موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
مریم کافیه با یه اورولوژیست اطفال خوب مشورت کنی ( دیدگاه مذهبی نداشته باشه) مزایاش اونقدر که تبلیغ میشه زیاد نیست و حتی جامعه آماری بالایی هم همون میزان مطالعات نداره وای میگم خودم بوقتش اگر پسری بود از نظر برادرم و دکتر اورولوژیستش استفاده میکنم اگر گفتند بکن انجام میدم
یه برادرزادمو که تو امریکا بدنیا اومد سال پیش همون تو بیمارستان گفته بودند بخوایید ختنه میکنیم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• maryam_na
موضوعها: 0
تشکر Received:
3,068 in 518 posts
تشکر Given: 1,314
اعتبار:
4,289
مریم جان جدا از مساله بهداشتی، شما که خارج از ایران هستین، بعدا از نظر ظاهری با بقیه پسرا متفاوت نمیشه؟ مثلا توی مدرسه اگه برن استخر یا سونا ... این تفاوت براش آزاردهنده نیست؟
منم دوستای خارج از ایرانم اکثرا به اصرار همسر ایرانیشون بچه رو ختنه میکنن ... خودشون تمایلی به این کار ندارن ...
• maryam_na، nona
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
اعتبار:
6,842
مریم جون اتفاقا من اینسری با دکتر اطفال پسرم راجع به ختنه صحبت کردم، ایشون گفتن که علاوه بر کاهش خطر عفونت ادراری، احتمال ایجاد کنسرای آلت به مقدار زیاد. کاهش پیدا میکنه و همینطور احتمال ابتلا به بیماریهای مقاربتی تا حدی کاهش پیدا میکنه، اما باز گفتن که خیلی مهم نیست اکر دید مذهبی ندارید میتونید انجام ندید...
بچه ها علاوه بر مسلمونا، یهودیها هم ختنه رو انجام میدن و تا اونجا که میدونم تو آمریکا هم خیلی مسیحی ها انجام میدن بدلیل همون منافعی که داره، اما توی اروپا کمتر انجام میشه و اگه اشتباه نکنم چندتا کشور ممنوعه
• maryam_na
تشکر Received:
640 in 314 posts
تشکر Given: 392
اعتبار:
882
۱۴۰۱/۸/۲۹، ۰۹:۰۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۸/۲۹، ۰۹:۰۶ عصر، توسط maryam_na.)
مرسی بچه ها و ممنون از همگیتون. نونا جون حتما از دکترش می پرسم ولی به ندرت از لحاظ پزشکی اینجا بگن بچه ایو ختنه کنن و کار غیر شایعیه تو آلمان و ناقص کردن بچه می دونن. اینکه برای جلوگیری از عفونتم موثر باشه اکثر مقاله ها که چنین نتیجه ایو نی گیرن، رفرنسشون به یه مقاله قدیمیه که مال مسلمونها بوده. اکثر مقاله ها تاثیر پزشکی با ختنه ندیدن. ظاهرا در واقع یه رسم بوده بین یهودیها و بعدم بین مسلمونها و ریشه علمی نداره لااقل. اینجا کمتر کسی ختنه می کنه فلامینگو جان و خب معمولش اینه که نکنه و فکر نکنم کسیم دقت کنه به اونجای هم تو رختکن یا جایی. من خودم با اینکه ایرانیم، میرم استخر اینا تو رختکن و موقع دوش اینا، اونجای خانمهارو نگاه نمی کنم خخخ ایرانیهام بعضا نمی کنن چون میگن یه جور ناقص کردن بچه است و ممکنه خودش بعدا بگه چرا این کار رو باهام کردین و راضی نباشه. واقعا نمی دونم تصمیم درست چیه.
• nona
تشکر Received:
640 in 314 posts
تشکر Given: 392
اعتبار:
882
۱۴۰۱/۸/۲۹، ۰۹:۵۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۸/۲۹، ۱۰:۰۴ عصر، توسط maryam_na.)
دوش گرفتنی خب ممکنه دوشها در جدا جدا نداشته باشه و بعد دوشم خب مایو درآورده میان تو رختکن و لباس می پوشن. سونا هم که اجازه ندارن لباس زیر یا مایو بپوشن
تو بچگی فکر نکنم بهم دربیارن نشون بدن و خب ختنه سده قیافه اش بهتره از ختنه نشده خخخ. پارتنرشم می دونن مسلمونها ختنه می کنن و دیگه برای اون تاثیری نداره تو حس و رابطه اشو اگه بخواد تاثیری از نظر رابطه بذاره رو فرد ختنه شده میذاره.
چه جالب که فرانسویها پوشیده میرن سونا، البته فرانسویها چشمهاشون کاملا بیشتر می چرخه تا آلمانیها و هیزترن از دید من. تو بیرونشونم صحنه های بیشتری دیده میشه
• رخشید
موضوعها: 27
تشکر Received:
8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
اعتبار:
12,568
۱۴۰۱/۸/۲۹، ۱۰:۰۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۸/۲۹، ۱۰:۰۶ عصر، توسط شیدا.)
نه بعضی سواحل کاملا آزاده همه چی
از لخت بودن مادرزاد گرفته تا س ک س در ملا عام
من یه بار یه سفری رفتم لب ساحل ، همه لخت خخخخ با لحن پشه بخون
بازی های ساحلی هم میکردند
مریم از نظر ما ممکنه ختنه شده قشنگتر باشه، ولی از نظر خارجیا این طور نیست خخخخ
• 2015، رخشید