۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۶:۳۳ عصر
منم امروز واکسن(سینوفارم) زدم.فعلا که عوارض نداشته.
گپ خانم های باردار
|
منم امروز واکسن(سینوفارم) زدم.فعلا که عوارض نداشته.
![]() • (کژال)، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز،
مرسی لیلی جانم و ستی جانم
قربونت ستی جان قشنگ ![]() امروز تو سایت وزارت بهداشت دیدم دکتر آل یاسبن در مورد واکسن مادران باردار صخبت کرده دکتر خیلی معروفیه گفت سینوفارم خیلی خوبه بزنید برو یه نگاه کن ویدیوشو خوب بود پس منم همون سبنوفارمو میرنم خدا بخواد سکته نکنم صلوااااااااات ![]() ![]() • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، ![]() • mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی،
۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۶:۴۴ عصر
ای ای ای
پس مراقب عروس گلای ما باشین که شووووخی ندارییییمااااااا ![]() ![]() ![]() خداروشکر مینو جان انشالا که اصلا عوارضی نداره برات منم پس بعد لی لی ام شرکت اعلام کنه ![]() • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی،
۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۷:۲۸ عصر
آره لی لی جان منم میگم سنمون داره میگذره ولی کو گوش شنوا!
همسر من حرف احدالناسی رو گوش نمیده :| بچه ها من باردار نیستم ولی برا خانمای باردار سینوفارم میزنن منم امروز واکسن برکت زدم، فعلا که خوبم ![]()
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]() ![]() • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی،
بابا واکسنو بزنید بچه ها همه اینایی که تو ایرانن ویروس کشته شده هست هیچ خطری نداره. خدای نکرده ابتلایمادر باردار به دلتا خیلی سخته
من هم این هفته میزنم منتظر بودم هپاتیتو بزنم بعد آنفولانزارو بزنم مه زمانش نگذره بعد کووید که گویا آنفولانزا هنوز وارد نشده متاسفانه مادرای شیرده هم که عالیه آنتی بادی یه بخش کوچولویی به نی نی هم میرسه ![]() • 2015، Almam، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی،
۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۷:۵۸ عصر
۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۹:۳۹ عصر
نونا جان واکسن آنفولانزا فاصلش با واکسن کرونا چقدر باید باشه؟ اگر اول واکسن کرونا رو بزنیم چی؟
![]() • lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی،
۱۴۰۰/۶/۲۲، ۱۰:۲۰ عصر
ببینکلا پرسیدم هر واکسنی که میزنید با واکسنکرونا یا واکسن دیگه بهتره دو هفته فاصله داشته باشه
هپاتیت، کزاز ، آنفولانزا هرچی اشکال نداره صنوبر جان اما چون بهترین زمان تزریق آنفولانزا اواسط شهریور یا اوایل مهره برای همین صبر کردم که گویا خبری نیست. چون به محض ورود اولین ویروس آنفولانزا به بدن دیگه تزریقش تاثیری نداره. امیدوار بودم بشه شهریور اول مهر انفولانزا روزد که گویا نمیشه
۱۴۰۰/۶/۲۲، ۱۰:۲۰ عصر
بن سای جان تازه بعد از ۳ماه ۱۷ ام تو سایت نوشته موافقت با دریافت مقرری اما فعلا که چیزی نریختن برا این ۳ماهو
اره نونا جون مرسی گفتی حتما میزنم ![]() • lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، سحر بانی، |