امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم
سلام عزیزانم. خوبین؟
ببخشید یه سوال

من گاررم تازه خریدم... گار قبلیم خوب بلد نبودم تمیز کنم خیلی کثیف شد... این میخام از اول قشنگ تمیز نگه دارم... شیشه ای سفید... چیکار کنم ؟ چطور تمیز کنم؟ با چی؟
پاسخ
بچه ها کابینت سفید و با چی تمیز میکنید؟ احساس میکنم با هیچی اونجوری که دلم میخواد تمیز نمیشه
پاسخ
یه گوشش اسپری دامستوس یکم بزنو دستمال تمیز بکش ببین چطور میشه مهتا جون
Heart  پسر دو ساله من  Heart
پاسخ
سلام بچه ها
مهتا جان من سعی میکنم اگر چیزی ریخت به کابینتا سریع دستمال بکشم که نمونه.فقط مشکلم با جای لک و دست هستش که با دستمال نمدار میکشم اگر نرفت یه کم چند کاره اکتیو میزنم ولی نباید زیاد بزنی چون ردش میمونه.کلا من رو جای رد آب حساسم باید همون آبم حتی کم بزنی تا جاش نمونه. اگر خیلی اصولی بخوای تمیز کنی ابر و اسکاچ ظرفشویی رو کف بزن آبشو بچلون از سمت ابرش که نرمه و خط و خش نمیندازه کلشو بشور Smile بعد با دستمال تقریبا خیس کف‌ ها رو پاک کن بعد با دستمال خشک، خشکش کن که جاش نمونه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
بچه ها من اینکارو میکنم
با یه دستمال نمدار اول میکشم جای انگشتا بره
بعد به دستمال خشک میکشم
اصلا رد اب نمیمونه
فکر میکنم نوع دستمال خیلی مهمه
لعنتی مگنتیه قشنگ دوبار در هفته من سرتا پای اشپزخونه رو اینجوری میسابم
  • youtab
پاسخ
آقا دامستوس ندارم باید بگیرم تست کنم‌. ولی کلا همسر من به بو حساس ه از دامستوس خوشش نمیاد :/ حالا مریض شدم افتادم از سر درد دارم میمیرم سر کارم نرفتم ولی کابینت خیلی رو اعصابم ه.
پاسخ
مهتا کلا چند منظوره اکتیو و رافونه خوبن به شرط اینکه بعد از استفاده و پاک کردن یک دور هم با دستمال مرطوب هم پاک کنی
  • mahtakhanoum
پاسخ
بچه ها يه شيشه پاك كن براي آينه معرفي كنيد
من ديگه رسما چل شدم هرچي تميز ميكنم بازم رد روي اينه مي مونه
اين شيشه پاك كن ها انگار بدتر چرب ميكنن
پاسخ
لیانه جان بعدش بازم با دستمال خشک میکشی روش؟ و اینکه کلا کم بزن.
پاسخ
نه ديگه دستمال خشك نميكشم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان