امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
الهام جون به سلامتی عزیزم
انشاالله زایمان راحت و خوبی داشته باشی

من امروز رفتم سونو وزنش
اولا اینکه چقدر خانم باردار اونجا بودم که کلی ارایش کرده بودن و مو رنگ کرده بودن ناخون کاشته بودن حتی یکیشون پروتز لب. گونه هم کرده بود خیلی راحت تو مطب ماسک درمیاوردن چیز میز میخوردن بعد من از اول بارداریم کلا 3-4بیشتر ارایش نکردن لاک نزدم موهامم رنگ نکردم من خیلی سخت میگیرم یا اونا خیلی راحتن؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام جان به سلامتی
منم ۶ صبح باید بیمارستان باشم
بچه ها واسم انرژی مثبت بفرستین
انگار تو خواب و بیداریم
التماس دعا دوستای خوبم
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان، نیوشا123، کتایون خانم
پاسخ
ندا جون به سلامتی زایمان کنیو با کوچولوت برگردی انشاالله زایمان راحتی داشته باشی
  • 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر، نیوشا123
پاسخ
سلام
الهام عزیز و ندا جان و فاطمه جون انشاء الله با دلی خوش همتون زایمان راحتی و خوبی و توام با سلامتی داشته باشید....
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جون، ندا جون و الهام جون ایشاله زایمان خیلی راحتی داشته باشید
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر، نیوشا123
پاسخ
انشالله اونایی که عمل دارین بسلامتی بارتونو زمین بزارین ایول دارین ک ۹ ماه تحمل کردین افرین
بچه ها من دیروز رفتم دنبال سیسمونی
چقدرررر قیمتا تو مغازه های مختلف متفاوته!
من ی کیف رو مد نظر داشتم
اولی میگفت ۳۰۰ ی خیابون اونورتر ک مغازه هاش لوکس تر بود میگفت ۶۰۰
یا ی سرویس خواب میگفت ۲۲۰ اون لوکسه میگفت ۵۰۰

چههه خبرههههه
حالا میگم کالسکه چی بردارم؟ دلیجان ک انگار عرضش خیلی کمه نیس؟ حس میکنم بچه چاق باشه توش احساس خفگی میکنه
بعدم محکم هست یا نه؟
اینجا همه دلیجان بود
ولی قیمتاش ی تومن بود
من قیمت مناسب میخوام ولی ن دیگه انقدر
تو دیجی کالا هم دارن انگار گنده تره و یکم قیمتش بالاتره حالا نمیدونم تکنیک عکاسیه یا چی
اونام جالبه دلیجانه
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۱، ۱۰:۰۶ صبح)atefehjjjjjjj نوشته است: انشالله اونایی که عمل دارین بسلامتی بارتونو زمین بزارین ایول دارین ک ۹ ماه تحمل کردین افرین
بچه ها من دیروز رفتم دنبال سیسمونی
چقدرررر قیمتا تو مغازه های مختلف متفاوته!
من ی کیف رو مد نظر داشتم
اولی میگفت ۳۰۰ ی خیابون اونورتر ک مغازه هاش لوکس تر بود میگفت ۶۰۰
یا ی سرویس خواب میگفت ۲۲۰ اون لوکسه میگفت ۵۰۰

چههه خبرههههه
حالا میگم کالسکه چی بردارم؟ دلیجان ک انگار عرضش خیلی کمه نیس؟ حس میکنم بچه چاق باشه توش احساس خفگی میکنه
بعدم محکم هست یا نه؟
اینجا همه دلیجان بود
ولی قیمتاش ی تومن بود
من قیمت مناسب میخوام ولی ن دیگه انقدر
تو دیجی کالا هم دارن انگار گنده تره و یکم قیمتش بالاتره حالا نمیدونم تکنیک عکاسیه یا چی
اونام جالبه دلیجانه

عاطفه جان یه راه خوب برای اینکه قیمتا دستت باشه اینستا هست. 
پیجای سیسمونی رو فالو کن
چیزایی که میخوای انتخاب کن و قیمت بگیر
اینجوری دیگه قیمت دستت هست
دو تا قیمت مختلف هم ممکنه به خاطر جنس کارا باشه. با اینکه ظاهرشون یکیه. 
من برای پسرم یه قنداق خریدم 180
60 تومنیش هم تو بازار بود. ولی واقعا جنس پارچه ها فرق داشت. اون 60 تومنیه پارچش مثل پارچه چتر پلاستیک بود.
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رسی کژال جون

ی سوال دیگه من پف کردم
تو این ماه دو کیلو اضافه کردم
زیاد نیس؟ هفته ۱۹ تموم کردم
برای اینکه چاقتر نشم چیکار کنم پیاده روی تاثیر داره؟

دیگه اینکه سینه هام خیلی درشت شده اونم برمیگرده ب قبل؟ شکم و پهلو چی؟
میدونم باید به بچه فکر کنم فقط
ولی نمیتونم دروغ بگم ک اندام برام مهم نیس
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه پیاده روی خوبه در حدی که خسته نشی،بهت فشار نیاد
درمورد وزنت نفهمیدم کلا چندکیلو اضافه کردی ولی اگه خیلی نگرانی و فکرتو مشغول کرده حتما از دکترت بپرس،
من از اول تا الان که  ماه ۶ هستم ۶ کیلو اضافه کردم هرسری هم دکترم وزنم میکنه میگه خوبه حالا این ماه مراقبتم برای فرداس ببینم اضافه کردم یا نه،
درکل مهم چیزای خوب خوردنه الکی وزن بره بالا همونقدرم به بدن فشار میاد،تو بدنم کلا شکمم نشون میده حامله م از بقیه جاها چاق نشدم، رونمم داره ترک میفته تازگی ، سینه م خیلی تغییر نکرده خیلیییییییییییییی کم بزرگ شده
منم بدنم خیلی مهم بود و هست ولی هرچی جلو میره و ماهام اضافه میشه کمتر اهميت میدم بهش دلم میخواد دخترم وزنش خوب و نرمال باشه فقط.

یه فایل درمورد تغذیه و اضافه وزن میذارم بخونش اگه دوست داشتی 
https://uupload.ir/view/26_358_10_koliat...i_ngv.pdf/
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من عمل شدم بچه امو بردن ان آی سیو گفتن تند تند نفس میکشه
نذاشتن بغلش کنم خیلی حالم بده
دعا کنین واسه بچه ام
  • (کژال)، 2015، Hami99، lili_61، mona70، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، مینو، ندایا، نیوشا123، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان