امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
کژال من جلوی دخترم و همسرم مشکلی نداشتم شیر دادنی. جلوی کس دیگه ولی شیر نمی دادم و همیشه می رفتم یه اتاق خالی، بیرونم بودم می رفتم اتاق شیردهی یا تو رختکن فروشگاهها اگه اتاق شیردهی نداشتن. بچه خب شیر می خوره سینه رو می بینه ولی فرد دیگه عملا نمی بینه و آدم دستش میاد چه جوری شیر بده که چیزی معلوم نباشه. من خودم چندشم میشه خانمیو در حال شیر دادن ببینم حقیقتش و برای همین جلوی افراد دیگه شیر نمی دادم. اگه کلاسم می رفتم و بچه شیر می خواست هم با شال شیردهی شیر می دادم. الهام منم راستشو بخوام بگم شیردهیو دوست نداشتم خصوصا آخریها که انگار شیر آب خوری بود و خودش می اومد سینه رو در می آورد و می خورد. اولهام که ماجرا داشتم و کلی طول می داد ولی خب خیلی برای من فرآیند کالری سوزی بود و منو لاغرتر از قبل بارداریم کرد زود شیردهی ولی از شیر گرفتم دخترمو اضافه وزن پیدا کردم. از شیرم گرفتمش اولین شب گریه کردم.
یوتاب جون، آلمانیها تو تخت جدا می خوابونم معمولا از اول بچه رو اگه بدقلق نباشه بچه و معمولا ولی اتاقشو یک سالگی جدا می کنن. منم دخترم از اول تو تخت خودش بود و از شش ماهگی تا جایی که می شد تو اتاقمون، تختش ازمون دور بود و یک سال و خرده ای که بود و خونه امونو عوض کردیم و اتاق دار شد، کم کم اتاقشو جدا کردم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
نونا حالا خجالت نه. ولی یه حس بد. احساس می‌کنم باید خیلی تو شرایط ایده آل و رمانتیکی باشیم هرجفتمون برای اینکار.
مریم جان دقیقا چندش لغت درستش هست که شما گفتی. منم همینطورم.الانم خواهرم به بچش شیر میده من کنارش میشینم که نبینمش. نمیدونم مثل خیلی چیزای روانی دیگه شاید اینم ریشه در کودکی داره که با شناختی که از مامانم دارم بعید نیست اون موقع در من شکل گرفته باشه.
  • maryam_na، youtab
پاسخ
یوتاب جون، دیگه پسرت ماشاالله آقا شده و مجبوری کفه تختو پایین ببری قشنگ که خدای نکرده نیفته از رو نرده ها بیرون. ما هم بعد شش ماه ارتفاع تختو کم کردیم که نرده براش بلندتر بشه و معمولا همسرم میذاشتش تو تختش خب از من به مراتب قد و دستش بلندتره و راحت میذاشت رو تخت بچه رو.
  • youtab
پاسخ
یوتاب من که تختو کلا رد کردم تمام

مریم درستشم همینه که انجام دادی دیگه از اول بچه رو تخت کنار تخت مادر بخوابه بعد شش ماه تختش تو فاصله از تخت مادر قرار بگیره بعد یکسال کلا اتاق جدا بشه این بروزترین اپدیت سی دی سیه
  • maryam_na، youtab
پاسخ
منم اصلا از شیردهی خوشم نمی اومد،دقیقا مدل کژالم.
من پسرمو از اول جدا خوابوندم یک سالگی م اتاقشو جدا کردم.دخترمو از ۳ ماهگی جدا کردم.
پسرمو دو سالگی از شیر گرفتم،هیچ مشکلی م نداشتیم.از چند ماه قبل کمش کرده بودم و روز تولد دو سالگیش قطعش کردم.
  • 2015
پاسخ
ممنونم مریم جون
نمیدونن اما فکر نکنم قابلیت کم کردن ارتفاع سطح تخت رو داشته باشه... 
اخ نونا جون دادی رفت
کار خوبی مردی
منم خیلی از خریدش پشیمونم
اما بخوام بدم بره خیلی ضرر خواهم کرد
من کل سرویسشو 13 تومن گرفتم نوعه نوعه
انگار توی ویترین بوده
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • maryam_na
پاسخ
بچه ها ،من اکثرا میخونمتون
اگه تخت کاربردی نیس ،بگید منم الکی هزینه نکنم ...
اخه راستش رو بخواید منو همسرم خودمون هم اهل تخت خوابیدن نبودیم
همش وسط پذیرایی پلاسیم، سرویس خواب خودم مث روز اول تمیزه
با این پیشینه ی والدین ،بنظرتون بچه ی من میره تو تخت؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • youtab
پاسخ
نسیمه به نظذم تختای مونته سوری که هم سطح زنینن تقریبا خیلی کاربردی ترن
برای من مدل اوین برای شرکت سنا چوبه
یه سرچ کن تو گوگل میاره ببین مدلشو
به نظرم بیخوده کاملا
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • nona
پاسخ
بچه ه تخت کنار مادر خوب نیست ؟ شماها استفاده نکردین؟
پاسخ
یوناب با همون قیمت ۱۳ بذارش دیوار شک نکن میره الان سرویسا زیر ۱۷-۱۸ نیستن

رخشید تخت کنار مادر عالی بود فقط تا اگه اشتباه نکنم پنج ماهگی استفاده داره
تختای عادی اصلا خوب نیستن بقول یوتاب مونته سوریا خوبن من همونم نگرفتم وقتی رفتم از نزدیک دیدم
گفتم ایشالا سه سالگی تخت عادی میخرم براش
  • youtab، رخشید
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان