ک دخترم فقط ۱۰ماهشه

در مورد چیزایی ک گفتی ندادی من کلی حرص خوردم چون هروقت میام خونه پدرم متاسفانه اهمیتی ب غذای بچه نمیدن و فقط ی چیز شکم سیر کن میدن ک ساکت شه
منم هر وقت میام جودوسر و موز و حتی سیب میارم ک غذاش دیر شه بهش اوتمیل بدم حداقل ولی اینبار بيسکوئيت مادر هم آوردم و دیدم ک متاسفانه مادرم صبح ها ک من یکم دیرتر بیدار میشم همونو میاره میزنه تو چایی بهش میده حالا تو هی بزن تو سر خودت
یا خودمم چندباری ک هیچی نخورده بهش دادم باتوجه ب اینکه تنها بودم و هم گرسنه بوده هم نمیزاره دست ب چیزی بزنم حتی آشپزی
البته بعنوان میانوعده دادم ک بابتش خیلی عذاب وجدان دارم خونه مادرم میام همه چیز بچم بهم میخوره خوراکش و خوابشو ..
ولی نمیشه نیام از اونطرف مادرشوهرم میگم شاید بگه از خونه پدرش فراریه ک خب مجبورم هر دوهفته ک میام ۳ شب بمونم

منم سوال دارم بچه من اصلا رو زمین بند نمیشه همش میگه بیا کنارم بازی کن باهام یا فقط میخواد بایسته شماها کسی هست ک بچش اصلا زیر بار چهاردست و پا رفتن نرفته باشه؟چجوری سرگرمی میکردین برای آشپزی کردن و اینا؟ از کت و کول افتادم

دخترم اضافه وزن داره من ۳ وعده اصلی و دو میانوعده میدم گاهی خوب میخوره و خیلی وقتا نمیخوره بیشتر شیر خودمو میخوره چیکار کنم وزنش متعادل شه ؟دلم نمیاد غذاشو قطع کنم

مرسی پیشاپیش
پاسخ
مرسی فاطمه قشنگم 
مرسی عاطفه جون 
...
عاطفه قطع نباید کنی غذاشو اما اگه دکتر گفته اضافه وزن داره چیزای وزن ده کمتر بده
مثل مره، سیب زمینی، برنج، نون، چربی جات، شیرینیجات
اما بهتره از دکتر خودش مشورت بگیری
پاسخ
مرسی یوتاب جون
آخه برنج و سیب زمینی واجب نیس؟، اینارو قطع کنم چی بخوره؟ همش میگم نکنه قند بچم بیفته !
باید ببرمش پیش دکترش درسته
اما همه میگن راه بیفته آب میشه
پاسخ
یوتاب ج‌ن من بالش نذاشتم اما جدیدا دو سه باره رو پا تکون میدم همونطور خوابش میبره بیاعت روش میمونه البته سه چهارم بدنش رو‌بالشه ولی در کل نمیذارم
دنت واقعیتش من تا حالا پنج تا دونه دادم ( مال بیرون) اون موقعی که لثش بشدت خونریزی داشت ماه پیش و تقریبا چیزی نمیتونست بخوره اون پنج تا رو تو دو هفته دادم ولی دخترم کلا با شیرینیجات اکی نیست
بیسکویت اینا ندادم اصلا
باباش دفعه پیش تو هواپیما براش چوب شور گرفت چند تا خورد متاسفانه خوشش اومده الان هر دو هفته دو تا دونه ( دو تا شاخه نه اینکه بسته) ممکنه بهش بدم
پنجه دخترم الان گاها خونه رو پنجه راه میره مهم نیست
  • 2015، youtab
پاسخ
عاطفه جان غلت میزنه؟
بدون کمک میشینه؟
میتونه از حالت خوابیده خودش بلند بشه بشینه؟سینه خیز چه طور؟
وزن تولدش چقدر بوده الان وزنش چنده؟
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان