امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
شیطون خانم دفتر نقاشی جادویی یا مجیک واتر بوک میشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose
پاسخ
رز جون برنامه ریزی کردم منتها خانوم یهو میزنه زیر برنامه و مثلا یهو از پنیر بدش میاد
بعد روش‌هایی سعی کردم زرده تخم مرغ بدم بهش امروز بالاخره موفق شدم و بالاخره خووووورد
ناهارم مادرشوهرم سوپ گذاشته درسته رب و یکم نمک داره ولی خب گفتم از همون بهش بدم استراحت کنم
تو سن ده ماهگی چ بازیابی کنم؟
خوش بحالتون شهر کتاب دارین
من چی بخرم برا بچم بازی کنه و یاد بگیره؟
پاسخ
آره اسمش همینیه که سلین گفت...
طرحای مختلف داره، مثل پپاپیگ و...
اون پارچه ی نقاشی با آب هم باز اسمش یادم نمیاد
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
پاسخ
عاطفه تو گرگان شهر کتاب هست- مگه میشه مرکز استان شهر کتاب نداشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - ادرسش هم خ ولیعصر - بلوار ناهار خوران

اصلا هم شهر کتاب نداشته باشه بالاخره ی کتابفروشی یا اسباب بازی فروشی که وجود داره عزیزم
مسیر جهان دوره گردیست
  • آبگینه، ستی‌لیته
پاسخ
عاطفه اونی که ندایا گفت فک کنم بهت دوره دقیقا بعد نمایندگی اسکیچرز

اما اول خیابون لشکر سرزمین کتاب اون یکی هم اسمش یادم نیس کنار همن، این دو تا خیلی بزرگن
دوستای گلم لطفا منو با اسم مستعارم آبگینه خطاب کنید.
  • nona، خانم فسقلی، ستی‌لیته، ندایا
پاسخ
مرسی ندایا جان
من تاحالا اونجا نرفته بودم آخه بعدش ک اینجا نوشتم از خواهرم پرسیدم گفت اونجا هست
بشدت علاقمند شدم برم ببینم چجوریه
  • خانم فسقلی، ندایا
پاسخ
عاطفه عزیزم تو شاید شرایطتت از خیلیا بهتر باشه ولی خودت باور نداری یا نمیخای قبول کنی و فکر میکنی با اه و ناله کردن پیشرفت میکنی برای همینه همیشه ناراحت و ناراضی و معترضی - همش فکر میکنی مرغ همسایه غاز و................ تو شهر دور افتاده و برهوت که نیستی عزیزم - گرگان مرکز استان مگه میشه کلی این چیزایی که بچه ها میگن نداشته باشه - اصلا نداشت هم اینترنتی میشه تهیه کرد و ...... کمی بیشتر به توانمندی های خودت نگاه کن عزیزم - حیفه
مسیر جهان دوره گردیست
  • Nedaaa28، nona، Rose، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، ستی‌لیته
پاسخ
مرسی سلین
فقط ی سوالی ، این دفتر جادویی، مدادش بخوره اشکال نداره ؟ پسر من عادت داره همه چیو میجوه
  • Celin، nona، خانم فسقلی
پاسخ
آبگینه جان مرسی اره اونو دیدم نزدیکتره منتها ماشین دستم باشه اونم میتونم برم
من همیشه کتابفروشی رفتم بخاطر خرید کتابای درسی

ندایا جان من الان ناله نکردم
توانمند هم هستم ولی خب شرایطم فرق کرده همین
ممنون بابت نظرت
  • nona، خانم فسقلی، ندایا
پاسخ
سلین جان استاد مایی جدا میگم من کم مادری مثل شما یا رز سراغ دارم مشاوره بگیره واقعا بریکلا
کنایون خانم دختر منم از هفت ماهگی کاغذ یا دستمال کاغذی ببینه میخوره قبلنا از دهنش درمیاوردیم بعد یکسالگی تمایلش کم شده گاهی کاغذ رنگی جذاب ببینه میجوه ولی بعد تف میکنه
عادیه
شیطون خانم نمیدونم شما پرسیدی یا نه
من دخترم از وقتی چشم باز کرده منو خودکار به دست دیده از یک هفتگیش رو مبل میخوابوندمش اینورم با لپتاپ و خودمار و کاغذ کار میکردم متاسفانه برای همین علاقش به لپتاپ عجیبه از ده یازده ماهگی ماهگی روشن خاموشش میکنه
قشنگ شارژرو میزنه به پریز برای همین فقط شبا میتونم کار کنم کار با موسم بلده نه فقط بازی کنه ها اگه لپتاپ بذارید روشن میکنه اگه پس نداشته باشه میتونه پوشه ها یا درایوا رو وا کنه برای همین چون طول روز لپتاپ کم روشن کردم و بیشتر کارای یادداشتیمو انجام دادم طرز گرفتن خودکار رو کامل بلده براش ازین تخته های نقاشی که قلم مخصوص داره خریدم ( از کتاب پارک ( اسمش درست یادم نیست) میدان هروی گوشه پارک یه فروشگاه بزرگه) و سفره جادویی اما دخترم براش خودکار کاغذ جذابه
مداد شمعی میخوام بگیرم براش ولی فکر کنم دیوارارو یا کاغد آصفر باید بپوشونم یا این کاغذ رولی پلاترا
ولی خب همچنان تمایلش به بازیهای فیزیکی بدو بدو لمس گیاها خاک آب بیشتره
طول روز حدود یک ساعت تو سینک میشینه آب خیلی نوار باریک باز میکنم در حد خیلی اپسیلونی سرگرم میشه با ظرف و‌ظروف و دستکش
عاطفه با هرچی دم دستته دخترتو‌سرگرم کن اتفاقا محل زندگی تو نسبت به مایی که تهرانیم مزیت بیشتری داره قشنگ تو طبیعتی دخترت کیف میکنه
  • 2015، Celin، Nedaaa28، Rose، youtab، خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان