امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
منم امروز واکسن(سینوفارم) زدم.فعلا که عوارض نداشته.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی لیلی جانم و ستی جانم
قربونت ستی جان قشنگ Heart
امروز تو سایت وزارت بهداشت دیدم دکتر آل یاسبن در مورد واکسن مادران باردار صخبت کرده
دکتر خیلی معروفیه گفت سینوفارم خیلی خوبه بزنید 
برو یه نگاه کن ویدیوشو خوب بود
پس منم همون سبنوفارمو میرنم خدا بخواد
سکته نکنم صلوااااااااات Tongue
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۶:۳۳ عصر)مینو نوشته است: منم امروز واکسن(سینوفارم) زدم.فعلا که عوارض نداشته.

خداروشکر مینو جان تا الان دونفر اینجا واکسن زدن؟! خدا بخواد منم سومیش باشم
یوتاب چه خوب شد گفتی حتما میرم میبینم
  • mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
ای ای ای
پس مراقب عروس گلای ما باشین که شووووخی ندارییییمااااااا Big Grin Big Grin Big Grin
خداروشکر مینو جان
انشالا که اصلا عوارضی نداره برات
منم پس بعد لی لی ام شرکت اعلام کنه
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
آره لی لی جان منم میگم سنمون داره میگذره ولی کو گوش شنوا!
همسر من حرف احدالناسی رو گوش نمیده :|
بچه ها من باردار نیستم ولی برا خانمای باردار سینوفارم میزنن
منم امروز واکسن برکت زدم، فعلا که خوبم Big Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بابا واکسنو بزنید بچه ها همه اینایی که تو ایرانن ویروس کشته شده هست هیچ خطری نداره. خدای نکرده ابتلایمادر باردار به دلتا خیلی سخته
من هم این هفته میزنم منتظر بودم هپاتیتو بزنم بعد آنفولانزارو بزنم مه زمانش نگذره بعد کووید که گویا آنفولانزا هنوز وارد نشده متاسفانه

مادرای شیرده هم که عالیه آنتی بادی یه بخش کوچولویی به نی نی هم میرسه
  • 2015، Almam، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۶:۳۴ عصر)lili_61 نوشته است:
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۶:۳۳ عصر)مینو نوشته است: منم امروز واکسن(سینوفارم) زدم.فعلا که عوارض نداشته.

خداروشکر مینو جان تا الان دونفر اینجا واکسن زدن؟! خدا بخواد منم سومیش باشم
یوتاب چه خوب شد گفتی حتما میرم میبینم
منم هفته پیش سینوفارم زدم .عوارضی نداشتم عزیزم.
  • 2015، Almam، lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان واکسن آنفولانزا فاصلش با واکسن کرونا چقدر باید باشه؟ اگر اول واکسن کرونا رو بزنیم چی؟
  • lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ببین‌کلا پرسیدم هر واکسنی که میزنید با واکسن‌کرونا یا واکسن دیگه بهتره دو هفته فاصله داشته باشه
هپاتیت، کزاز ، آنفولانزا هرچی
اشکال نداره صنوبر جان اما چون بهترین زمان تزریق آنفولانزا اواسط شهریور یا اوایل مهره برای همین صبر کردم که گویا خبری نیست. چون به محض ورود اولین ویروس آنفولانزا به بدن دیگه تزریقش تاثیری نداره. امیدوار بودم بشه شهریور اول مهر انفولانزا رو‌زد که گویا نمیشه
  • lili_61، mona70، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
بن سای جان تازه بعد از ۳ماه ۱۷ ام تو سایت نوشته موافقت با دریافت مقرری اما فعلا که چیزی نریختن برا این ۳ماهو
اره نونا جون مرسی گفتی حتما میزنم
  • lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 40 مهمان