امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
ولی به نظر من از الویه خیلی راحت تره دنگ و فنگی نداره.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90
پاسخ
(۱۴۰۱/۸/۲۹، ۱۱:۲۱ عصر)شیدا نوشته است: مرسی هون جان
این مقدار یک بوته سیر و یک استکان زعفرون برای چه مقدار گوشته گلم؟ و دو هل و دو چوب دارچین

برای حدودا ۱۱ تا ۱۴ تکه گوشت یا ماهیچه
  • شیدا
پاسخ
مری منم میام Big Grin
به نظرم لوبیا پلو شام چون ظهر و شب قبل هم برنج بوده میشه عوض بشه یه غذا سبکتر بذاری مثه خوراک مرغ و سبزیجات،ساندویچ مرغ
آبگوشت هم آسونه

شیدا جان خوش به حالت ک*ت*ل*ت برات آسونه من حوصله ندارم دوساعت پای گاز بمونم سرخ کنم فقط برای خودمون درست میکنم که زود تموم بشه  Big Grin
  • Mari90، شیدا
پاسخ
سلین جون قدم به چشم من از خدامه
آره دو تا برنجی پشت سر هم دادشون درمیاد که چه خبره اینهمه برنج خخ
من برای ک*ت*ل*ت صندلی میذارم جلوی گاز می‌شینم و سرخشون میکنم
  • شیدا
پاسخ
سلین کاملا باهات هم عقیده ام، لوبیا پلو واسه شام که ناهارش خورش بوده مناسب نیست، بقیه منو اوکیه...فقط من جای مری باشم دلمه و یا بورکمو از چند روز قبل اماده میکنم میپیچم میذارم فریزر روز موعود درمیارم سس اماده میکنم و میذارم جا بیفته...
ولی من چهارتا ک*ت*ل*ت واسه دونفر سرخ میکنم جونم درمیاد چطور واسه مهمون میشه اینهمه پای گاز وایساد...
پیشنهاد من واسه ناهار انواع خورش ها ( همه چیش اماده باشه ها نه که مثلا همون روز بشینی بادمجون سرخ کنی) و واسه شام ها هم: اولویه، دلمه و بورک از قبل اماده شده، کباب تابه ای، مرغ سوخاری و سبزیجات( همه توی فر)، کشک بادمجون( بادمجونت اماده باش) و سوپ هست
لازانیا هم غذای سختیه ولی میتونی از روز قبل اماده کنی و روز مهمونی فقط بذاری تو فر ( پیشنهاد میکنم اولین شامت باشه همونطور که گذاشتی و اینکه ورقه هاشو رول کن موقع سرو هم شکیل تره هم راحت تر برداشته میشه)
  • Mari90، شیدا
پاسخ
سلین جون ک*ت*ل*ت و کوکو سرخ کردن واسه من جز لذتهای آشپزیه Big Grinکوکو ها رو هم قاشقی درست میکنم ،دونه دونه Big Grin
ولی خب از پلو مخلوط درست کردن متنفرم
کلا از فرآیند آبکش کردن بدم میاد
چون همیشه یا شور میشه یا بی نمک
یا دون میشه ،یا شفته
حالم از لوبیاپلوهای خودم بهم میخوره :|
اگه رسپی خوب برای لوبیا پلودارید بهم بگید لطفا ممنون
  • Celin، youtab
پاسخ
سوفی جان لطفا مرغ سوخاری تو فر و آموزش بده بهمون
  • youtab
پاسخ
سلام دوستان، میخواستم میز مزه و فینگر فود بچینم برای چند نفر از دوستام ، که دونفرشون گیاه خوار هستند، دونفرشون هم از لحاظ چربی و نمک و قند رعایت می‌ کنند
چه آیتم‌ هایی پیشنهاد میدید؟
❤️

بقیه هم پرهیز غذایی خاصی ندارند
  • youtab
پاسخ
شیدا جان برای گیاه خوارا اگه وگن نیستن کشک بادمجون، میرزاق*ا*س*می، پنیر کبابی(هالومی) سرخ شده توی سیخای چوبی، و حمص با دورچین سبزیجات (میتونی توش لبو و یا اووکادو بزنی که رنگی بشه و تنوع داشته باشه)، سالاد سیب زمینی و شوید هم تو شاتای کوچیک بامزه و خوشمزست (بدون مرغ و کالباس)، کوکو سبزی قالبی
پنیر و گردو خورد شده و سبزی خوردنو میتونی قاطی کنی روی تست با ماسوره بشکل گل بذاری
برا غیرگیاه خوارا هم مینی پیتزا، اولویه، اسنک، و تو اون شاتای کوچیک هم یکم کاهو بریز با پارمزان و روش یه تکه سینه سوخاری...

مهتا جون رسپی خاصی ندارم، همون فیله و سینه رو تو مواد اول میخوابونی بعد خمیرشو درست میکنی(بعضیا فقط ارد و اب میزنن، بعضیا ماست و تخم مرغ)، بعد هم که ارد سوخاری فقط بجای سرخ کردن تو سینی فر میچینی با کمی روغن

• mahtakhanoum، youtab، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
بچه ها میخوام دو تا دخترای فامیل که پارسال ازدواج کردن پاگشا کنم
با خودمون ۱۰ نفریم
فسنجون
کباب کوبیده از بیرون
سالاد فصل
بورانی اسفناج
دسر عربی

تنقلاتم باقلوا ، انار دون شده ، میوه ، چای

میشه نظرتون بگین؟