امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
سلام دوستان
لطف می کنید نظرتون رو در مورد این کالسکه و تخت و پارک بگید؟
البته کالسکه و کریر تو مغازه 6500 بود و تخت و پارک 3750. به نظرتون با این قیمت ارزش خرید دارن؟ به عنوان تخت کنار مادر مناسب هست؟
کالسکه و کریر
تخت و پارک
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Rose، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۸، ۰۸:۵۵ عصر)سحر بانی نوشته است: بچه ها ممنون که گفتید واسه خرید قنداق سوییسی دودل بود برم مدلاشو. نگاه کنم بخرم منم چون منم میرم خونه مامانم اونجا هی میخواد این دست اون دستشه قنداق سوییسی فکر کنم خوب باشه

سحر جان اره. خیلی خوبه
من که شوهرم اصصصلا بدون قنداق بلندش نمیکنه. البته من پسرم کوچولوعه. اصلا به اون قسمت دگمه دارش نمیرسه.
خودمم میخوام جا به جاش کنم یا شیر بدم بهش میزارم توش
خیلی راحتم
ترجیحا حضوری بخر که جنسشو ببینی
چون فرق داره. 
ارزون تراش خیلی پارچش خشکه. حدود 60_100 هستن
گرون ترها که از 170 شروع می‌شد خیلی نرمن و نخ و کتانه پارچش.
البته من ‌2 ماه پیش خریدم.

(۱۴۰۰/۶/۱۸، ۰۹:۱۹ عصر)Rose نوشته است: بچه ها ببینید نمی خوام بحث کنم... ولی به خدا من می دونم سوئیسی چیه، فرنگی چیه Smile
شما توی پاییز زمستون، اگه دکمه های پالتوتون رو باز بذارید دیگه اصلا کمک به گرم شدن شما نمی کنه؟ این هم همونطوره نیاز نیست که حتما روش پوشیده باشه که گرمش بشه... اگه خودتون حاضرید الان با پالتوتون که دکمه هاش بازه برید بیرون، بچه رو هم با این قنداق ها ببرید...
بچه توی تابستون اونم بچه ی زردی دار، اینقدر پوشیدن براش خوب نیست...

شل و وله درست... همه ی بچه ها همینن... ولی بهترینش بغل کردن خودتونه... بعدش هم کریر... که استاندارد بدن بچه رعایت میشه... اگه نمی تونید بدن بچه رو کنترل کنید می تونید توی کریر ببریدش بیرون از نظر ایمنی هم فووووق العاده ایمن تره... هیچکدوم از این قنداق ها ایمنی ندارن... کافیه خدای نکرده یه لحظه آدم پاش پیچ بخوره، یا بچه کج بشه............

حالا باز انتخاب خودتونه که چی استفاده می کنید، من فقط طبق تجربه و مطالعاتم میگم عزیزان Smile

شما لطف داری رز عزیز که نتیجه مطالعاتتو خلاصه به ما میگی ولی من بدون قنداق سوییسی به یه جایگزین احتیاج دارم
پسرم خیلی شل و وله. تو بغل نمیتونم بگیرم. تو شیردهی هم ناشیم و واقعا به دستام احتیاج دارم Big Grin
برای گرفتن آروغش کلی ونگ و فنگ دارم که باید بدون قنداق صاف نگش دارم
راستی من روز اول بردمش دکتر تو کریر بردم
کریرش تشک دوبل و بدو تولد هست. بچم کباب شد. این بالشتی دورش که محافظ سر و گردنه خیلی چسبیده بودن بهش مثل کلاه کاسکت. 
هی هم سر می‌خورد میومد پایین
حالا نمیدونم کلا اینجوریه یا پسر من زیادی ریزه

(۱۴۰۰/۶/۱۹، ۰۱:۵۴ صبح)samin** نوشته است: سلام دوستان
البته کالسکه و کریر تو مغازه 6500 بود و تخت و پارک 3750. به نظرتون با این قیمت ارزش خرید دارن؟ به عنوان تخت کنار مادر مناسب هست؟
کالسکه و کریر
تخت و پارک

ثمین جان کالسکه و کریر خیلی تنوع داره و باید نیازهای خودتونو بسنجید. در مورد قیمت با توجه به برندش به نظرم خوبه
منم برای پسرم تخت و پارک گرفتم برای کنار تخت خودمون ولی هنوز استفاده نکردم که نظرمو بهت بگم. ولی خوب خیلی تحقیق کرده بودم قبلش. قیمتش هم خوبه به نظرم. من جویی گرون تر گرفتم.
  • mona70، nona، Rose، samin**، Seti69، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چه جالب بچه ها حالا من یه بارم از فنداق سوئیسی استفاده نکردم.خودم بغلش میکردم.
البته فکر کنم به جثه بچه هم ربط داره و البته اینکه بقیه هی بخوان بغلش کنن.من واسه جا به جایی از ساک حمل استفاده میکردم.
  • (کژال)، nona، Rose، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جون بحث چیه. داریم صحبت میکنیم دیگه
ببین الان تو کریر هم یه لایه اسفنجی و پارچه است. قنداق سوییسی هم یه لایه اسفنج و پارچه است. نمیفهمم فرقش چیه؟ اصلا بحث استاندارد بودن و اینا نیست تو این مورد. موقع بغل کردن ازش استفاده میکردیم که بازم اون حالت استاتدارد کریر توش نیست.من متوجه نمیشم، تو تابستون بچه رو‌ روی تشک نمیذارن؟ راستش اون سوختگی که گفتین خیلی خیلی برام عجیب بود!!
من که بچه‌هام اصلا دست به دست نشدن. کلا هم فقط ۳ نفر هنوز دیدنشون. اما برای خودم خیلی کاربردی بوده.
  • nona، Rose، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۹، ۰۲:۰۰ صبح)(کژال) نوشته است:
(۱۴۰۰/۶/۱۸، ۰۸:۵۵ عصر)سحر بانی نوشته است: بچه ها ممنون که گفتید واسه خرید قنداق سوییسی دودل بود برم مدلاشو. نگاه کنم بخرم منم چون منم میرم خونه مامانم اونجا هی میخواد این دست اون دستشه قنداق سوییسی فکر کنم خوب باشه

سحر جان اره. خیلی خوبه
من که شوهرم اصصصلا بدون قنداق بلندش نمیکنه. البته من پسرم کوچولوعه. اصلا به اون قسمت دگمه دارش نمیرسه.
خودمم میخوام جا به جاش کنم یا شیر بدم بهش میزارم توش
خیلی راحتم
ترجیحا حضوری بخر که جنسشو ببینی
چون فرق داره. 
ارزون تراش خیلی پارچش خشکه. حدود 60_100 هستن
گرون ترها که از 170 شروع می‌شد خیلی نرمن و نخ و کتانه پارچش.
البته من ‌2 ماه پیش خریدم.

(۱۴۰۰/۶/۱۸، ۰۹:۱۹ عصر)Rose نوشته است: بچه ها ببینید نمی خوام بحث کنم... ولی به خدا من می دونم سوئیسی چیه، فرنگی چیه Smile
شما توی پاییز زمستون، اگه دکمه های پالتوتون رو باز بذارید دیگه اصلا کمک به گرم شدن شما نمی کنه؟ این هم همونطوره نیاز نیست که حتما روش پوشیده باشه که گرمش بشه... اگه خودتون حاضرید الان با پالتوتون که دکمه هاش بازه برید بیرون، بچه رو هم با این قنداق ها ببرید...
بچه توی تابستون اونم بچه ی زردی دار، اینقدر پوشیدن براش خوب نیست...

شل و وله درست... همه ی بچه ها همینن... ولی بهترینش بغل کردن خودتونه... بعدش هم کریر... که استاندارد بدن بچه رعایت میشه... اگه نمی تونید بدن بچه رو کنترل کنید می تونید توی کریر ببریدش بیرون از نظر ایمنی هم فووووق العاده ایمن تره... هیچکدوم از این قنداق ها ایمنی ندارن... کافیه خدای نکرده یه لحظه آدم پاش پیچ بخوره، یا بچه کج بشه............

حالا باز انتخاب خودتونه که چی استفاده می کنید، من فقط طبق تجربه و مطالعاتم میگم عزیزان Smile

شما لطف داری رز عزیز که نتیجه مطالعاتتو خلاصه به ما میگی ولی من بدون قنداق سوییسی به یه جایگزین احتیاج دارم
پسرم خیلی شل و وله. تو بغل نمیتونم بگیرم. تو شیردهی هم ناشیم و واقعا به دستام احتیاج دارم Big Grin
برای گرفتن آروغش کلی ونگ و فنگ دارم که باید بدون قنداق صاف نگش دارم
راستی من روز اول بردمش دکتر تو کریر بردم
کریرش تشک دوبل و بدو تولد هست. بچم کباب شد. این بالشتی دورش که محافظ سر و گردنه خیلی چسبیده بودن بهش مثل کلاه کاسکت. 
هی هم سر می‌خورد میومد پایین
حالا نمیدونم کلا اینجوریه یا پسر من زیادی ریزه

کالسکه و کریر
تخت و پارک

ثمین جان کالسکه و کریر خیلی تنوع داره و باید نیازهای خودتونو بسنجید. در مورد قیمت با توجه به برندش به نظرم خوبه
منم برای پسرم تخت و پارک گرفتم برای کنار تخت خودمون ولی هنوز استفاده نکردم که نظرمو بهت بگم. ولی خوب خیلی تحقیق کرده بودم قبلش. قیمتش هم خوبه به نظرم. من جویی گرون تر گرفتم.

ممنون کژال جان. آخه مشکل من هم دقیقا اینه که نمی دونم باید چه انتظاری از کالسکه داشته باشم. متاسفانه هیچ ایده و تجربه ای ندارم. من پیاده روی زیاد میرم و قصد دارم دارم یه آغوشی خوب بگیرم که نگران جوب و.... نباشم. از طرفی هم برای پیاده رویروی های طولانی تر  و خرید سنگین نیاز به کالسکه هست. ولی نمی دونم تفاوت این کالسکه با دلیجان ایرانی چقدره. اصلا ارزش داره گراکو بگیرم یا همون ایرانیشو بگیرم؟
  • (کژال)، nona، Seti69، ستی‌لیته، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۹، ۰۳:۴۱ صبح)Targol نوشته است: رز جون بحث چیه. داریم صحبت میکنیم دیگه
ببین الان تو کریر هم یه لایه اسفنجی و پارچه است. قنداق سوییسی هم یه لایه اسفنج و پارچه است. نمیفهمم فرقش چیه؟ اصلا بحث استاندارد بودن و اینا نیست تو این مورد. موقع بغل کردن ازش استفاده میکردیم که بازم اون حالت استاتدارد کریر توش نیست.من متوجه نمیشم، تو تابستون بچه رو‌ روی تشک نمیذارن؟ راستش اون سوختگی که گفتین خیلی خیلی برام عجیب بود!!
من که بچه‌هام اصلا دست به دست نشدن. کلا هم فقط ۳ نفر هنوز دیدنشون. اما برای خودم خیلی کاربردی بوده.

از این نظر که این صحبت ادامه دار شد منظورم بود Big Grin
چرا... ولی تشک با اینکه لای پای بچه و دور بچه بسته باشه (نه چفت چفت... کلا دورش با یه لایه اسفنجی پوشیده باشه) خیلی متفاوته (لای پا پر از غدد لنفاویه و خیلی زود گرم می شه)... سوختن هم وقتی بچه توی گرما چند لایه لباس روهم بپوشه و جریان هوا وجود نداشته باشه، بچه می سوزه دیگه...
آره حالت استاندارد کریر رو اصلا نداره... کریر فاصله ی دیواره هاش خیلی بیشتره، پارچه و اسفنج اصلا به بدن بچه برخورد نمی کنه، لای پای بچه کمربند هست نه اسفنج و پارچه... تفاوت ها به جز بحث ایمی اینها هم هست...
خدا رو شکر که راضی بودی Heart
من از این جهت به کژال جان گفتم، که چون پسرش زردی داره، هر چی بیشتر بچه دور و برش پیچیده باشه، بیشتر آب بدنش از دست می ره (نه به شکل عرق، به شکل بخار که ما نمی بینیم و فکر می کنیم دما برای بچه مناسبه)... در نتیجه هم حجم ادرار که بسسسسیار برای دفع بیلی روبین لازمه کم می شه و هم بیلی روبین توی خون زیاد میشه و دائم زردی بالاتر می ره... توی زردی خیلی مهمه که بچه هم شیر زیادی بخوره، هم دفع زیادی داشته باشه چون بیلی روبین مثلا از طریق عرق که دفع نمی شه و تا وقتی از بدن خارج نشه، زردی کم نمی شه (10-12 بار دفع در طول روز)...

کژال شاید من متوجه ریزی پسرت نمیشم که میگی توی کریر جا نمیشه و اینها... چون من از اول توی کریر نشوندمش Smile و توی ماشین هم تا حالا هیچوقت برای 1 ثانیه هم توی دستمون نبوده... همیشه یا توی کریر یا توی صندلی کامل فیکس شده اش نشوندم... و هیچوقت این مشکلی که میگی رو نداشتم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، nona، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کالسکه و کریر
تخت و پارک

سلام عزیزم

والا تخت و پارک من خودم نمی پسندم... به نظرم استیبلیتی و ایمنی لازم رو نداره... بچه یکم بزرگ شه میخواد ازش بگیره... خودشو محکم تکون میده... تخت باید یه چیز محکم باشه به نظرم... خدای نکرده زلزله ای چیزی بیاد باید بتونه از بچه حمایت کنه...
از نظر تشک هم نمی دونم بعد یه مدت تشک خراب نمی شه؟ شکم نمی ندازه؟ چون تشک بچه باید سفت سفت باشه...
بعد آیا سطح تخت بالا و پایین میره یا باید با شکم پاره نیم متر خم شی؟ یا کلا بالاست و بچه دست گرفتن به جایی رو یاد بگیره خودشو خدای نکرده می تونه بندازه بیرون؟
شاید برای چند ماه اول که بچه تکون آنچنانی نداره، برای تایمی که کنار دستت توی پذیرایی باشه خوب باشه... ولی بزرگتر بشه به به جز مسائلی که بالاتر گفتم، به نظرم خیلی کلافه میشه که دیدش خوب نیست...

کالسکه هم اگه منطقه ی خوبی دارید که محل پیاده روی داره، بگیر... ولی اگه پیاده روهای ناهموار داره، با توجه به کرونا، به نظرم به دردت نخواهد خورد... ما فقط 6 ماه اول که کرونا نبود تونستیم بریم هایپر و پاساژ... بعدش که کرونا اومد دیگه من می رم خرید، پدر و پسر هم توی ماشین می چرخن... همه چیز هول هولی... و از وقتی هم که 1 سالش شد دیگه ننشست...
ولی خب باز به سبک زندگی خودت مرتبط هستش... من آغوشی رو تا 10 ماهگی راحت استفاده کردم... بعدش ننشست... ولی اگه فکر می کنی که می تونی ببریش بیرون، به نظرم می تونی ایرانی هم بگیری... چون میگی هزینه کنی یا نه، پس بودجه ت محدوده... این ها زیاد مهم نیستن... از نظر من مهمترین قسمت های خرید سیسمونی، اول صندلی ماشینه و دوم تخت...
البته این مدلی هم که کالسکه نشون دادی، به نظرم بچه ی من که توش آروم نمی مونه Big Grin چون با اینکه مال خودش 4 چرخه اس، اما حتی می خواد بیاد بالای آفتابگیر!!!!! یا یهو می دیدم خودشو از کمربند در آورده و داره روی صندلی بپر بپر می کنه و تعادل کالسکه رو خیلی راحت بهم می زد... یا همین الان که استفاده نمی شه، خودش ازش میگیره می ره بالا و بپر بپر می کنه و از همه جاش آویزون میشه Confused Confused
  • (کژال)، nona، samin**، Seti69، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جون این سه چرخه ها چجورین به نظرت مثلا بچه خودت قبول میکنه توش بشینه؟ دلیجان داره یا مارکایی هستن گرونتر.بعضی هاش کمربند داره و محافظ.بعضی هاش کمربندو نداره
  • nona، Rose، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۹، ۱۲:۰۸ عصر)Sh96.shamim نوشته است: رز جون این سه چرخه ها چجورین به نظرت مثلا بچه خودت قبول میکنه توش بشینه؟ دلیجان داره یا مارکایی هستن گرونتر.بعضی هاش کمربند داره و محافظ.بعضی هاش کمربندو نداره

والا من جرات نکردم فعلا بخرم... چون محدوده ی ما همش شیبه... اصلا کافیه یه لحظه ولش کنم تا ته شهر میره... خودشم فوق العاده شیطونه فکر کنم اگه سه چرخ داشته باشه، فوری چپه ش می کنه (کلا خیلی چیزا رو داره خرابکارانه انجام میده و مثلا با اینکه ندیده کسی از قسمت جلوی سرسره بره بالا، الان خودش داره از اونجا میره بالا، به جای پله Undecided یا پله ی سرسره رو 4تایی میره بالا!!! اصلا توجه به خطرش نمی کنه...)
خلاصه که باید اول در موردش تحقیق کنم ببینم چه فرقایی دارن مدلای مختلف... چون به جز کمربند، جاپایی، دسته ی عقب، فرمون جلو داشتن یا نداشتن، قفل و ترمز داشتن یا نداشتن، اینها رو همه رو باید برم حضوری ببینم و مقایسه کنم بعد بخرم Confused

کمربندا رو باید ببینم واقعیه یا نه ولی حالا که حرفش شد، چند تا وسیله ی ایمنی هم کنارش باید تهیه بشه که به نظرم به اندازه ی خود دوچرخه و سه چرخه مهمه... کلاه ایمنی، زانوبند و محافظ برای آرنج که اسمش یادم نمیاد و شورت محافظ... اینا هم باید کنارش تهیه شه هر چقدر هم محصول خوبی باشه ولی خدای نکرده یه بار بیفته آسیبش بالاست...
  • nona، Seti69، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رزجون از این نظر درسته. ولی خوب من خودم اصلا پای بچه رو از اون تو رد نمیکنم. اصلا تا همین الان در حدی نبودن که پاشون به اون قسمت برسه. دیواره هاشم ازش فاصله دارن. ضمن اینکه مدل من عملا دیواره خاصی نداره بجز یه گارد برای سر، که اونم فقط یه قسمت ممکنه مماس به سرش بشه، چون هلالش خیلی بزرگتر از سر بچه است. بچه‌های من ریز بودن و این قنداق‌ها هم براشون بزرگ بود. برای همین میگم مثل تشکه. الانم دیگه داره براشون کوچیک میشه. کلا عمر مفیدش خیلی کوتاهه.
  • (کژال)، nona، Rose، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان