امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
(۱۴۰۰/۶/۱۸، ۰۵:۰۵ عصر)Bonsay نوشته است: منم همش گرممه و کولر و روشن میزارم و هوای خونه انقد خنکه که همسرم با پتو میخوابه
دستشویی رفتن هم که منم تا صبح چند بار میرم
الان تازه میفهمم بچه ها میگفتن ماه ۸ و ۹ دوست داشتن زودتر بگذره یعنی چی

دقیقا منم با همسرم راجب همین حرف میزدم امروز گفتم اصلا نمیخوام ادم غرغرویی باشم ولی این اخراش داره خیلی سخت میگذره هم دوس دارم بگم خداکنه بچه زودتر بیاد هم میگم نه بزار قشنگ کامل بشه سرموقش بیاد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
مرسی نظر دادین
من همین الان راه رفتن برام سخت شده
عصری رفتم بازار داغون شدم نفخ و یبوست دارم یکم راه میرم شکمم سفت میشه
عصری ی مانتو سنتی گرفتم برا پاییز سینه هام تو سوتین خیلی بد فرم شده
میشه سوتین محکم بزنم ایست سینه هام بهتر شه؟ سنگین شده و افتاده
لباس بچه چ گرون شده
دلم میخواد همه چی بخرم از طرفی میگم نکنه هزینه اضافی کنم ۲۰۰ تومنم ۲۰۰ تومنه
تو لباساش از چی شروع کنم ؟ ست بگیرم یا فله؟ موندم اصن
  • lili_61، mona70، Sahraa71، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
عاطفه اتفاقا پیاده روی که برای یبوست خوبه! به دکترت بگو من گفتم شربت بهم داد خیلی کمکم کرد
سوتین که حتما بزن ولی شل و سفتشو نمیدونم من الان انقدر گرمایی شدم که فقط برام راحتیو نرمیو خنکیش مهمه
زیاد لباس نخر برای همون اوایلش بخر باقیشو بعدا میخری
ست نخر چون چرتو پرت توش زیاد داره مگه اینکه تیکه هاش همه کاربردی باشه
در مورد کالسکه و کریر و تخت پارک و... هم اگه تصمیم قطعی به خرید داری زودتر بخر من چیزی که میخواستم بخرم و خرداد قیمت کردم با امروز که قیمت کردم 1/5گرونتر شده بود
درمورد لوازم بهداشتیو چیزایی که تاریخ مصرف داره به تاریخاشون دقت کن که زود میخری تاریخش کم نباشه
سرویس خوابو پتو روتختیو اینام میتونی بخری الان اگه هم میخوای سفارش بدی بدوزن زودتر بده چون دوسه ماه طول میکشه اماده کردنش

بنسای جون خیلی مونده تا ابان!! احساس میکنم خیلی زمان کند میگذره یه غرغرویه بی طاقتی شدم. که نگوهاSmile

من شنبه میرم سونو وزنش و بعدم پیش دکترش که ببینه چجوریه رشدش احساس میکنم خیلی کوچولوعه چون شکمم بزرگ نیس
امیدوارم دیگه دکتر سونو و دکتر خودمم سر تاریخ زایمان به یه توافقی برسنSmile
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی نظر دادین
من همین الان راه رفتن برام سخت شده
عصری رفتم بازار داغون شدم نفخ و یبوست دارم یکم راه میرم شکمم سفت میشه
عصری ی مانتو سنتی گرفتم برا پاییز سینه هام تو سوتین خیلی بد فرم شده
میشه سوتین محکم بزنم ایست سینه هام بهتر شه؟ سنگین شده و افتاده
لباس بچه چ گرون شده
دلم میخواد همه چی بخرم از طرفی میگم نکنه هزینه اضافی کنم ۲۰۰ تومنم ۲۰۰ تومنه
تو لباساش از چی شروع کنم ؟ ست بگیرم یا فله؟ موندم اصن
  • 2015، lili_61، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحرجان و بن سای عزیز من بدجور گرمایی شدم.منی که همیشه دست و پام یخ بود و سردم بود الان همچین شدم زیر کولر میشینم و پنکه هم روشن میکنم...تا همسرم می یاد پیشم میگم برو عقب که داغی..شبا اون رو خودش پتو میندازه من لخت میخوابم...اصلا گر گرفتن ماه اخر ویژگی اصلیشه
.....
عاطفه جان به نظرم تکه ای بگیری بهتره هم قیمت مناسب تر درمی یاد جعبه ای ها تیکه کم مصرف زیاد داره و قیمت بالا..
زیاد لباس سایز صفر و یک نخر زود کوچیک میشن
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، خانم فسقلی، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جان تو تا چندروز دیگه راحت میشی
منم قبلا خیلی سرمایی بودم از کولر فراری بودم
الان همه رو دارم اذیت میکنم هرجا میرم میگم فقط کولر روشن باشه
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان خواستم بهتون بگم لباسای سایز 2خیل بزرگن من برای بچم لباسای 3تیکه پک شده وجعبه ای 5تکه دانالو یا تیکه ای های به آوران میگرفتم الحق والانصاف اگر گرونم هستن ولی بسیار باکیفیتن لباس سایز 0راحت تاوزن 4500پوشیده میشه سایز 1هم که من تا3. 4ماهگی تن بچم کردم البته بگم قواره لباسای دانالو وبه آوران بزرگ هستن اینم لحاظ کنم بچه ی من جثش ریز نبود که بگم زیاد از0و1استفاده کردم حداقل دو دست ازهر سایز هم 0وهم 1بگیرین بادی برای بچه های زمستون خیلی کاربردی سرهمی های جورابدارهم همینطور توبرند لباس گودمارکم جنسش خیلی خوبه کوک هم بعد ازاین برندا خوبه
  • 2015، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جون اعترافتو خوندم ایشالا یه زایمان خیلی خیلی راحت داشته باشی عزیزم
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، خانم فسقلی، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بن سای جان فردا۶صبح میرم بیمارستان
فاطمه هستم
Heart
  • lili_61، mona70، Nedaa28، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، کتایون خانم
پاسخ
فاطمه جان من خودم دارم از استرس تلف میشم ولی امروز همش به فکرتم ، ایشالا راحت ترین زایمان داشته باشی
گل پسرتو با دل خوش بغل بگیری
خیلی مواظب خودا باش
سر زایمان واسه ما هم دعا کن
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، خانم فسقلی، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 41 مهمان